Αναφορά Αγώνα: ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ | Round 4 | SUPER LEAGUE 2

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ εν ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
1 1

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Κυριακή, 10 Νοέμβριος 2019
Ώρα Αγώνα: 17:00 h


Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κόκκινη κάρτα για το Μαχαίρα
84COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κίτρινη κάρτα στον Ανγκοβά
82COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Καψάλης αντί Τσούτση για τον Καραϊσκάκη που κλείνει τις αλλαγές του.
67COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κυβελίδης αντί Κούστα για τον Καραϊσκάκη
65COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κίτρινη κάρτα για τον Παναγιώτου
65COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Μαχαίρας μέσα αντί Κοζορώνη για το Λεβαδειακό. Χλιαρές αποδοκιμασίες για το Μαχαίρα που με το που μπαίνει δέχεται κίτρινη κάρτα για φάουλ σκοπιμότητας στο κέντρο.
57COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Στη θέση του Αλμπάνη ο Γυφτοκώστας για τον Καραϊσκάκη
56COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Φάση για τον Καραϊσκάκη που φωνάζει για πέναλτι!
48COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κεφαλιά του Φυτανίδη σπάει σε σώματα για να μπλοκάρει ο Μέλκας.
47COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Φάση για το Λεβαδειακό! Ο Συμελίδης έπιασε φοβερό σουτ έξω από την περιοχή, με το Μέλκα να διώχνει δύσκολα.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Έναρξη του δευτέρου μέρους
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Στη θέση του Κονάν, ο Σανάμπρια
36COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Μεγάλη φάση για τον Καραϊσκάκη!
33ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Χατζηστραβός
33ΓΚΟΛΧατζηστραβός
33COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ για τον Καραϊσκάκη!
31COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κίτρινη κάρτα για το Μέτσε, που ανέκοψε τον Κονάν στην κόντρα.
30COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κίτρινη κάρτα στον Καραχάλιο.
29COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Μεγάλη ευκαιρία για το Λεβαδειακό! Ο Ιωαννίδης μπήκε δυναμικά στην περιοχή, πλάσαρε με το αριστερό, όμως ο Μέλκας έδιωξε σωτήρια.
18COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Μεγάλη φάση για τον Καραϊσκάκη, με τον Παναγιώτου να πιάνει φοβερό σουτ από τα 30 μέτρα, την μπάλα να αλλάζει ελάχιστα πορεία, και να περνά δίπλα από το "παραθυράκι" του Μπάγιτς, σε κόρνερ.
15COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Στη θέση του τραυματία Ενομό, πέρασε ο Καστιγιόν για τους φιλοξενούμενους.
03ΓΚΟΛΙωαννίδης
03ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Ιωαννίδης
03COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ για το Λεβαδειακό!
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...'Εναρξη του αγώνα
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σκληρό μαρκάρισμα στον Κυβελίδη και δεύτερη κίτρινη για το Μαχαίρα που αποχωρεί μέσα σε έντονες αποδοκιμασίες.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Λήξη της αναμέτρησης. Τελικό αποτέλεσμα Καραϊσκάκης - Λεβαδειακός 1-1
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Κούστα τσίμπησε την μπάλα και φάνηκε να ανατρέπεται στην περιοχή, με το διαιτητή να δείχνει "παίζετε" ενώ στην πορεία της φάσης παράλληλο γύρισμα του Τσούτση πέρασε από όλους μπροστά στη γραμμή.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Λήξη της αναμέτρησης. Τελικό αποτέλεσμα Καραϊσκάκης - Λεβαδειακός 1-1
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Λήξη της αναμέτρησης. Τελικό αποτέλεσμα Καραϊσκάκης - Λεβαδειακός 1-1
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Σ. Αντωνίου): Μπάγιτς, Άνγκουα, Παντελιάδης, Αργυρόπουλος, Φυτανίδης, Κοζορώνης, Συμελίδης, Καραχάλιος, Ιωαννίδης, Ενομό, Κόναν.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Δραγούσης (Κιλκίς) Βοηθοί: Τσακίρης (Δράμας), Νίκζας (Λάρισας)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (Α. Χαραλαμπίδης): Μέλκας, Παπανίκου, Παναγιώτου, Βλάχος, Καπίας, Μέτσε, Αλμπάνης, Ψιάνος, Κούστα, Χατζηστραβός, Τσούτσης.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αντεπίθεση για σεμινάριο για τον Καραϊσκάκη, με τον Κούστα, τον Αλμπάνη και τον Παπανίκου να συνδυάζονται, τον τελευταίο να σπάει την μπάλα, και το Χατζηστραβό με άψογο πλασέ από το πέναλτι να γράφει το 1-1.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ψιάνος εκτέλεσε εξαιρετικά το φάουλ που κέρδισε ο Παναγιώτου, όμως ο Μπάγιτς στο "παραθυράκι" του κράτησε την ισοπαλία.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Λήξη πρώτου μέρους

eeep eeep