Αναφορά Αγώνα: ΠΑΟΚ - ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ | Round 2 | ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΦΑΣΗ ΤΩΝ «16»

ΠΑΟΚ εν ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ
5 0

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Τρίτη, 22 Ιανουάριος 2019
Ώρα Αγώνα: 19:30 h


Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
80COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Η βροχή έχει δυναμώσει πάρα πολύ στο γήπεδο της Τούμπας και δυσκολεύει απίστευτα τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών.
75COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΪΚΗ - Μασούρας αντί Μπαστακού
73COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ - Καρέλης αντί Ελ Καντουρί
68COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ - Λύρατζης αντί Βιεϊρίνια
67COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 5-0 Ο Μίσιτς πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή από διώξιμο της άμυνας της Παναχαϊκής και με εξωτερικό φάλτσο σημείωσε ένα εκπληκτικό γκολ.
61COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ στον Μίσιτς του ΠΆΟΚ
60COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ στον Μουστακόπουλο της Παναχαϊκής
59COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ - Μουστακόπουλος αντί Παπατόλιου
58COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ - Μίσιτς αντί Μπίσεσβαρ
57COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΠΑΟΚ - Ο Ακπόμ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα μετά από πάσα του Μπίσεσβαρ, ο βοηθός σήκωσε τη σημαία, το γκολ ακυρώθηκε, αλλά το ριπλέι έδειξε πως η φάση ήταν οριακή και έπρεπε να μετρήσει το γκολ.
54COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 4-0 Ο Ζαμπά με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στην εστία της Παναχαϊκής μετά από ωραία παράλληλη σέντρα από τον Λημνιό.
53COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ - Μαυριάς αντί Ελευθεριάδη
49COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Σάκχοφ βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά η μπάλα έσκασε μπροστά του και είχε λάθος βηματισμό και κόντραρε η μπάλα.
46 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 3-0 Ο Ζαμπά γύρισε ωραία την μπάλα στην περιοχή, όπου ο Λημνιός με δυνατό σουτ σημείωσε το τρίτο γκολ του ΠΑΟΚ.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45 2COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΠΡΩΤΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΥΟ ΛΕΠΤΑ ΟΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ
44COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διπλή επέμβαση του Καπούταγλη σε σουτ των Σάκχοφ και στη συνέχεια του Λημνιού με την μπάλα να φεύγει κόρνερ.
43COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΤΡΙΝΗ στον Αργυρόπουλο της Παναχαϊκής.
37COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 2-0 Ο Ζαμπά τελειώνει ιδανικά έναν πολύ καλό συνδυασμό των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ και με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα για δεύτερη φορά στα δίχτυα της Παναχαϊκής.
33COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Μπίσεσβαρ έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία της Παναχαϊκής.
25COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κεφαλιά του Μάτος μετά από κόρνερ του Μπίσεσβαρ, η μπάλα έξω από την εστία της Παναχαϊκής.
22COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ωραίο άνοιγμα του Πολίμου στην περιοχή του ΠΑΟΚ, ο Πασχαλάκης με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε πριν κάνει προβολή ποδοσφαιριστής της Παναχαϊκής.
17COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ζαμπά βγήκε μόνος με τον τερματοφύλακα της Παναχαϊκής μετά από ωραία πάσα του Μπίσεσβαρ και η μπάλα έφυγε άουτ.
08COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ στον Παπατόλιο της Παναχαϊκής.
05COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-0 Αναταραχή στην περιοχή της Παναχαϊκής, ο Μάτος το εκμεταλλεύθηκε και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Οι Σούλης, Κοτσώνης, Κολ έμειναν εκτός αποστολής για την ομάδα της Πάτρας.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΑΟΚ (Ράζβαν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Κρέσπο, Σάκχοφ, Ελ Καντουρί, Λημνιός, Ζαμπά, Μπίσεσβαρ, Άκπομ.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Καπούταγλης, Πολίμος, Σταμόπουλος, Τσελεπίδης, Σωτηράκος, Πλέγας, Παπατόλιος, Αργυρόπουλος, Ελευθεριάδης, Κυνηγόπουλος, Μπαστακός.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Ευαγγέλου (Αθήνας) Βοηθοί: Μ. Δημόπουλος (Δυτ. Αττικής), Ν. Δημόπουλος (Φλώρινας)

eeep eeep