Αναφορά Αγώνα: ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Round 2 | 5oς ΟΜΙΛΟΣ Κυπέλλου

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ εν ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
0 2

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Πέμπτη, 01 Νοέμβριος 2018
Ώρα Αγώνα: 17:15 h


Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
95COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ
85COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Κυνηγόπουλος προσπάθησε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα με γυριστό έπειτα από γέμισμα του Πολίμου στην περιοχή, αλλά η μπάλα κόντραρε στα σώματα.
83COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ - Μασούρας αντί Ναουέλ
79COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ - Φετφατζίδης αντί Νάτχο
78COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Τσελεπίδης από αριστερά πλάγια έκανε το σουτ, αλλά έδιωξε με τα πόδια ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού.
76COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤON OΛΥΜΠΙΑΚΟ - Βοϊλης αντί Μάνου
74COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ - Αργυρόπουλος αντί Κολ
73COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα από δεξιά του Ανδρούτσου, ο Λουμπαρδέας πρόλαβε πριν ο Μάνος βρεθεί μόνος με τον Σούλη.
70COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-2 Ο Τοροσίδης έκανε το γέμισμα στην περιοχή της Παναχαϊκής, ο Μάνος στην προσπάθεια του να κοντρολάρει... έστρωσε στον Ναουέλ και εκείνος με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
58COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ - Πολίμος αντί Ντάσιου
53COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΠΑΝΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
52COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΙΑΚΟΠΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ - Δακρυγόνα και επεισόδια έξω από το γήπεδο που έχουν κάνει αποπνικτική της ατμόσφαιρα.
49COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ στον Ντάσιο της Παναχαϊκής για μαρκάρισμα στον Βρουσάι.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ - Κυνηγόπουλος αντί Μασούρα
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
42COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ στην κίνηση του Τοροσίδη, η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και πέρασε λίγο έξω από την εστία της Παναχαϊκής.
40COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ στον Γκιγιέρμε του Ολυμπιακού.
38COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-1 Ο Τοροσίδης μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ναουέλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά και άνοιξε το σκορ για τον Ολυμπιακό.
35COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ολυμπιακός πιέζει για να φτάσει στο γκολ, αλλά δεν έχει καταφέρει να κάνει σημαντική τελική μέχρι τώρα στην εστία.
25COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Γκιγιέρμε έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, η μπάλα κατέληξε στην εξωτερική πλευρά της εστίας της Παναχαϊκής.
23COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ στον Λουμπαρδέα για φάουλ πάνω στον Μάνο.
22COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Μάνος κατάφερε να γυρίσει στην μεγάλη περιοχή του Ολυμπιακού, αλλά βγήκε έγκαιρα ο Σούλης και μπλόκαρε.
16COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κεφαλιά του Τοροσίδη μετά από κόρνερ μέσα από την περιοχή της Παναχαϊκής, ο Σούλης με το σώμα σταμάτησε την μπάλα.
12COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Δύο διαδοχικά κόρνερ για την Παναχαϊκή, η οποία πιέζει την άμυνα του Ολυμπιακού.
10COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Σταμόπουλος βγήκε από αριστερά, έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία του Ολυμπιακού.
05COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Μάνος προσπάθησε να μπει στην περιοχή της Παναχαϊκής, αλλά τον πρόλαβε ο Σταμόπουλος και έδιωξε σε κόρνερ.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ENAΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Σούλης, Ντάσιος, Σταμόπουλος, Λουμπαρδέας, Τσελεπίδης, Πλέγας, Παπατόλιος, Ελευθεριάδης, Μασούρας, Κολ, Μαυριάς.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας) Βοηθοί: Ακρίβος (Αθηνών), Φίλος (Βοιωτίας)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Γιαννιώτης, Τοροσίδης, Μεριά, Μιράντα, Τσιμίκας, Γκιγέρμε, Νάτχο, Ανδρούτσος, Ναουέλ, Βρουσάι, Μάνος.

eeep eeep