Αναφορά Αγώνα: ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ | Round 3 | 5oς ΟΜΙΛΟΣ Κυπέλλου

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ εν ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
2 1

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Πέμπτη, 20 Δεκέμβριος 2018
Ώρα Αγώνα: 19:30 h


Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
94COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΣΣΕΡΑ ΛΕΠΤΑ ΟΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ
85COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πρόβλημα τραυματισμού του Μωραΐτη, ο οποίος συνεχίζει κουτσαίνοντας, αφού δεν έχει άλλη αλλαγή η Παναχαϊκή.
84COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κούρσα του Κυνηγόπουλου από δεξιά που αφήνει πίσω τον Ζαησόπουλο, κάνει ωραία σέντρα στον Μωραΐτη, αλλά εκείνος αντί να κάνει σουτ απευθείας, έκανε ντρίμπλα και κλείστηκε με αποτέλεσμα να κάνει κακό σουτ.
82COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ - Σωτηράκος αντί Πλέγα.
80COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟΝ Καραχάλιο του Λεβαδειακού.
79COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ανάποδο ψαλίδι του Μωραΐτη μέσα από την περιοχή του Λεβαδειακού μετά από κόντρα σε εκτέλεση φάουλ, η μπάλα άουτ.
77COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 2-1 Ο Μαρκόφσκι έκανε την κεφαλιά στην περιοχή μετά από σέντρα του Καραχάλιου, η μπάλα έσκασε στο έδαφος και ξεγέλασε τον τερματοφύλακα της Παναχαϊκής με αποτέλεσμα να μειώσουν οι φιλοξενούμενοι.
71COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ - Αργυρόπουλος αντί Μαυριά
69COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 2-0 Ο Μωραΐτης μπήκε στην περιοχή του Λεβαδειακού από πάσα του Σταμόπουλου και έκανε το σουτ που χτύπησε στο πόδι του Ζησόπουλο, πήρε περίεργα φάλτσα και κατέληξε στα δίχτυα του Μπάγιτς
66COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ - Ιωαννίδης αντί Καθάριου
64COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ - Μουστακόπουλος αντί Φουρλάνου
58COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ - Στανόγεβιτς αντί Βίντεκερ
53COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ελευθεριάδης έκανε το πλασέ μέσα από την περιοχή του Λεβαδειακού, αλλά ο Μπάγιτς μπλόκαρε.
48COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Τσελεπίδης έπιασε την κεφαλιά και η μπάλα πέρασε έξω από την εστία του Λεβδειακού.
46 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ - Σαβαντογκό αντί Κρνέτα
45 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Με το τέλος του ημιχρόνου υπήρξε πρόβλημα με τους προβολείς του γηπέδου και μειώθηκε η τάση σε κάποιους. Αν δεν διορθωθεί το πρόβλημα θα υπάρξει διακοπή.
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
38COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Γύρισμα του Ντάσιου στην περιοχή του Λεβαδειακού, αλλά ο Λιάγκας πρόλαβε τον Μωραΐτη πριν κάνει την προβολή και στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
35COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ στον Πλέγα της Παναχαϊκής.
30COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ στον Φουρλάνο της Παναχαϊκής.
21COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Δύο διαδοχικά σουτ του Μαρκόφσκι , το ένα έφυγε λίγο άουτ, το άλλο κόντραρε και έφυγε κόρνερ για τον Λεβαδειακό.
15COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Ναγκίς μέσα από την περιοχή της Παναχαϊκής, η μπάλα χτύπησε στην πλάτη του Σταμόπουλου και έφυγε κόρνερ.
09COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-0 Ο Κυνηγόπουλος εκμεταλλεύθηκε πολύ ωραία σέντρα του Ντάσιου και με κεφαλιά πρόλαβε στην έξοδο τον τερματοφύλακα του Λεβαδειακού και έστειλε την μπάλα στην εστία.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (ΣωκράτηςΟφρυδόπουλος): Καπούταγλης, Ντάσιος, Σταμόπουλος, Λουμπαρδέας, Τσελεπίδης, Φουρλάνος, Πλέγας, Μαυριάς, Κυνηγόπουλος, Μωραΐτης, Ελευθεριάδης.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Τζουζέπε Σανίνο): Μπάγιτς, Ναγκίς, Καθάριος, Μαρκόφσκι, Ζησόπουλος, Καραχάλιος, Παντελιάδης, Τσαμπούρης, Κρνέτα, Βίντεκερ, Λιάγκας.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κουτσιαύτης (Άρτας) ΒΟΗΘΟΙ: Καρατζίκας (Αθηνών), Γκάγκας (Λάρισας)

eeep eeep