Αναφορά Αγώνα: ΑΡΗΣ - ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ | Round 2 | 4oς ΟΜΙΛΟΣ Κυπέλλου

ΑΡΗΣ εν ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ
2 1

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Τετάρτη, 31 Οκτώβριος 2018
Ώρα Αγώνα: 17:15 h


Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
93COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΡΙΑ ΛΕΠΤΑ ΟΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 2-1 Ο Χαντί δοκίμασε ένα σουτ από 30 μέτρα και ο τερματοφύλακας του Άρη ξεγελάστηκε και δέχθηκε το γκολ με την μπάλα να ξεφεύγει από τις γροθιές του.
88COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Ναζλίδη μέσα από την περιοχή του Αήττητου, ο Κοκκαλάς έδιωξε σε κόρνερ.
85COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ στον Μάγκα του Αήττητου
80COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ - Βίτορ αντί Μαρτίνες
78COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΗΤΤΗΤΟ - Ματσούκας αντί Μανωλά
76COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 2-0 Ο Διαμαντόπουλος πήρε την μπάλα από σέντρα που έκανε από αριστερά πάλι ο Μενέντες και με σουτ την έστειλε στα δίχτυα.
74COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Μαρτίνες έκανε ωραίες προσποιήσεις έξω από την περιοχή και το σουτ που έκανε έδιωξε με δυσκολία ο τερματοφύλακας του Αήττητου.
69COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΗΤΤΗΤΟ - Σπυρόπουλος αντί Χατζηιωννίδη.
66COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-0 Ο Διαμαντόπουλος με σουτ μέσα από την περιοχή τελείωσε με τον καλύτερο τρόπο την σέντρα από αριστερά του Μενέντες
65COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Μαρτίνες έκανε από δεξιά κίνηση στην περιοχή, προσπάθησε να κάνει σέντρα, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Αήττητου.
59COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΗΤΤΗΤΟ - Γροντής αντί Νικλητσιώτη
59COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Ντιγκινί πλάγια στην μεγάλη περιοχή, η μπάλα στην εξωτερική πλευρά της εστίας.
55COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πολύ πιο πιεστικός ο Άρης στα πρώτα αυτά λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου, με τον Αήττητο να δυσκολεύεται να κρατήσει μπάλα.
47COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Διαμαντόπουλος έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε και έφυγε κόρνερ.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ - Διαμαντόπουλος αντί Γιουνές
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ - Ντιγκινί αντί Παυλίδη
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
44COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ από τον Τζανακάκη έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε αρκετά μέτρα πλάγια από την εστία.
40COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Νέο σουτ του Μαρτίνες, η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία του Αήττητου.
34COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Κασνέτση δοκίμασε με σουτ από 35 μέτρα να αιφνιδιάσει τον τερματοφύλακα του Άρη, ο οποίος μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια την μπάλα που πήγαινε στην εστία.
28COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Σταματάκης δοκίμασε το σουτ έξω από την περιοχή του Άρη, αλλά η μπάλα σταμάτησε στην αγκαλιά του Αναγνωστόπουλου.
27COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Νέο σουτ από τον Μαρτίνες, η μπάλα λίγο έξω από τα δοκάρια του Αήττητου.
25COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Άρης πιέζει αρκετά την άμυνα του Αήττητου, αλλά δεν έχει καταφέρει να φτάσει στο γκολ παρά τα πολλά σουτ που έχει επιχειρήσει.
18COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Λάθος απομάκρυνση της άμυνας του Αήττητου, η μπάλα γύρισε στον Ναζλίδη, αλλά το σουτ του έφυγε πάνω από τα δοκάρια.
16COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΟΚΑΡΙ - Ο Μαρτίνες έκανε το σουτ έξω από την περιοχή και χτύπησε στην ρίζα του δεξιού δοκαριού του Κοκκαλά και στη συνέχεια έδιωξαν οι αμυντικοί του Αήττητου.
09COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Μπαλιά του Νικλητσιώτη στην περιοχή του Άρη, ο Χαντί έκανε την προβολή, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ αφού δεν βρήκε καλά την μπάλα.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΡΗΣ (Πάκο Ερέρα): Αναγνωστόπουλος, Τζανακάκης, Σόουζα, Δεληζήσης, Μενέντεθ, Κολάσο, Ιντζόγλου, Παυλίδης, Μαρτίνες, Ναζλίδης, Γιουνές.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Φωτιάς (Πέλλας) Βοηθοί: Κούλα (Ξάνθης), Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ (Σούλης Παπαδόπουλος): Κοκκαλάς, Μουστάκης, Μανωλάς, Μάγκας, Ηρακλής, Σταματάκης, Κασνέτση, Χαντί, Χατζηιωαννίδης, Βασιλείου, Νικλητσιώτης.

eeep eeep