Αναφορά Αγώνα: ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΑΡΗΣ | Round 3 | 4oς ΟΜΙΛΟΣ Κυπέλλου

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ εν ΑΡΗΣ
3 2

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Πέμπτη, 20 Δεκέμβριος 2018
Ώρα Αγώνα: 17:15 h


Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
95COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Λήξη της αναμέτρησης
93COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κίτρινη κάρτα στον Γιακούμπου.
88COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τρομερή ευκαιρία για τον Αρη. Ο Ντιγκινί βρέθηκε απέναντι από τον Κατσιμήτρο, ο οποίος αρχικά απέκρουσε το σουτ του επιθετικού του Αρη, η μπάλα απέκτησε τροχιά προς του τέρμα, όμως με εντυπωσιακό τρόπο την έδιωξε σε κόρνερ.
82COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αλλαγή για τον Εργοτέλη. Ο Μαζουλουξής αντικατέστησε τον Ιατρούδη
78COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Φάση για τον Αρη. Κακό σουτ του Γκαρσία, μπλόκαρε άνετα ο Κατσιμήτρος.
76COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κίτρινη κάρτα στον Τσέλιο
74COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ! Ο Ντιγκινί νίκησε από την άσπρη βούλα τον Κατσιμήτρο.
73COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πέναλτι υπέρ του Αρη για χέρι του Κοζορώνη.
72COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κίτρινη κάρτα στον Μπρους
69COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αλλαγή για τον Εργοτέλη. Ο Καπνίδης μπήκε στη θέση του Μπουρσέλη.
57COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ! Ο Ντιγκινί βρέθηκε απέναντι από τον Κατσιμήτρο και μείωσε σε 3-1 για τους Θεσσαλονικείς
53COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ! Μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του Αρη, ο Εφορντ με τρομερό σπριντ την προλαβαίνει και στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Καντιμοίρη
53COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τρίτη αλλαγή για τον Αρη. Ο Σιώπης στη θέση του Μπάσα
50COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ! ο Εφορντ έδωσε στον Ιατρούδη, ο οποίος νίκησε τον Καντιμοίρη.
48COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πρώτη αλλαγή για τον Εργοτέλη. Ο Μπουτσάκης μπήκε στη θέση του Κατσούρι
47COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Δεύτερη αλλαγή για τον Αρη. Ο Γκαρσία στη θέση το Μαρτίνες.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ξεκίνησε το δεύτερο μέρος
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο
44COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ! Ο Μπουρσέλης εκμεταλλεύτηκε την ασθενή απόκρουση του Καντιμοίρη και άνοιξε το σκορ, με την μπάλα να βρίσκει και σε αμυντικό του Αρη.
41COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αναγκαστική αλλαγή για τον Αρη. Ο Δεληζήσης μπήκε στη θέση του τραυματία Βέλεθ.
33COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Φάση για τον Αρη. Ο Κατσιμήτρος μπλόκαρε την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ματίγια.
21COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αλλη μία ευκαιρία για τον Αρη. Ο Κατσιμήτρος έδιωξε τη μπάλα σε κόρνερ, έπειτα από σουτ του Μαρτίνες.
18COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Νέα φάση για τον Αρη. Ο Ντιγκινί δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τη σέντρα του Ματίγια, στέλνοντας τη μπάλα άουτ με το κεφάλι.
17COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ευκαιρία για τον Αρη. Ο Κατσιμήτρος έδιωξε σε κόρνερ τη μπάλα, έπειτα από σουτ του Μπάσα.
11COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Φάση για τον Αρη. Σουτ του Μπάσα, μπλόκαρε χωρίς πρόβλημα ο Κατσιμήτρος.
02COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πρώτη φάση για τον Αρη. Κεφαλιά του Μάβραϊ, η μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Κατσιμήτρου.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ξεκίνησε η αναμέτρηση
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νίκκι Παπαβασιλείου): Κατσιμήτρος, Κοζορώνης, Γιακούμπου, Οικονόμου, Μπάτζιος, Μπουρσέλης, Μπρους, Τσέλιος, Ιατρούδης, Έφορντ, Κατσούρι
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΡΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Καντιμοίρης, Μπάσα, Ντιγκινί, Μαρτίνες, Μπρούνο Γκάμα, Γιουνές, Ματίγια, Τζανακάκης, Μενέντεθ, Βέλεθ, Μάβραϊ.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σέζος (Κιλκίς) ΒΟΗΘΟΙ: Δημόπουλος (Φλώρινας), Σινιοράκης (Χανίων)

eeep eeep