Αναφορά Αγώνα: ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ - AEK | Round 2 | 2oς ΟΜΙΛΟΣ Κυπέλλου

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ εν AEK
0 4

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Τετάρτη, 31 Οκτώβριος 2018
Ώρα Αγώνα: 15:05 h


Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
90 3COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τέλος του αγώνα.
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-4 για την ΑΕΚ. Ο Σαρδέλης μπήκε από δεξιά στην περιοχή, έκανε το σουτ, παρά την προσπάθεια του Χατζή να απομακρύνει, η μπάλα πήγε στα δίχτυα.
89COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πλασέ του Γιαννούτσου μέσα από την περιοχή, η μπάλα δίπλα από το δοκάρι.
84COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Σαρδέλη μέσα από την περιοχή, έπεσε και έδιωξε σε κόρνερ ο Μαντζάρης.
83COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ στην κίνηση του Γιακουμάκη, η μπάλα χτύπησε πάνω στον Ταουσάνη και κατέληξε κόρνερ.
79COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ταουσάνης αντί του Αγιώτη.
77COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...O Σαρδέλης αντί του Γιαννιώτα για την ΑΕΚ.
76COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-3 για την ΑΕΚ. Ο Γιακουμάκης έφυγε από δεξιά στην κόντρα επίθεση, μπήκε στην περιοχή, έκανε το γύρισμα και ο Μπότος προ κενής εστίας πλάσαρε και σκόραρε.
70COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αλλαγή για τον Απόλλωνα Λάρισας. Ο Λούκας Ράμος αντί του Κοντοέ.
69COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κίτρινη στον Μπιμάι.
68COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Αλμπάνη, έπεσε και έδιωξε ο Μαντζάρης.
65COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αλλαγή για την ΑΕΚ. Αντί του Γιούση, ο Αλμπάνης.
59COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αλλαγή για την ΑΕΚ. Ο Μπάμπης αντί του Αλέφ.
58COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Καρφωτή κεφαλιά του Οικονόμου, η μπάλα πάνω από το δοκάρι.
57COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κίτρινη κάρτα στον Κουρτεσιώτη.
53COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Καρφωτή κεφαλιά του ΑΛέφ, πάνω στη γραμμή απομάκρυνε αμυντικός του Απόλλωνα που ήταν τοποθετημένος στο 1ο δοκάρι.
52COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πλασέ του Μπότου μέσα από την περιοχή με το αριστερό, έδιωξε με το πόδι ο Μαντζάρης σε κόρνερ.
49COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Γιακουμάκη μέσα από την περιοχή και δεξιά, η μπάλα άουτ.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ξεκίνησε το β' μέρος.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αναγκαστική αλλαγή για τον Απόλλωνα. Ο Μαντζάρης στη θέση του Κουτογλίδη.
45 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Λήξη του πρώτου μέρους.
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-2 για την ΑΕΚ. Ο Γιαννιώτας έκανε το γύρισμα από δεξιά και στην προσπάθειά του να διώξει ο Αγιώτης, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κουτογλίδη.
41COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-1 για την ΑΕΚ. Ο Σβάρνας έκανε το γύρισμα από δεξιά, ο Μπότος άφησε τη μπάλα στον Αλέφ, ο οποίος πλάσαρε από κοντά και σκόραρε.
37COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Γιαννιώτας έφυγε σε θέση τετ α τετ με τον Κουτογλίδη, πλάσαρε, αλλά νικήθηκε από τον τερματοφύλακα του Απόλλωνα.
35COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Καλή στιγμή για την ΑΕΚ. Σουτ του Γιαννιώτα μέσα από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε κόρνερ.
32COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Γιακουμάκης σούταρε με το αριστερό μέσα από την περιοχή, η μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι.
30COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Μακρινό σουτ του Μπότου, δεν είχε καμία τύχη και κατέληξε άουτ.
25COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πλασέ του Μπότου έξω από την περιοχή, έπεσε και μπλόκαρε ο Κουτογλίδης.
19COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αυξάνει την πίεσή της η ΑΕΚ.
15COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αρκετά καλά στέκεται ο Απόλλων Λάρισας. Δεν έχει επιτρέψει στην ΑΕΚ να απειλήσει.
13COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Καμία άξια αναφοράς ευκαιρία μέχρι στιγμής στο ματς.
11COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Μακρινό σουτ του Κοντοθανάση για τον Απόλλωνα, η μπάλα άστοχα εκτός εστίας.
06COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Καμπέρης έπεσε με δύναμη στον πάγκο της ομάδας του μετά από μονομαχία με τον Γιαννούτσο. Δεν τραυματίστηκε ωστόσο και συνεχίζει.
05COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Η ΑΕΚ κυκλοφορεί τη μπάλα και προσπαθεί να διασπάσει την άμυνα του Απόλλωνα Λάρισας.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ξεκίνησε το ματς.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Στον πάγκο για την Απόλλωνα Λάρισας είναι οι: Μαντζάρης, Τασιούλης, Πολέτο, Μαρκολίνο, Λούκας Ράμος, Ταουσάνης.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Στον πάγκο για την ΑΕΚ βρίσκονται οι: Γιαννίκογλου, Τσόσιτς, Αλμπάνης, Γαλανόπουλος, Μπάμπης, Μπούσης, Σαρδέλης.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Μαρσέλο Τροΐζι): Κουτογλίδης, Σκούπρα, Κουρτεσιώτης, Κοντοές, Αγιώτης, Χατζής, Μπιμάι, Λίταινας, Κοντοθανάσης, Καμπέρης, Γαρυφαλλόπουλος.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΕΚ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Τσιντώτας, Σβνάρνας, Λαμπρόπουλος, Οικονόμου, Γιαννούτσος, Αλέφ, Μοράν, Γιαννιώτας, Μπότος, Γιούσης, Γιακουμάκης.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Κουμπαράκης (Θράκης) Βοηθοί: Τζιότζιος (Θράκης), Κόλλιας (Ηπείρου)

eeep eeep