Αναφορά Αγώνα: ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ | Round 2 | 7oς ΟΜΙΛΟΣ Κυπέλλου

ΓΙΑΝΝΙΝΑ εν ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ
3 0

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Τρίτη, 24 Οκτώβριος 2017
Ώρα Αγώνα: 15:00 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
78COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαγώνιο σουτ του Σταματή μέσα από την περιοχή του ΠΑΣ Γιάννινα, έδιωξε πάλι ο Γιαννίκογλου.
75COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ - Ντόλοβατς αντί Σολτάνι για τον ΠΑΣ Γιάννινα.
70COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Γκούφα μέσα από την μεγάλη περιοχή του ΠΑΣ Γιάννινα, την οποία έδιωξε ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων, στην πρώτη ουσιαστική τελική του Παναιγιαλείου στο παιχνίδι.
68COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ - Χαλκιαδάκης αντί Νικολιά για τον ΠΑΣ Γιάννινα
67COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 3-0 Ο Κόντε με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή έπειτα από ωραία πάσα του Σολτάνι σημείωσε τέρμα λίγο μετά την είσοδο του στο ματς.
62COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ - Κόντε αντί Μπετρά για τον ΠΑΣ Γιάννινα
60Βγήκε Κώστας Καζναφέρης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Ανδρέας Σταματής (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
60COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...61' Διπλή αλλαγή για τον Παναιγιάλειος - Σταματής αντί Καζναφέρη / Μπρους αντί Γεωργακόπουλου
60COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ - Σταματής αντί Καζναφέρη / Μπρους αντί Γεωργακόπουλου για τον Παναιγιάλειο
60Βγήκε Κώστας Γεωργακόπουλος (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Άλμπερτ Μπρους (MΕΣΟΣ)
50COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 2-0 Ο Κοζορώνης εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά, ο Σκόνδρας έπιασε την κεφαλιά στην μικρή περιοχή και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα.
46Βγήκε Αριστείδης Κόκκορης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Αρμάντο Γκούφας (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Γκούφας αντί Κόκκορη για τον Παναιγιάλειο
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
39ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Αριστείδης Κόκκορης
32COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-0 Σέντρα από δεξιά του Καρανίκα στην περιοχή του Παναιγιάλειου, ο Πολίτης βγήκε να διώξει την μπάλα και έστρωσε στον Νικολιά που με σουτ την έστειλε στα δίχτυα.
19COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Αποστολόπουλου στην κίνηση, η μπάλα στα χέρια του Πολίτη.
04COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Μπετρά βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά καθυστέρησε και τον πρόλαβαν οι αμυντικοί.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Νίκος Κουρμπανάς): Πολίτης, Ρέλλας, Παπαχρήστος, Ιντζίδης, Στίκας, Καζναφέρης, Γκούμας, Κριστέτο, Σκαρτσίλας, Γεωργακόπουλος, Κόκκορης
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Πουλημάς (Κέρκυρας) Βοηθοί: Σκορδίλης (Κέρκυρας), Στεφούλης (Γρεβενών)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Γαννίκογλου, Κοζορώνης, Νικολιάς, Μπέριος, Μανθάτης, Σολτάνι, Καρανίκας, Βιδάλ, Αποστολόπουλος, Μπετρά, Σκόνδρας

eeep eeep