Αναφορά Αγώνα: ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ | Round 3 | 2oς ΟΜΙΛΟΣ Κυπέλλου

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ εν ΠΑΟΚ
0 5

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Τετάρτη, 29 Νοέμβριος 2017
Ώρα Αγώνα: 15:00 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
90 3COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΡΙΑ ΛΕΠΤΑ ΟΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ
88COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Δωματάς έφυγε από πλάγια αριστερά, μπήκε στην περιοχή και έκανε το σουτ, αλλά ο Πασχαλάκης έδιωξε σε κόρνερ.
85COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Πρίγιοβιτς, ο Τόλιος έδιωξε σε κόρνερ.
81COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-5 Ο Σάκχοφ με κεφαλιά σημειώνει γκολ μετά από σέντρα του Λημνιού από δεξιά.
76COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Σάκχοφ έδωσε στον Λημνιό που είχε χώρο για σουτ έξω από την περιοχή, το έκανε, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα έξω από το κάθετο δοκάρι.
74COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Τσολακίδη, η μπάλα στην γωνία του Πασχαλάκη που έδιωξε σε κόρνερ.
71COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-4 Ο Κάτσε μπήκε στην περιοχή, δέχθηκε μαρκάρισμα και καθώς έπεφτε τσίμπησε την μπάλα για τον Ελ Καντουρί που με σουτ την έστειλε στην γωνία του Τόλοιου για το τέταρτο γκολ του "δικεφάλου".
69COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ - Τσολακίδης αντί Παπαδόπουλου για τον ΑΙΓΙΝΙΑΚΟ
69Βγήκε Θωμάς Παπαδόπουλος (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Γιάννης Τσολακίδης (MΕΣΟΣ)
67COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-3 Ο Μακ έκανε ωραία πάσα στον Πρίγιοβιτς που με προσποιήσεις βρήκε χώρο να κάνει το διαγώνιο σουτ και να στείλει την μπάλα στην εστία.
64COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ - Ελ Καντουρί αντί Βρακά για τον ΠΑΟΚ
63Βγήκε Ενέα Γκατσολάρι (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Νίκος Ζούρκος (MΕΣΟΣ)
63COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ - Ζούρκος αντί Γκατσολάρι για τον ΑΙΓΙΝΙΑΚΟ
61COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ - Μακ αντί Πέλκα για τον ΠΑΟΚ
58COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ για τον Σαμπράνο του ΠΑΟΚ
56COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ - Φουρτζίου αντί Ντόγου για τον ΑΙΓΙΝΙΑΚΟ
56Βγήκε Στέφανος Ντόγος (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Απόστολος Φουρτζίου (MΕΣΟΣ)
56COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ - Κάτσε αντί Μαουρίτσιο για τον ΠΑΟΚ
53COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-2 Ο Πρίγιοβιτς βγήκε στην πλάτη της άμυνας του Αιγινιακού μετά από ωραία πάσα του Πέλκα και μόνος απέναντι στον Τόλιο τον νίκησε.
50COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Μαουρίτσιο έκανε σουτ από 25 μέτρα, ο Τόλιος έδιωξε και στη συνέχεια ο Πρίγιοβιτς την έστειλε στα δίχτυα, αλλά ήταν οφσάιντ.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Γύρισμα του Λημνιού από δεξιά για τον Πρίγιοβιτς που δεν βάζει καλά το πόδι του και η μπάλα φεύγει πάνω από την εστία.
40COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Πέλκας με τεχνικό σουτ προσπάθησε να στείλει την μπάλα στο παραθυράκι της εστίας του Αιγινιακού, αλλά ο Τόλιος με ωραία επέμβαση έδιωξε σε κόρνερ.
38COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ στον Ανδρικόπουλο που κράτησε τον Πέλκα από την φανέλα ενώ έφευγε στην αντεπίθεση.
38ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Βλάσης Ανδρικόπουλος
33COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ωραία εκτέλεση φάουλ του Πέλκα, ο Τόλιος έπεσε στην γωνία του και έδιωξε σε κόρνερ.
32ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ανέστης Καρακώστας
32COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ στον Καρακώστα του Αιγινιακού.
29COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Γκατσολάρι μπήκε στην περιοχή του ΠΑΟΚ, έκανε το διαγώνιο σουτ, αλλά ο Πασχαλάκης μπλόκαρε.
26COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Μαουρίτσιο πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή, έκανε το σουτ, αλλά πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι.
17COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ από τον Λιόλιο, η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία του ΠΑΟΚ.
15COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο ΠΑΟΚ είναι κυρίαρχος μέχρι τώρα στην αναμέτρηση και προσπαθεί να δημιουργήσει παιχνίδι για να σημειώσει και άλλα γκολ.
05COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-1 Ο Λημνιός με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα μετά από πάσα του Πέλκα που τον "βρήκε" μόνο του στο δεύτερο δοκάρι.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Κοτσάνης (Δράμας) Βοηθοί: Καρακώστας (Λάρισας), Κουβαλάκης (Δράμας)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΑΟΚ (Ράζβαν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Δεληγιαννίδης, Πούγγουρας, Ζαμπράνο, Μαλεζάς, Μαουρίτσιο, Σάκχοφ, Βρακάς, Λημνιός, Πέλκας, Πρίγιοβιτς.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Αιγινιακός αγωνίζεται ως τυπικά γηπεδούχος στο Καυτανζόγλειο Στάδιο.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κώστας Νικολαΐδης): Τόλιος, Τοπαλίδης, Λιόλιος, Γιαζιτζόγλου, Καρακώστας, Ανδρικόπουλος, Γκατσολάρι, Αντωνιάδης, Παπαδόπουλος, Ντόγος, Δωματάς.

eeep eeep