Αναφορά Αγώνα: ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ | Round 1 | 2oς ΟΜΙΛΟΣ Κυπέλλου

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ εν ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ
0 1

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Τρίτη, 19 Σεπτέμβριος 2017
Ώρα Αγώνα: 16:00 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
90 3COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Δωματά μέσα από την περιοχή, η μπάλα στα σώματα των αμυντικών του Απόλλωνα Πόντου.
90 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΣΣΕΡΑ ΛΕΠΤΑ ΟΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ
90Βγήκε Σπύρος Βλάχος (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Μαχαμάνε Σισέ (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟ - Σισέ αντί Βλάχου
88Βγήκε Αλέξανδρος Καλογέρης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Γιάννης Καλαϊτζίδης (MΕΣΟΣ)
88COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΟΝΤΟΥ - Καλαϊτζίδης αντί Καλογέρη
87COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ στον Καλογέρη του Απόλλωνα Πόντου για σκληρό φάουλ στον Δωματά.
87ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Αλέξανδρος Καλογέρης
84ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Εντουάρδο Μπρίτο
84ΓΚΟΛΕντουάρδο Μπρίτο
84COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-1 Ο Μπρίτο με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή έδωσε το προβάδισμα στον Απόλλωνα Πόντου. Προηγήθηκε σέντρα του Γεωργιάδη από δεξιά και αδυναμία της άμυνας να διώξει.
84ΓΚΟΛΕντουάρδο Μπρίτο
84ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Εντουάρδο Μπρίτο
75COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Λίγες φάσεις στο δεύτερο ημίχρονο, όπου ο Αιγινιακός είναι σαφώς πιο δραστήριος και προσπαθεί να βρει κενά στην άμυνα του Απόλλωνα Πόντου.
72COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟ - Τσολακίδης αντί Παπαδόπουλου
72Βγήκε Θωμάς Παπαδόπουλος (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Γιάννης Τσολακίδης (MΕΣΟΣ)
68Βγήκε Λεωνίδας Κυβελίδης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Εντουάρδο Μπρίτο (MΕΣΟΣ)
68COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΟΝΤΟΥ - Μπρίτο αντί Κυβελίδη
62COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Παπαδόπουλου έξω από την περιοχή του Απόλλωνα Πόντου, αλλά δεν είχε δύναμη και μπλόκαρε ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων.
61COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Δωματά έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε αρκετά έξω από την εστία του Απόλλωνα Πόντου.
57Βγήκε Νίκος Ζούρκος (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Παντελής Αντωνιάδης (MΕΣΟΣ)
57COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟ - Αντωνιάδης αντί Ζούρκου
55Βγήκε Δημήτρης Αμαραντίδης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Βλάνταν Μιλοσάβλιεβ (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
55COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΟΝΤΟΥ - Μιλοσάβλιεφ αντί Αμαραντίδη.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ
45 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ στον Ν' Λουντουλού του Απόλλωνα Πόντου.
45 1ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Γκαέλ Ν' Λουντουλού
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
44ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Δημήτρης Αμαραντίδης
44COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ στον Αμαραντίδη του Απόλλωνα Πάντου για φάουλ στα όρια της περιοχής πάνω στον Τοπαλίδη.
40COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Απόλλων Πόντου πατά καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και κάνει πιο επικίνδυνες επισκέψεις στην περιοχή του Αιγινιακού, αλλά δεν έχει ακόμη βρει την σπουδαία τελική προσπάθεια.
33ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Νίκος Ζούρκος
33COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ στον Ζούρκο του Αιγινιακού για φάουλ πάνω στον Κυβελλίδη.
32COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ από τον Γκατσολάρι που πέρασε την μπάλα πάνω από το τείχος, αλλά χωρίς να έχει δύναμη η μπάλα και μπλόκαρε ο Καλογεράκης.
29COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Κυβελίδης πήρε ωραία την μπάλα στην περιοχή του Αιγινιακού, αλλά ο Καραγκιόζης τον νίκησε στο τετ α τετ.
28COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ωραία σέντρα από δεξιά στην περιοχή του Αιγινιακού, ο Λιόλιος μπροστά από τον Βεργώνη έδιωξε σε κόρνερ.
26COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Κυβελίδη έξω από την περιοχή του Αιγινιακού, η μπάλα έφυγε αρκετά μέτρα άουτ.
23COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΟΚΑΡΙ - Ο Σοφιάνης έκλεψε την μπάλα στη μεσαία γραμμή, διένυσε όλη την απόσταση μέχρι τα όρια της περιοχής, αλλά το σουτ που έκανε βρήκε στην πάνω πλευρά του δοκαριού και έφυγε άουτ.
23ΔΟΚΑΡΙΓιώργος Σοφιάνης
20COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αρκετά λάθη από τις δύο ομάδες, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν πολλές τελικές προσπάθειες παρά την κινητικότητα που υπάρχει και από τους δύο αντιπάλους.
10COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αρκετά καλό παιχνίδι σε αυτά τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, με επισκέψεις και στις δύο εστίες και προσπάθεια από τους δύο αντιπάλους να ανοίξουν το σκορ.
05COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ζούρκος έπιασε το σουτ αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Απόλλωνα.
04COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση κόρνερ στην περιοχή του Απόλλωνα Πόντου, ο Γιαζιτζόγλου έπιασε το σουτ, αλλά έδιωξαν πάνω στην γραμμή οι ποδοσφαιριστές των φιλοξενούμενων.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Μαλούτας (Ημαθίας) Βοηθοί: Δεμερτζής, Κεσίσογλου (Πέλλας)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Καλογεράκης, Αμαραντίδης, Καλί, Σαμαράς, Γεωργιάδης, Συμελίδης, Ν' Λουντουλού, Καλογέρης, Βεργώνης, Χασομέρης, Κυβελίδης.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κώστας Νικολαΐδης): Καραγκιόζης, Τοπαλίδης, Λιόλιος, Βλάχος, Γιαζιτζόγλου, Πολύζος, Ζούρκος, Παπαδόπουλος, Γκατσολάρι, Σοφιάνης, Δωματάς.

eeep eeep