Αναφορά Αγώνα: ΟΦΗ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ | Round 2 | 1oς ΟΜΙΛΟΣ Κυπέλλου

ΟΦΗ εν ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
1 0

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Πέμπτη, 26 Οκτώβριος 2017
Ώρα Αγώνα: 17:15 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
94COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΣΣΕΡΑ ΛΕΠΤΑ ΟΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ
87COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ - Λεάλ αντί Χαντί για τον ΟΦΗ
87Βγήκε Άγγελος Χαντί (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Σέρχιο Λεάλ (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
84COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Μπούντνικ μέσα από την περιοχή του ΟΦΗ, η μπάλα απομακρύνθηκε από κεφαλιά του Ζιαμπάρη.
79Βγήκε Μανώλης Παπαστεριανός (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Αλμπέρτος Ρούσσος (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
79COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ - Ρούσσος αντί Παπαστεριανού για τον ΟΦΗ
78COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ - Γκρζέλτσακ αντί Ουές για τον Πλατανιά
75COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Χαντί μέσα από την περιοχή του Πλατανιά, η μπάλα έξω από την εστία.
73Βγήκε Μάριο Μάρτος (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Μάριος Όγκμποε (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
73COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ - Ογκμπόε αντί Μάρτος για τον ΟΦΗ
72COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ωραία εκτέλεση φάουλ του Μπούντνικ, ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ έδιωξε σε κόρνερ.
70ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Μανώλης Παπαστεριανός
68COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Προσπάθεια του Μάρτος μέσα από την περιοχή, η μπάλα έφυγε λίγο έξω από την εστία του Πλατανιά.
66COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κεφαλιά από τον Κουσκουνά μετά από σέντρα του Κομεσίδη, αλλά ο τερματοφύλακας του Πλατανιά έδιωξε την μπάλα.
57COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ στον Πλιάτσικα για φάουλ πάνω στον Κοιλιάρα.
55COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Πλατανιάς και με τις δύο αλλαγές που έγιναν δείχνει καλύτερο πρόσωπο, αλλά δεν έχει καταφέρει να απειλήσει την εστία του ΟΦΗ.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ - Κοροβέσης αντί Ζίκο και Κρος αντί Καρυπίδη για τον Πλατανιά
09COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-0 Ο Χαντί με σουτ στην κίνηση μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στη γωνία του τέρματος του Πλατανιά μετά από ωραία σέντρα από αριστερά του Κοιλιάρα.
09ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Άγγελος Χαντί
09ΓΚΟΛΆγγελος Χαντί
05COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πίεση του ΟΦΗ σε αυτά τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, αλλά χωρίς να υπάρχει μέχρι τώρα τελική ενέργεια για καμία από τις δύο ομάδες.
46 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ
45 2ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Νίκος Κουσκουνάς
45 2COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΤΡΙΝΗ κάρτα σε Κουσκουνά του ΟΦΗ και Παπανικολάου του Πλατανιά για αψιμαχίες ανάμεσα τους στην προσπάθεια να πάρουν θέση στην περιοχή για εκτέλεση φάουλ με γέμισμα.
45 2COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Λάθος του Ζιαμπάρη που έδωσε το δικαίωμα στον Παπανικολάου να βγει μόνος με τον Στρέζο, αλλά ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ έδιωξε με τα πόδια.
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΥΟ ΛΕΠΤΑ ΟΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ έξω από την περιοχή του Στανισάβλιεβιτς που έφυγε έξω από τα δοκάρια του ΟΦΗ στην πρώτη σοβαρή απειλή του Πλατανιά στην αναμέτρηση.
40COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Λείπουν οι φάσεις στα τελευταία λεπτά, αλλά ο ΟΦΗ πιέζει ψηλά και δεν αφήνει τους παίκτες του Πλατανιά να πλησιάσουν την περιοχή τους.
30COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ για τον Στανισάβλιεβιτς του Πλατανιά επειδή κράτησε τον Ορτέγκα στην αντεπίθεση του ΟΦΗ.
27ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Γιάννης Κοιλιάρας
27COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ για τον Κοιλιάρα του ΟΦΗ
26COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ για τον Ουές του Πλατανιά
23ΔΟΚΑΡΙΑρμίτσε Ορτέγκα
23COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΟΚΑΡΙ για τον ΟΦΗ σε ωραίο σουτ του Ορτέγκα από δεξιά και στη συνέχεια ο Χαντί πήρε την μπάλα και έκανε νέο σουτ που έδιωξε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας του Πλατανιά.
15COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Συνεχίζεται η κυριαρχία του ΟΦΗ στον αγωνιστικό χώρο με πίεση προς την άμυνα του Πλατανιά, αλλά χωρίς άλλη τελική προσπάθεια.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝαΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Νεοφυτιάδης (Κορινθίας) Βοηθοί: Βλάσσης, Πάγκαλος (Λασιθίου)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γ. Παράσχος): Κοκκαλάς, Δημούτσος, Στανισάβλιεβιτς, Αγγελόπουλος, Παπανικολάου, Ζίκο, Πλιάτσικας, Πριντέτα, Ουές Αμπντούλ, Καρυπίδης, Μπούντνικ.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΟΦΗ (Ν. Παπαδόπουλος): Στρέζος, Νάστος, Ορτέγκα, Κουσκουνάς, Χαντί, Μάρτος, Παπαστεριανός, Κομεσίδης, Κοιλιάρας, Ζιαμπάρης, Ποτουρίδης.

eeep eeep