Αναφορά Αγώνα: ΤΡΙΚΑΛΑ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ | Round 34 | FOOTBALL LEAGUE 2017-18

ΤΡΙΚΑΛΑ εν ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
0 3

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Παρασκευή, 25 Μάιος 2018
Ώρα Αγώνα: 17:00 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΕΡΗΣΗΣ
89COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Σιαλμάς πάλι βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά ο Κατσιμήτρος πάλι κατάφερε να διώξει την μπάλα.
88COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πλασέ του Μανουσάκη, η μπάλα πάνω από την εστία του ΑΟ Τρίκαλα.
86COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Σιαλμάς προσπάθησε να κρεμάσει τον τερματοφύλακα του Εργοτέλη, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από την εστία.
80COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Σιαλμάς έκανε την προσπάθεια από τα όρια της περιοχής του Εργοτέλη, αλλά μπλόκαρε ο Κατσιμήτρος.
78Βγήκε Αντώνης Μπουρσέλης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Γιώργος Μανουσάκης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
78COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ - Λαμπάκης αντί Νικολακάκη και ο Μανουσάκης αντί Μπουρσσέλη
78Βγήκε Μανώλης Νικολακάκης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Στέλιος Λαμπάκης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
76ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Νίκος Σταματάκος
76ΓΚΟΛΝίκος Σταματάκος
76COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-3 Ο Σταματάκος πήρε την μπάλα από τον Μπουτσάκη στην περιοχή και με σουτ που κόντραρε και σε αμυντικούς των Τρικάλων σημείωσε το τρίτο γκολ των φιλοξενούμενων.
72Βγήκε Ανδρέας Τσίπρας (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Δημήτρης Σιαλμάς (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
72Βγήκε Τζόζεφ Έφορντ (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Νίκος Σταματάκος (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
72COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ - Σιαλμάς αντί Τσίπρα
72COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ - Σταματάκος αντί Έφορντ
68COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Μπούζας βρέθηκε στην περιοχή του ΑΟ Τρίκαλα, έκανε το σουτ, αλλά έδιωξε με τα πόδια ο Γιδόπουλος.
64COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Προσπάθεια του Τόμιτς στην περιοχή του Εργοτέλη, έκανε ωραία προσποίηση, αλλά το σουτ δεν είχε δύναμη και μπλόκαρε ο Κατσιμήτρος.
61Βγήκε Ρόντιον Ζγκούρη (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Παναγιώτης Μανώλης (MΕΣΟΣ)
61COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ - Μανώλης αντί Ζγκούρη
60ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Νεμάνια Τόμιτς
57COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-2 Ο Ιστρούδης εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα χτύπησε στο τείχος και γύρισε στον ίδιο που με δεύτερο σουτ την έστειλε στα δίχτυα.
57ΓΚΟΛΓιάννης Ιατρούδης
57ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Γιάννης Ιατρούδης
55ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΙΤΡΙΝΗ Αντώνης Τσιάρας
55COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ για τον Τσιάρα με δεύτερη κίτρινη κάρτα - Με δέκα ποδοσφαιριστές συνεχίζει ο ΑΟ Τρίκαλα.
53Βγήκε Βλάνταν Μιλοσάβλιεβ (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Νεμάνια Τόμιτς (MΕΣΟΣ)
53COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ - Τόμιτς αντί Μιλοσάβλιεφ
52ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Τζόζεφ Έφορντ
52COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-1 Ο Έφορντ πήρε πολύ ωραία την μπάλα στην περιοχή και με ιδανικό πλασέ την έστειλε στα δίχτυα.
52ΓΚΟΛΤζόζεφ Έφορντ
49COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Τσέλιος δοκίμασε να αιφνιδιάσει τον τερματοφύλακα των Τρικάλων με σουτ έξω από την περιοχή, αλλά έδιωξε ο Γιδόπουλος.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
43ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Χρήστος Κατσαντώνης
41ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Βασίλης Μπούζας
37COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ με γέμισμα στην περιοχή και ο Μπουρσέλης από κοντά έπιασε την κεφαλιά με τον Γιδόπουλο να σώζει την εστία του ΑΟ Τρίκαλα.
36ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Αντώνης Τσιάρας
28ΔΟΚΑΡΙΡόντιον Ζγκούρη
28COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΟΚΑΡΙ - Ο Κατσαντώνης με πολύ καλή πάσα βρήκετον Ζγκούρη στην περιοχή του Εργοτέλη, εκείνος πέρασε και τον τερματοφύλακα, αλλά το πλασέ που έκανε χτύπησε στο δοκάρι.
22COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Νέα προσπάθεια απειλής με εκτέλεση φάουλ του Χιντζίδη, αλλά ο Κατσιμήτρος έδιωξε με τα πόδια.
20COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο ΑΟ Τρίκαλα πήρε τον έλεγχο της μπάλας και προσπαθεί να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις.
11COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Χιντζίδης προσπάθησε με εκτέλεση φάουλ να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, αλλά πέρασε λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι.
09COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Μιλοσάβλιεφ βρέθηκε τετ α τετ με τον Κατσιμήτρο, απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Εργοτέλη, αλλά και ο διαιτητής έδειξε οφσάιντ.
05COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Εργοτέλης σε αυτά τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης κρατά περισσότερο την μπάλα στα πόδια του.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Πέλλας) Βοηθοί: Τζιαμπάσης (Κοζάνης), Βογιατζής (Καρδίτσας)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Τάκης Γκώνιας): Κατσιμήτρος, Αγγελόπουλος, Νικολακάκης, Οικονόμου, Μπάτζιος, Μπούζας, Τσέλιος, Μπουτσάκης, Μπουρσέλης, Ιατρούδης, Έφορντ.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Θωμάς Γράφας): Γιδόπουλος, Χιντζίδης, Πάνος, Τσιάρας, Ζγκούρι, Σαχινίδης, Μάκος, Τσίπρας, Κατσαντώνης, Μιλοσάβλιεβ, Ν' Λουντούλου.

eeep eeep