Αναφορά Αγώνα: ΚΑΛΛΙΘΕΑ - ΤΡΙΚΑΛΑ | Round 33 | FOOTBALL LEAGUE 2017-18

ΚΑΛΛΙΘΕΑ εν ΤΡΙΚΑΛΑ
0 1

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Κυριακή, 20 Μάιος 2018
Ώρα Αγώνα: 17:00 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
93COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Γλυνός έκανε σουτ, μπλόκαρε με δυσκολία ο τερματοφύλακας των Τρικάλων.
88COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα του Ν' Λουντουλού, ο Καντέ στην προσπάθεια του να διώξει πριν τον Σιαλμά έστειλε την μπάλα κόρνερ.
86ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Δημήτρης Σιαλμάς
86COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-1 Ο Σιλμάς με εκπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα να χτυπήσει στο δοκάρι και στη συνέχεια να καταλήξει στα δίχτυα.
86ΓΚΟΛΔημήτρης Σιαλμάς
83COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Μήλιος έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, ο Γιδόπουλος δεν κατάφερε να μπλοκάρει με πρώτη προσπάθεια, αλλά τελικά πρόλαβε στην επαναφορά πριν κάνει την προβολή ο Γκέτσι.
81Βγήκε Μάριος Παυλής (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Αλέξανδρος Τουρούκης (MΕΣΟΣ)
81COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ - Τουρούκης αντί Παυλή.
80Βγήκε Βλάνταν Μιλοσάβλιεβ (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Γιώργος Τουγλής (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
80COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ - Τούγλης αντί Μιλοσάβλιεφ.
77ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Γκέρτιν Χοτζάλι
75COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Μίγγος δοκίμασε το σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα πάλι στα χέρια του τερματοφύλακα των Τρικάλων.
73COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Παυλή μετά από πάσα του Γκέτσι, η μπάλα στην αγκαλιά του τερματοφύλακα των Τρικάλων.
71COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ωραίος συνδυασμός του Ν' Λουντουλού με τον Σιαλμά, με τον τερματοφύλακα της Καλλιθέας να προλαβαίνει με έξοδο το σουτ του Ν' Λουντουλού.
71Βγήκε Μπερνάντ Μάκο (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Νίκος Μήλιος (MΕΣΟΣ)
70COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ - Μήλιος αντί Μάκου
67COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ - Σιαλμάς αντί Ζγκούρη
67Βγήκε Ρόντιον Ζγκούρη (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Δημήτρης Σιαλμάς (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
63COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ - Γλυνός αντί Σμυρλή
63Βγήκε Αλέξανδρος Σμυρλής (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Σπύρος Γλυνός (MΕΣΟΣ)
62Βγήκε Νεμάνια Τόμιτς (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Γκαέλ Ν' Λουντουλού (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
62COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ - Ν' Λουντουλού αντί Τόμιτς.
61COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Σμυρλής έφυγε στην αντεπίθεση από πλάγια δεξιά, έφτασε μέχρι την μεγάλη περιοχή, αλλά το σουτ που έκανε πέρασε άουτ ενώ είχε την δυνατότητα να κόψει την μπάλα στον Γκέτσι.
60COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ με γέμισμα από τον Γκόλια, ο Πάνος προσπάθησε για την κεφαλιά, αλλά η μπάλα χτύπησε στον Συριόπουλο και έφυγε κόρνερ.
57COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Καντέ έκανε σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα λίγο έξω από την εστία των Τρικάλων.
55COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Σμυρλής κέρδισε την μπάλα στην περιοχή των Τρικάλων, έκανε κοντρόλ και σουτ που πέρασε λίγο έξω από την εστία.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
43COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Πάνος προσπαάθησε να κάνει την προβολή σε παράλληλο γύρισμα του Χιντζίδη, αλλά δεν πρόλαβε και η μπάλα έφυγε άουτ.
41COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ του Σαχινίδη στο κεφάλι, του τοποθετήθηκε επίδεσμος και ράμματα.
38COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Μίγγου μέσα από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε στους αμυντικούς.
37COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Χιντζίδης εκτέλεσε πολύ ωραία φάουλ με γέμισμα, η μπάλα πέρασε ελάχιστα δίπλα από το κάθετο δοκάρι της Καλλιθέας αφού δεν βρέθηκε κανείς να την σπρώξει στα δίχτυα.
32ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Χρήστος Κατσαντώνης
30COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...H Καλλιθέα κρατάει αρκετά την μπάλα στα πόδια της, αλλά οι ποδοσφαιριστές της δεν μπορούν να βρουν χώρο για να δημιουργήσουν τελικές.
20COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Μάκο έξω από την περιοχή, η μπάλα δεν είχε πολύ δύναμη και μπλόκαρε εύκολα ο τερματοφύλακας των Τρικάλων.
07ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ρόντιον Ζγκούρη
05COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ζγκούρη βγήκε μόνος με τον Πασάι, αλλά ο τερματοφύλακας της Καλλιθεάς έκανε καλή έξοδο και δεν τον άφησε να κάνει σουτ.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Γκέτσι βγήκε μόνος με τον τερματοφύλακα των Τρικάλων και έδιωξε με τα πόδια ο Γιδόπουλος.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Παντέλης): Πασάι, Ντιακιτέ, Συριόπουλος, Παπαγγελής, Παυλής, Γκέτσι, Καντέ, Χοτζάλι, Μάκο, Μίγγος, Σμυρλής
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Αδαμόπουλος (Ζακύνθου) Βοηθοί: Γκοτσόπουλος (Αχαΐας), Στεφούλης (Γρεβενών)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΡΙΚΑΛΑ (Θωμάς Γράφας): Γιδόπουλος, Χιντζίδης, Πάνος, Γκόλιας, Τσιάρας, Ζγκούρη, Σαχινίδης, Τσίπρας, Κατσαντώνης, Μιλοσάβλιεφ, Τόμιτς
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Η ομάδα των Τρικάλων έχει 6 ποδοσφαιριστές στον πάγκο τελικά. Δίπλα στον Θωμά Γράφα θα είναι οι Αποστολίδης, Ν' Λουντουλού, Σιαλμάς, Τούγλης, Μανώλης και Κοτσώνης
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Θωμάς Γράφας είναι τιμωρημένος και θα παρακολουθήσει την αναμέτρηση από θέση πάνω από τον πάγκο των Τρικάλων.