Αναφορά Αγώνα: ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ | Round 20 | FOOTBALL LEAGUE 2017-18

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ εν ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ
2 1

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Πέμπτη, 08 Μάρτιος 2018
Ώρα Αγώνα: 17:00 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
94COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
93ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Ούγκο Κάιπερς
93COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 2-1 Ο Κάιπερς με σουτ μέσα από την περιοχή έδωσε τη νίκη στον Εργοτέλη στο τελευταίο γέμισμα του αγώνα.
93ΓΚΟΛΟύγκο Κάιπερς
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΡΙΑ ΛΕΠΤΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ
83ΔΟΚΑΡΙΣπύρος Φουρλάνος
83COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΟΚΑΡΙ - Ο Φουρλάνος δοκίμασε να κάνει ένα γέμισμα στην περιοχή του Εργοτέλη και η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και έφυγε άουτ.
82COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Γκίνο έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή μετά από αδράνεια της άμυνας του Εργοτέλη, αλλά η μπάλα κόντραρε σε αμυντικούς.
81Βγήκε Μανώλης Ροβίθης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Γιώργος Μανουσάκης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
81Βγήκε Γιώργος Φωτάκης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Δημήτρης Πολυχρόνης (MΕΣΟΣ)
81COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ - Πολυχρόνης αντί Φωτάκη
81COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ - Μανουσάκης αντί Ροβίθη
77COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ εκτός περιοχής από τον Μπουρσέλη, η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία της Παναχαϊκής.
75Βγήκε Παναγιώτης Μωραΐτης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Στέλιος Βασιλείου (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
75COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ - Βασιλείου αντί Μωραΐτη
73COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ από τον Ροβίθη εκτός περιοχής, η μπάλα πέρασε έξω από την εστία της Παναχαϊκής.
70Βγήκε Τζόζεφ Έφορντ (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Νίκος Σταματάκος (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
70COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ - Σταματάκος αντί Έφορντ
65COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Κάιπερς μέσα από την περιοχή της Παναχαϊκής, δεν είχε δύναμη και μπλόκαρε ο Βρονταράς.
64COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ - Ιατρούδης αντί Μπουτσάκη
64COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ - Αποστολόπουλος αντί Στεργίδη.
64Βγήκε Γιάννης Μπουτσάκης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Γιάννης Ιατρούδης (MΕΣΟΣ)
64Βγήκε Λυμπέρης Στεργίδης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Κώστας Αποστολόπουλος (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
62COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ντάσιος βγήκε ωραία από δεξιά για την Παναχαϊκή, η σέντρα που έκανε βρήκε σε ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη και έφυγε κόρνερ.
60ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Τζέιμς Σταμόπουλος
57COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ωραία πάσα στην πλάτη της άμυνα της Παναχαϊκής, ο Κάιπερς κάνει το κοντρόλ και βγάζει μπροστά του την μπάλα, αλλά στη συνέχεια μπερδεύεται και μπλόκαρε ο Βρονταράς.
54ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Δημήτρης Γκίνο
48COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ροβίθης βγήκε στην περιοχή της Παναχαϊκής μετά από λάθος του Γκίνο και ωραία πάσα του Κάιπερς, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια.
47COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Μωραΐτης βρέθηκε μόνος με τον τερματοφύλακα του Εργοτέλη μετά από γέμισμα από αριστερά, αλλά το σουτ που επιχείρησε έφυγε λίγα εκατοστά έξω από το αριστερό δοκάρι του τερματοφύλακα του Εργοτέλη.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΟΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ
42COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-1 Ο Μωραΐτης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Εργοτέλη μετά από πολύ ωραίο γέμισμα του Ντάσιου από δεξιά.
42ΓΚΟΛ ΚΕΦΑΛΙΑΠαναγιώτης Μωραΐτης
42ΓΚΟΛΠαναγιώτης Μωραΐτης
38COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ροβίθης βγήκε στην αντεπίθεση για τον Εργοτέλη, ο Βρονταράς εκτός εστίας προσπάθησε να τον σταματήσει με τον διαιτητή να δείχνει πως ο τερματοφύλακας της Παναχαϊκής βρήκε καθαρά την μπάλα με τα πόδια του.
32COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ετέλεση κόρνερ από τον Φωτάκη, ο Γκίνο έπιασε την κεφαλιά πάσα, αλλά ο Σωτηράκος δεν κατάφερε να την σπρώξει στα δίχτυα.
27COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Παραλίγο αυτογκόλ από τον Λουμπαρδέα, ο οποίος προσπάθησε να γυρίσει την μπάλα με αντίπαλο τον Κάιπερς, αλλά ο Βρονταράς είχε βγει και η μπάλα πέρασε δίπλα από την εστία.
20COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Η Παναχαϊκή πιέζει για να βρει ευκαιρία ισοφάρισης, αλλά μέχρι τώρα δεν έχει καταφέρει να βρει διαδρόμους και από την άλλη πλευρά ο Εργοτέλης κάνει το εύκολο λάθος στην αντεπίθεση.
15COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Οι ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη παίζουν στην άμυνα με το οφσάιντ, με αποτέλεσμα να έχουν ήδη βγει οι επιθετικοί των φιλοξενούμενων τρεις φορές εκτεθειμένοι .
10COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αρκετά γρήγορο παιχνίδι σε αυτά τα πρώτα δέκα λεπτά, με λάθη εκτός περιοχής και από τις δύο ομάδες που δεν έχουν φτάσει σε άλλη τελική μετά το γρήγορο γκολ του Εργοτέλη.
03ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Τζόζεφ Έφορντ
03COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-0 Ο Έφορντ πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή από τον Κάιπερς, προχώρησε και από το ύψος του πέναλτι την έστειλε στα δίχτυα με ωραίο σουτ.
03ΓΚΟΛΤζόζεφ Έφορντ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ENAΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Κοτσάνης (Δράμας) Βοηθοί: Τσακίρης (Δράμας), Ζήδρας (Αθηνών)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Βρονταράς, Ντάσιος, Μπουτζίκος, Σωτηράκος, Λουμπαρδέας, Γκίνο, Φωτάκης, Φουρλάνος, Στεργίδης, Ελευθεριάδης, Μωραΐτης.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Τάκης Γκώνιας): Κατσιμήτρος, Νικολακάκης, Σταμόπουλος, Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Μπουρσέλης, Τσέλιος, Μπουτσάκης, Ροβίθης, Έφορντ, Καϊπερς.

eeep eeep