Αναφορά Αγώνα: ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ - ΣΠΑΡΤΗ | Round 18 | FOOTBALL LEAGUE 2017-18

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ εν ΣΠΑΡΤΗ
1 0

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Κυριακή, 25 Φεβρουάριος 2018
Ώρα Αγώνα: 15:00 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
94COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
91COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ - Γραμματίκας αντί Ζαφειράκη
91Βγήκε Αλέξανδρος Ζαφειράκης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Γιάννης Γραμματίκας (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΣΣΕΡΑ ΛΕΠΤΑ ΟΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ
86COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Φάουλ του Βοσνακίδη στον Σταματή που έφευγε μόνος στην αντεπίθεση, χρεώθηκε με κίτρινη κάρτα ο ποδοσφαιριστής της Σπάρτης.
86ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Δημήτρης Βοσνακίδης
85Βγήκε Τιμούρ Αγιούποφ (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Γιώργος Σμίλτος (MΕΣΟΣ)
85COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ - Σμίλτος αντί Αγιούποφ
78Βγήκε Ταουόγκα Τσιμότζι (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Δημήτρης Σανδραβέλης  (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
78COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΠΑΡΤΗ - Σανδραβέλης αντί Τσιμότζι
70COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Σταματή, η μπάλα κόλλησε και στην λάσπη με αποτέλεσμα να κάνει πιο εύκολο το έργο του τερματοφύλακα της Σπάρτης.
69ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Δημήτρης Τσάπαλος
67COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΠΑΡΤΗ - Μουζακίτης αντί Ράνου
67Βγήκε Αντώνης Ράνος (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Αλέξανδρος Μουζακίτης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
66COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Τζανουλίνου έξω από την περιοχή, η μπάλα δεν είχε ιδιαίτερη δύναμη και μπλόκαρε ο τερματοφύλακας της Σπάρτης
65ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Χαράλαμπος Οικονομόπουλος
59COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Αγιούποφ έδωσε στην μεγάλη περιοχή στον Σταματή, η μπάλα κόλλησε και ο Αγιούποφ πρόλαβε να κάνει το σουτ με την μπάλα να φεύγει άουτ.
55COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Η Σπάρτη είναι σαφώς πιο επιθετική στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου και αναζητά την ισοφάριση.
50COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΠΑΡΤΗ - Φουρτάδο αντί Τριανταφυλλάκου
50Βγήκε Βασίλης Τριανταφυλλάκος (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Εμίλιο Φουρτάδο (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
49COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ράντι έκανε σουτ, η μπάλα από τις κόντρες έφτασε στον Γουόρντεν που έκανε το σουτ και η μπάλα έφυγε κόρνερ αφού κόντραρε στον Ρέλλα.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Βασίλης Μηλιώτης
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Αγιούποφ έκανε σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή της Σπάρτης μετά από ωραία κούρσα του Πολιανίδη, αλλά ο Γιακουμής μπλόκαρε.
43COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ράνος βρέθηκε στην μεγάλη περιοχή του Παναιγιαλείου, η μπάλα κόλλησε και ο Γαβριηλίδης πρόλαβε και έδιωξε σε κόρνερ.
40COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Παναιγιάλειος πιέζει για το δεύτερο γκολ σε ένα γήπεδο που έχει αρκετές παγίδες από τα νερά που έχουν μαζευτεί σε αρκετά σημεία, ενώ η Σπάρτη προσπαθεί να βρει ευκαιρίες με γεμίσματα.
34COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Αγιούποφ βγήκε στην αντεπίθεση, πέρασε και τον τερματοφύλακα της Σπάρτης, αλλά αντί να δώσει στον Σταματή, έκανε σουτ που κόντραρε και έφυγε κόρνερ για τους γηπεδούχους.
30COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...O Ράντι βρέθηκε σε καλή θέση στην περιοχή του Παναιγιαλείου μετά από λάθος της άμυνας, αλλά δεν πρόλαβε να κάνει το σουτ.
28ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Γιώργος Μπουζούκης
23COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Ζαφειράκη εκτός περιοχής, μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο τερματοφύλακας της Σπάρτης.
19COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αντεπίθεση της Σπάρτης με τον Γουόρντεν, η οποία σταματά από τους αμυντικούς του Παναιγιαλείου, με τον επιθετικό της Σπάρτης να ζητά χέρι.
12COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Νέο σουτ από τον Σταματή έξω από την περιοχή της Σπάρτης, αλλά αυτή τη φορά μπλόκαρε ο Γιακουμής.
09COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Αγιούποφ έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι της Σπάρτης.
07COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ του Ζαφειράκη με γέμισμα στην περιοχή, αλλά οι αμυντικοί της Σπάρτης έδιωξαν.
04ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Δημήτρης Ζουλιώτης
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-0 Ο Τζανουλίνος με σουτ έξω από την περιοχή βάζει μπροστά στο σκορ πολύ νωρίς στην αναμέτρηση τον Παναιγιάλειο.
01ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Μάριος Τζανουλίνος
01ΓΚΟΛΜάριος Τζανουλίνος
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Λίγα λεπτά πριν ξεκινήσει το παιχνίδι υπάρχει αρκετά δυνατή βροχή που αναμένεται να δυσκολέψει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ντεμπούτο στον πάγκο της Σπάρτης κάνει ο προπονητής, Σάκης Θεοδοσιάδης.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Κουναλάκης (Ηρακλείου) Βοηθοί: Τσιλίκας (Αιτ/νίας), Μαυραντωνάκης (Ηρακλείου)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΣΠΑΡΤΗ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Γιακουμής, Ζουλιώτης, Οικονομόπουλος, Βοσνακίδης, Νιάρος, Τριανταφυλλάκος, Μπουζούκης, Τσιμότζι, Ράντι, Ράνος, Γουόρντεν.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Γενέθλια έχει σήμερα ο Παναιγιάλειος, αφού συμπληρώνονται 91 χρόνια από την ίδρυσή του.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Πέτρος Δημητρίου): Τσάπαλος, Ρέλλας, Μηλιώτης, Βλάχος, Γαβριηλίδης, Τζανουλίνος, Πολιανίδης, Αγιούποφ, Ζαφειράκης, Σκαρτσίλας, Σταματής.