Αναφορά Αγώνα: ATHENS KALLITHEA - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ | Round 18 | FOOTBALL LEAGUE 2017-18

ATHENS KALLITHEA εν ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
0 0

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Δευτέρα, 26 Φεβρουάριος 2018
Ώρα Αγώνα: 15:00 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
94COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
93COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλση φάουλ του Μάκο, ο Συριόπουλος έπιασε την κεφαλιά που πέρασε πάνω από τα δοκάρια.
92ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Μανώλης Νικολακάκης
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΡΙΑ ΛΕΠΤΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ
88COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ - Ιατρούδης αντί Μπούζα
88Βγήκε Βασίλης Μπούζας (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Γιάννης Ιατρούδης (MΕΣΟΣ)
83COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ εκτός περιοχής από τον Συριόπουλο, έδιωξε σε κόρνερ ο Κατσιμήτρος που έπεσε στην δεξιά γωνία του.
82COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα του Ντιακιτέ, ο Σμυρλής έκανε το σουτ και ο τερματοφύλακας του Εργοτέλη έδιωξε με τα πόδια.
80COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Κάιπερς βγήκε μόνος με τον τερματοφύλακα της Καλλιθέας, αλλά ο Θεοδωράκης βγήκε στα πόδια του και έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ.
76COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ του Μάκο, ο Κατσιμήτρος έδιωξε σε κόρνερ.
75ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Γιώργος Αγγελόπουλος
74COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ - Αγγελόπουλος αντί Μπουρσέλη
74Βγήκε Αντώνης Μπουρσέλης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Γιώργος Αγγελόπουλος (MΕΣΟΣ)
73COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ - Ζυγκερίδης αντί Χοτζάλι
73Βγήκε Γκέρτιν Χοτζάλι (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Χαράλαμπος Ζυγκερίδης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
72COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Μπούζα από τα όρια της περιοχής της Καλλιθέας, έφυγε δίπλα από το κάθετο δοκάρι.
63COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...O Μάκο βρήκε ωραία στην περιοχή τον Γκέτσι, αλλά βγήκε ο τερματοφύλακας του Εργοτέλη και τον πρόλαβε.
60ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Μπραϊμά Καντέ
51COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ - Γλυνός αντί Μίγγου
51Βγήκε Θοδωρής Μίγγος (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Σπύρος Γλυνός (MΕΣΟΣ)
50COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Μπρουσέλης πήρε την μπάλα στα όρια της περιοχής της Καλλιθέας, αλλά το σουτ που έκανε έφυγε πάνω από την εστία.
49COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Γκέτσι πήρε την μπάλα από δεξιά, βρήκε χώρο να κάνει το σουτ, αλλά ήταν πολύ πλάγια και η μπάλα πήγε στα χέρια του τερματοφύλακα του Εργοτέλη.
47COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Νικολακάκης βγήκε από δεξιά, κατάφερε να κάνει την σέντρα στην περιοχή που δεν ήταν καλή και η μπάλα έφυγε άουτ.
46Βγήκε Νίκος Μήλιος (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Μπερνάντ Μάκο (MΕΣΟΣ)
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΣ - Μάκο αντί Μήλιου
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΟΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
43COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Κάιπερς πήρε την μπάλα στα όρια της περιοχής της Καλλιθέας, γύρισε και έκανε το σουτ ωραία, αλλά η μπάλα χτύπησε σε πόδια αμυντικών της Καλλιθέας και έφυγε κόρνερ.
40COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Μήλιος πήρε την μπάλα στο σημείο του πέναλτι, στην περιοχή του Εργοτέλη, αλλά δεν βρήκε διάδρομο για να κάνει το σουτ και η μπάλα κόντραρε σε πόδια και έφυγε εκτός περιοχής.
35COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Χωρίς φάσεις το παιχνίδι, με την Καλλιθέα να αλλάζει την μπάλα ψηλά και να προσπαθεί να μπει στην περιοχή χωρίς να τα καταφέρνει.
25ΧΑΜΕΝΟ ΠΕΝΑΛΤΙ Αλέξανδρος Σμυρλής
25COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΧΑΜΕΝΟ ΠΕΝΑΛΤΙ - Ο Σμυρλής εκτέλεσε το πέναλτι και ο Κατσιμήτρος έπεσε στην αριστερή του γωνία και το έπιασε.
25Βγήκε Γιάννης Μπουτσάκης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Δημήτρης Κατσιμήτρος (ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ)
25ΑΠΟΚΡΟΥΣΗ ΠΕΝΑΛΤΙ Δημήτρης Κατσιμήτρος
23COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ - Καστιμήτρος αντί Μπουτσάακη
23ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑΠαναγιώτης Λαδάς
21COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΕΝΑΛΤΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ - Λάθος του τερματοφύλακα του Εργοτέλη, ο Σμυρλής πήρε την μπάλα και τον ανέτρεψε ο Λαδάς που είδε και την κόκκινη κάρτα.
10COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αρκετά λάθη στη μεσαία γραμμή, με την Καλλιθέα να είναι εκείνη που έχει περισσότερο την μπάλα στα πόδια της, αλλά χωρίς να μπορεί να βρει φάσεις και χώρους μέχρι τώρα.
07ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Χρήστος Μπάτζιος
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Μικρό πρόβλημα με τα δίχτυα, με αποτέλεσμα να αργήσει κάποια λεπτά η σέντρα στην αναμέτρηση.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Ρατσιάτος (Αργολίδας) Βοηθοί: Πρέντζας (Δυτ. Αττικής), Παπανικολάου (Κορινθίας)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (ΤΑΚΗΣ ΓΚΩΝΙΑΣ): Λαδάς, Μπουρσέλης, Τσέλιος, Νικολακάκης, Μπάτζιος, Μπουτσάκης, Σταμόπουλος, Μαζουλουξής, Κάιπερς, Σταματάκος, Μπούζας
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΑΛΛΙΘΕΑ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΡΑΚΑΚΗΣ): Θεοδωράκης, Ντιακιτέ, Παπαγγελής, Συριόπουλος, Σεζάι, Μίγγος, Καντέ, Μήλιος, Χοτζάλι, Γκέτσι, Σμυρλής

eeep eeep