Αναφορά Αγώνα: ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ | Round 15 | FOOTBALL LEAGUE 2017-18

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ εν ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
1 0

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Κυριακή, 04 Φεβρουάριος 2018
Ώρα Αγώνα: 15:00 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
94COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
91COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ: Ο Βογιατζής στην θέση του Σταματάκου.
91Βγήκε Νίκος Σταματάκος (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Βασίλης Βογιατζής (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΡΙΑ ΤΑ ΛΕΠΤΑ ΤΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΩΝ
84Βγήκε Δημήτρης Θεοδωράκης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Βασίλης Μπούσδρας (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
84Βγήκε Γιάννης Σταματάκης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Νίκος Πλούμης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
84COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΙΠΛΗ ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Στον αγωνιστικό χώρο οι Πλούμης, Μπούσδρας, εκτός οι Σταματάκης και Θεοδωράκης. O τελευταίος αποχώρησε λόγω τραυματισμού.
76Βγήκε Ηλίας Τσέλιος (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Μανώλης Ροβίθης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
76COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Ο Ντάγκρας αντί του Πλαβούκου.
76COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ: Στην θέση του Τσέλιου, μπαίνει ο Ροβίθης.
76Βγήκε Παναγιώτης Πλαβούκος (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Δημήτρης Ντάγκρας (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
70ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Κυριάκος Μαζουλουξής
65COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ: Ο Ιατρούδης αντί του Μπουτσάκη.
65Βγήκε Γιάννης Μπουτσάκης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Γιάννης Ιατρούδης (MΕΣΟΣ)
60COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σε "παθητικό ρόλο" παραμένει η Αναγέννηση Καρδίτσας στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, παρά το γεγονός οτι βρίσκεται πίσω στο σκορ.
54COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σημαντική ευκαιρία για τον Εργοτέλη. Ατομική προσπάθεια του Σταμόπουλου, γυρίζει την μπάλα στον Σταματάκο αλλά αυτός αστοχεί από πλεονεκτική θέση.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
43ΑΠΟΚΡΟΥΣΗ ΠΕΝΑΛΤΙ Νέστορας Γκέκας
43ΓΚΟΛΟύγκο Κάιπερς
43ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Ούγκο Κάιπερς
43ΧΑΜΕΝΟ ΠΕΝΑΛΤΙ Ούγκο Κάιπερς
43COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-0: Ο Κάιπερς εκτελεί το πέναλτι, ο Γκέκας αποκρούει και στην επαναφορά ο επιθετικός του Εργοτέλη στέλνει την μπάλα στα δίχτυα...
42COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πέναλτι υπέρ του Εργοτέλη, για χέρι του Καραγιάννη. Έντονες διαμαρτυρίες από πλευράς Θεσσαλών.
35COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Μπουρσέλη, η μπάλα κοντράρει σε αμυντικό της Αναγέννησης Καρδίτσας και καταλήγει κόρνερ.
25COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Έχει… πέσει ο ρυθμός μετά το πολύ καλό ξεκίνημα του Εργοτέλη. Η Αναγέννηση Καρδίτσας έχει καταφέρει να "κλείσει τους διαδρόμους" προς την εστία του Γκέκα.
13COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY..."Φωνάζει" για πέναλτι ο Εργοτέλης, σε πτώση του Σταματάκου μετά από "μονομαχία" με τον Γκέκα. Ο διαιτητής Κακριδής δεν ... είδε παράβαση.
07COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Νέα ευκαιρία για τον Εργοτέλη. Φάουλ του Τσέλιου, ο Κάιπερς μπαίνει στην περιοχή, το πλασέ του επιθετικού του Εργοτέλη διώχνει με τα πόδια ο Γκέκας.
04COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πρώτη απειλή στο ματς. Σέντρα του Νικολακάκη από δεξιά, ο Κάιπερς στην πορεία της μπάλας κάνει την προβολή όμως η μπάλα φεύγει άουτ.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Τάκης Γκώνιας): Λαδάς, Μπούζας, Σταμόπουλος, Μαζουλουξής, Νικολακάκης, Μπουρσέλης, Τσέλιος, Μπάτζιος, Μπουτσάκης, Σταματάκος, Κάιπερς.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Κακριδής (Πειραιά) Βοηθοί: Αδαμόπουλος (Μεσσηνίας), Καραθανάσης (Αν. Αττικής)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΝ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιώργος Βαζάκας): Γκέκας, Ρουσσάκης, Θεοδωράκης, Κωνσταντινόπουλος, Καραγιάννης, Μπιτέλης, Σουντουρά, Σταματάκης, Χαντζάρας, Πλαβούκος, Τζέκος.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ντεμπούτο και μάλιστα στο αρχικό σχήμα του Εργοτέλη για τον Ηλία Τσέλιο. Αντίθετα εκτός αποστολής έμεινε ο Κωνσταντίνος Οικονόμου, του οποίο το δελτίο εκδόθηκε την Πέμπτη (1/2).

eeep eeep