Αναφορά Αγώνα: ΒΕΡΟΙΑ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ | Round 12 | FOOTBALL LEAGUE 2017-18

ΒΕΡΟΙΑ εν ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
0 2

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Κυριακή, 21 Ιανουάριος 2018
Ώρα Αγώνα: 15:00 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
93COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τέλος αγώνα
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τρία τα λεπτά των καθυστερήσεων
85ΓΚΟΛΟύγκο Κάιπερς
85ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Ούγκο Κάιπερς
85COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ: 0-2: Συνδυασμός των Κάιπερς- Αγγελόπουλου, ο Αγγελόπουλος πάσαρε στον Κάιπερς και ο τελευταίος με κοντινό πλασέ έκανε το 0-2.
84COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ: Στη θέση του Σταματάκου ο Ιατρούδης.
84Βγήκε Νίκος Σταματάκος (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Γιάννης Ιατρούδης (MΕΣΟΣ)
78ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Παναγιώτης Λαδάς
75Βγήκε Νίκος Κοζάκης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Γιώργος Μέξης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
75Βγήκε Αντώνης Μπουρσέλης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Ιμπραχίμα Εντιαγιέ (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
75COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ: Στη θέση του Μπουρσέλη, ο Εντιαγέ.
75COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗ ΒΕΡΟΙΑ: Έξω ο Κοζάκης , μέσα ο Μέξης.
71COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Βογιατζής έβγαλε μόνο του τον Κάιπερς, που σούταρε και η μπάλα χτύπησε στο δεξί δοκάρι.
71ΔΟΚΑΡΙΟύγκο Κάιπερς
69Βγήκε Γιάννης Μπουτσάκης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Γιώργος Αγγελόπουλος (MΕΣΟΣ)
69COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ: Εκτός ο Μπουτσάκης, εντός ο Αγγελόπουλος.
69COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Καλό σουτ του Μπουρσέλη, λίγο άουτ.
66COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗ ΒΕΡΟΙΑ: Ο Λαζόπουλος μπαίνει, ο Λίταινας βγαίνει.
66Βγήκε Δημήτρης Λίταινας (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Βαγγέλης Λαζόπουλος (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
64COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κεφαλιά του Κάιπερς, απέκρουσε δύσκολα ο Τριαντάφυλλος.
54COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Βογιατζή εκτός περιοχής, έδιωξε με υπερένταση ο Τριαντάφυλλος.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο
45 4COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τέλος ημιχρόνου
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τέσσερα τα λεπτά των καθυστερήσεων
44ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Ούγκο Κάιπερς
44COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ: 0-1: Ο Σταματάκος πετάχτηκε στην πλάτη της άμυνας, έκανε από δεξιά την παράλληλη σέντρα, η μπάλα πέρασε από τα πόδια αμυντικών της Βέροιας και ο Κάιπερς με πλασέ στο δεύτερο δοκάρι σε άδειο τέρμα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
44ΓΚΟΛΟύγκο Κάιπερς
33COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗ ΒΕΡΟΙΑ: Στη θέση του Γιαγκιόζη λόγω τραυματισμού, ο Τριάνταφυλλος.
33Βγήκε Γιώργος Γιαγκιόζης (ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ)
 Μπήκε Θωμάς Τριαντάφυλλος (ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ)
25COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Σταματάκος βγαίνει από τα δεξιά, προλαβαίνει να πλασάρει, όμως βγήκε ο Γιαγκιόζης και μπλόκαρε. Τραυματίστηκε σε αυτή τη φάση ο τερματοφύλακας της Βέροιας.
22COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πετάγεται από τα αριστερά στην πλάτη της άμυνας ο Σταματάκος, κάνει το γύρισμα και ο Μπουτσάκης με σουτ στην κίνηση, έστειλε άουτ την μπάλα.
18COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Ουνγιαλίδη από τα αριστερά, αντί να «σπάσει» στο πέναλτι, θέλησε να αιφνιδιάσει τον τερματοφύλακα του Εργοτέλη, σούταρε και μπλόκαρε ο Λαδάς.
17COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα από τον άξονα με τον Κάιπερς να βρίσκεται στο δεύτερο δοκάρι σε πλεονεκτική θέση, αλλά δεν μπόρεσε να πλασάρει καλά.
12COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Μοναδική ευκαιρία για τον Εργοτέλη: Ο Σταματάκος αν και θα μπορούσε να τελειώσει μόνος του τη φάση, θέλησε να «σπάσει» στον Κάιπερς, ο οποίος από πλάγια θέση σούταρε, όμως απέκρουσε με τα πόδια ο Γιαγκιόζης.
10COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Μπήκε πιο δυνατά η Βέροια στο πρώτο 10άλεπτο, όμως ο Εργοτέλης ισορρόπησε.
03COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα του Ουνγιαλίδη από τα αριστερά, ο Βανκεβάι έπιασε την κεφαλιά εντός περιοχής, η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του τερματοφύλακα.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Έναρξη αναμέτρησης
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΒΕΡΟΙΑ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Γιαγκιόζης, Σουλιώτης, Καψάλης, Κοζάκης, Δαμιανάκης, Λάσκαρης, Λίταινας, Δόρης, Μπαστιάνος, Βανκεβάι, Ουνγιαλίδης.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Αγγελάκης (Μακεδονίας) Βοηθοί: Τοροσιάδης (Μακεδονίας), Κρυωνάς (Σερρών)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Τάκης Γκώνιας): Λαδάς, Μπουρσέλης, Βογιατζής, Νικολακάκης, Μπάτζιος, Μπουτσάκης, Σταμόπουλος, Μαζουλουξής, Σταματάκος, Μπούζας, Κάιπερς.
ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Βασίλης Μπούζας
ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Γιάννης Μπαστιάνος
ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Δημήτρης Σουλιώτης

eeep eeep