Αναφορά Αγώνα: ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ - ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ | Round 11 | FOOTBALL LEAGUE 2017-18

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ εν ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
1 1

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Σάββατο, 13 Ιανουάριος 2018
Ώρα Αγώνα: 15:00 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
94COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΣΣΕΡΑ ΤΑ ΛΕΠΤΑ ΤΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΩΝ
87ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Παναγιώτης Σπυρόπουλος
85ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Ντενίζ Μπαϊκαρά
85ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Στέφανος Καπίας
85COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-1: Λάθος στην μεσαία γραμμή του Απόλλωνα, ο Κουσκουνάς πασάρει στον Μπαϊκαρά με τον Τούρκο να νικάει τον Λόπεθ με διαγώνιο σουτ και παρά την προσπάθεια του Σαμαρά να απομακρύνει πάνω στην γραμμή.
85ΓΚΟΛΝτενίζ Μπαϊκαρά
83ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Λευτέρης Ματσούκας
80ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Γιόναταν Λόπεθ
79COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΟΝΤΟΥ: Ο Γκουγκούδης στην θέση του Ν' Λουντουλού.
79Βγήκε Γκαέλ Ν' Λουντουλού (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Σπύρος Γκουγκούδης (MΕΣΟΣ)
77COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Λιόνης μπαίνει από αριστερά στην περιοχή της Δόξας, "σπάει την μπάλα στα σημείο του πέναλτι ο Ν' Λουντουλού κάνει το πλασέ, με τον Μένκα να αποκρούει σε κόρνερ.
75COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Απειλεί η Δόξα Δράμας. Γρήγορη εκτέλεση κόρνερ από τον Ματσούκα, ο Νατσιόπουλος από την γωνία της περιοχής πιάνει ένα εξαιρετικό σουτ, φεύγει όμως ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
71Βγήκε Σιρίλ Καλί (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Στέφανος Καπίας (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
71Βγήκε Κώστας Μαρκόπουλος (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Γιώργος Λίτσκας (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
71COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ: Ο Καπίας αντί του Καλί.
71COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Εκτός ο Μαρκόπουλος, μέσα ο Λίτσκας.
64COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τεράστια ευκαιρία για τον Απόλλωνα Πόντου. Και πάλι ο Μπρίτο φεύγει στην... κόντρα, αλλά εκ νέου ο Μένκα αποκρούει με τα πόδια το πλασέ του Βραζιλιάνου.
62ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Αλέξανδρος Καλογέρης
62Βγήκε Γκέρμαν Ντατίδης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Αλέξανδρος Νατσιόπουλος (MΕΣΟΣ)
62COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Ο Νατσιόπουλος στην θέση του Ντατίδη.
59Βγήκε Αλέξανδρος Αρναρέλλης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Λευτέρης Ματσούκας (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
59COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Εκτός ο Αρναρέλλης, μέσα ο Ματσούκας.
56ΓΚΟΛ ΚΕΦΑΛΙΑΔημήτρης Χασομέρης
56COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-0: Κάθετη πάσα του Τσεμπερίδη, ο Λιόνης από αριστερά κάνει την σέντρα στο δεύτερο δοκάρι, με τον Χασομέρη να νικάει τον Πεταυράκη στον αέρα και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.
56ΓΚΟΛΔημήτρης Χασομέρης
53COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα του Αρναρέλλη από δεξιά, η μπάλα φτάνει στο δεύτερο δοκάρι στον Μπαϊκαρά, το σουτ του Τούρκου φεύγει λίγο έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Λόπεθ.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
44ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Παντελής Ριζογιάννης
42COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αντεπίθεση του Απόλλων Πόντου. Τελικός αποδέκτης ο Χασομέρης, με το σουτ όμως να φεύγει άουτ.
28ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Αλέξανδρος Τσεμπερίδης
26COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Λάθος στην άμυνα του Απόλλωνα Πόντου, ο Αρναρέλλης προσπαθεί να το εκμεταλλευτεί, το σουτ που επιχειρεί καταλήγει στα χέρια του Λόπεθ.
25COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πρώτη απειλή από πλευράς Δόξας. Εκτέλεση φάουλ του Πεταυράκη, σουτ στην κίνηση του Ριζογιάννη λίγο έξω από την περιοχή φεύγει άουτ. Ο Λόπεθ πάντως ελέγχει την φάση.
14COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ωραία προσπάθεια από αριστερά του Χασομέρη, κόβει την μπάλα στην μεγάλη περιοχή, ο επερχόμενος Καλογέρης πιάνει το σουτ αλλά η μπάλα καταλήγει στην αγκαλιά του Μένκα.
08COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Νέα ευκαιρία για την Καλαμαριά. Ο Μπρίτο φεύγει τετ α τετ με τον Μένκα, ο πορτιέρο της Δόξας είναι και πάλι νικητής καθώς διώχνει με τα πόδια το πλασέ του Βραζιλιάνου.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πρώτη καλή στιγμή του αγώνα στα 25''. Ο Συμελίδης σε πλεονεκτική θέση αλλά πλάγια σουτάρει, ο Μένκα όμως διώχνει σε κόρνερ.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Λόπεθ, Λιόνης, Σαμαράς, Καλί, Αμαραντιδής Τσεμπερίδης, Καλογέρης, Συμελίδης, Μπρίτο, Χασομέρης, Ν’ Λουντούλου.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Φουκάκης (Ηρακλείου) Βοηθοί: Δασκαλάκης (Ηρακλείου), Κωτούλας (Κιλκίς)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Άγγελος Διγκόζης): Μένκα, Σπυρόπουλος, Γκότοβος, Όστοϊτς, Πεταυράκης, Ντατίδης, Ριζογιάννης, Αρναρέλλης, Μαρκόπουλος, Μπαϊκαρά, Κουσκουνάς.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ντεμπούτο και μάλιστα στο βασικό σχήμα για το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Απόλλωνα Πόντου, Αλέξανδρο Τσεμπερίδη. Να θυμίσουμε πως οι "Πόντιοι" ανακοίνωσαν την Πέμπτη (11/1) την απόκτησή του έμπειρου αμυντικού μέσου.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, Τάκη Λουκανίδη.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο τεχνικός του Απόλλωνα Πόντου, Δημήτρης Καλαϊτζίδης δεν βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας του λόγω τιμωρίας. Παρακολουθεί την αναμέτρηση από την φυσούνα του γηπέδου.

eeep eeep