Αναφορά Αγώνα: ΒΕΡΟΙΑ - ΣΠΑΡΤΗ | Round 6 | FOOTBALL LEAGUE 2017-18

ΒΕΡΟΙΑ εν ΣΠΑΡΤΗ
1 0

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Σάββατο, 02 Δεκέμβριος 2017
Ώρα Αγώνα: 15:00 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
93COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
91COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα του Γιαμόα, ο Βανκεβάι έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα πάνω από την εστία της Σπάρτης.
90 2ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Βαγγέλης Λαζόπουλος
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΡΙΑ ΛΕΠΤΑ ΟΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ
90ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Αστέριος Γιακουμής
89ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Αντώνης Μάγκας
87COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ - Μέξης αντί Ουνγιαλίδη για την ΒΕΡΟΙΑ
87Βγήκε Δημήτρης Ουνγιαλίδης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Γιώργος Μέξης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
85Βγήκε Παύλος Λάσκαρης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Άλεξ Γιαμόα (MΕΣΟΣ)
85COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ - Γιαμόα αντί Λάσκαρη για την ΒΕΡΟΙΑ
84Βγήκε Δημήτρης Βοσνακίδης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Εμίλιο Φουρτάδο (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
84COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ - Φουρτάδο αντί Βοσνακίδη για την ΣΠΑΡΤΗ
76COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-0 Ο Ουνγιαλίδης έκανε ωραία προσπάθεια από αριστερά και εξαιρετική σέντρα με τον Βανκεβάι να στέλνει με κεφαλιά τη μπάλα στα δίχτυα.
76ΓΚΟΛΡούνεϊ Βανκεβάι
76ΓΚΟΛ ΚΕΦΑΛΙΑΡούνεϊ Βανκεβάι
73Βγήκε Ίμπαν Ράντι (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Έρικ Γουόρντεν (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
73COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ - Γουόρντεν αντί Ράντι για την ΣΠΑΡΤΗ
72COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Μπαστιάνος έκανε απευθείας εκτέλεση φάουλ, ο τερματοφύλακας της Σπάρτης έδιωξε σε κόρνερ.
68Βγήκε Δημήτρης Λίταινας (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Βαγγέλης Λαζόπουλος (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
68COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ - Λαζόπουλος αντί Λίταινα για την ΒΕΡΟΙΑ
60COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Μπαστιάνος έκανε μια κούρσα, έφτασε μέχρι την μεγάλη περιοχή της Σπάρτης, αλλά δεν είχε δύναμη το σουτ που επιχείρησε και η μπάλα σταμάτησε στα χέρια του Γιακουμή.
54COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Γέμισμα του Ράντι στην περιοχή, ο Μάγκας προσπάθησε να κάνει την γυριστή κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.
50COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...O Ράντι πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή, αλλά η έγκαιρη έξοδος του τερματοφύλακα της Βέροιας ήταν καταλυτική για να μην προλάβει να κάνει το σουτ και να απειλήσει
46 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ - Μπέλης αντί Παναγιώτου για τη Σπάρτη.
46Βγήκε Σταύρος Παναγιώτου (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Διονύσης Μπέλης (MΕΣΟΣ)
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
44ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Δημήτρης Ουνγιαλίδης
43COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ζουλιώτης έκανε την προσπάθεια από δεξιά, αλλά δεν βρήκε τον τρόπο να γυρίσει τη μπάλα όπως ήθελε για να δημιουργηθεί επικίνδυνη κατάσταση στην εστία της Βέροιας.
38COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΟΚΑΡΙ - Σέντρα σουτ του Μπαρέττα, η μπάλα βρήκε στην ρίζα του δοκαριού της Βέροιας και στη συνέχεια έδιωξαν οι αμυντικοί.
38ΔΟΚΑΡΙΑργύρης Μπαρέττας
30COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Η Σπάρτη μπορεί να έχει τον έλεγχο του ρυθμού, αλλά η Βέροια μοιάζει πιο επικίνδυνη στις κόντρα επιθέσεις.
26ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Κάλβιν Βάλις
24COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Μπλέτσας με σουτ έξω από την περιοχή της Σπάρτης προσπάθησε να αιφνιδιάσει, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Γιακουμή.
22COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ του Λίταινα με γέμισμα στην περιοχή της Σπάρτης, ο Μάγκας πρόλαβε να διώξει σε κόρνερ πριν η μπάλα φτάσει στον Βάνκεβαϊ.
10COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Χωρίς καμία καλή φάση αυτά τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, με τις δύο ομάδες να γυρίζουν περισσότερο την μπάλα στα όρια της περιοχής του αντιπάλου.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σε αρκετά κακό αγωνιστικό χώρο γίνεται η αναμέτρηση και σε αυτό βοήθησε και μια δυνατή μπόρα που υπήρξε λίγα λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Δραγούσης (Κιλκίς) Βοηθοί: Στεφούλης, Μωυσιάδης (Γρεβενών)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΣΠΑΡΤΗ (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Γιακουμής, Βοσνακίδης, Μάγκας, Ζουλιώτης, Νιάρος, Παναγιώτου, Οικονομόπουλος, Τριανταφυλλάκος, Ράντι, Μπαρέττας, Ράνος
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΒΕΡΟΙΑ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Γιαγκιόζης, Σουλιώτης, Καψάλης, Βάλις, Ουνιαγλίδης, Μπλέτσας, Δόρης, Λάσκαρης, Μπαστιάνος, Λίταινας, Βάνκενβαϊ