Αναφορά Αγώνα: ΛΑΜΙΑ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ | Round 1 | 3Η ΦΑΣΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΛΑΜΙΑ εν ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
2 2

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Τετάρτη, 25 Ιανουάριος 2017
Ώρα Αγώνα: 17:15 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
90 4COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τέλος του αγώνα.
89COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τέσσερα λεπτά καθυστερήσεων.
83Βγήκε Ανδρέας Βασιλόγιαννης  (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Νίκος Μανιάς (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
83COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ για τη Λαμία. Ο Βασιλόγιαννης εκτός, μέσα ο Μανιάς.
79COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κίτρινη κάρτα στον Κυριακίδη για μαρκάρισμα από πίσω στον Μπουλούλη
77COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Καλή σέντρα στο 2ο δοκάρι για τον Φερφελή, ψηλοκρεμαστή κεφαλιά, η μπάλα άουτ
71COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Λημνιός πέφτει στην περιοχή μετά από μαρκάρισμα του Κοτσώνη, ωστόσο φαίνεται ο επιθετικός του Ατρομήτου να έχει προλάβει να σπρώξει την μπάλα πριν από το τάκλιν
70Βγήκε Νίκος Τσούκαλος (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Βαγγέλης Πατσαρούχας (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
70COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ για τη Λαμία. Ο Πατσαρούχας αντί του Τσούκαλου.
68COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ για τον Ατρόμητο. Εκτός ο Ντάουντα, μέσα ο Λε Ταλέκ.
66COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ του Ούμπιδες με γέμισμα από μακριά, ο Ζησόπουλος με πλάτη στο τέρμα, πιάνει ένα τακουνάκι, η μπάλα σκάει στο έδαφος και καταλήγει στην αγκαλιά του προετοιμασμένου Πίτκα.
65ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Κώστας Μπουλούλης
61COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ για τον Ατρόμητο. Εκτός ο Τόνσο, μέσα ο Κυριακίδης.
59COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ για τον Ατρόμητο: ο Μπρίτο δίνει τη θέση του στον Βασιλείου
56COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Γέμισμα από δεξιά, ο Φερφελής πιάνει ένα γυριστό μπροστά από αντίπαλο, η μπάλα περνάει λίγο άουτ
53COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Μεγάλη ευκαιρία για τη Λαμία. Κεφαλιά του Φερφελή, διώχνει με δυσκολία ο Παπαδόπουλος.
50COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κίτρινη κάρτα στον Φυτανίδη για τάκλιν του Φυτανίδη στα πόδια του πεσμένου Φερφελή.
48COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Η μπάλα αναπηδά και στρώνεται στο αριστερό του Αυγενικού, αυτός πιάνει ένα ψηλοκρεμαστό σουτ, η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Παπαδόπουλου.
46Βγήκε Παναγιώτης Σπυρόπουλος (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Αλέξανδρος Καραγιάννης (MΕΣΟΣ)
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ στη Λαμία: Ο Σπυρόπουλος δίνει τη θέση του στον Καραγιάννη
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ξεκίνησε το δεύτερο μέρος.
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Λήξη του πρώτου μέρους στο ΔΑΚ Λαμίας.
35COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Έχει ανεβάσει εκ νέου την απόδοσή του ο Ατρόμητος.
30COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Φερφελής έδωσε στον Σπυρόπουλο, αυτός έκανε σουτ εκτός περιοχής, η μπάλα έφυγε λίγο άουτ.
27COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Χαμηλό σουτ του Βαλιού για τη Λαμία από τα 40 μέτρα, η μπάλα έχει δύναμη, αλλά φεύγει δίπλα στην εστία του Παπαδόπουλου, που κάλυπτε το τέρμα του.
20COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κόρνερ από δεξιά, ο Τζόκιτς στο πρώτο δοκάρι, σουτάρει από διαγώνια θέση, ο Παπαδόπουλος διώχνει σε νέο κόρνερ.
16COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 2-2 για τη Λαμία! Απίστευτο τέρμα από τον Σπυρόπουλο. Εξαπέλυσε τρομερό σουτ 10 μέτρα έξω από την περιοχή και δεξιά και κάρφωσε τη μπάλα στο δεξί παραθυράκι!
16ΓΚΟΛΠαναγιώτης Σπυρόπουλος
16ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Παναγιώτης Σπυρόπουλος
14COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-2 για τον Ατρόμητο. Κεφαλιά πάσα του Μπρίτο, σουτ στην κίνηση με το αριστερό από τον Ντάουντα, στα δίχτυα η μπάλα.
09COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κόρνερ του Αυγενικού από δεξιά, διώχνει ο Μπρίτο, οι γηπεδούχοι πιέζουν ψηλά και ανακτούν την κατοχή της μπάλας.
07COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Μακρινό σουτ του Βασιλόγιαννη, η μπάλα πέρασε πάνω από το δοκάρι.
04ΔΟΚΑΡΙΜιχάλης Αυγενικού
04ΓΚΟΛΜιχάλης Αυγενικού
04ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Μιχάλης Αυγενικού
04COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-1 για τη Λαμία! Ο Τζόκιτς έβγαλε τη σέντρα, ο Αυγενικού έκανε το σουτ, η μπάλα στο δοκάρι. Πήρε όμως το ριμπάουντ και με νέο σουτ σκόραρε.
03COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-1 για τον Ατρόμητο. Εκτέλεση κόρνερ από τον Ουμπίντες, προβολή του Φυτανίδη στο δοκάρι, νέο σουτ του Ζησόπουλου και αυτό στο δοκάρι, ο Ντάουντα από κοντά σκόραρε.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα στο ματς.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΛΑΜΙΑ (Μ. Τεννές): Πίτκας, Παπαργυρίου, Βαλιός, Κοτσώνης, Σπυρόπουλος, Αυγενικού, Μπουλούλης, Βασιλόγιαννης, Τζόκιτς, Τσούκαλος, Φερφελής
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Κουτσιαύτης (Άρτας) Βοηθοί: Βερρής (Λέσβου), Κοντιζάς (Πειραιά)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γ. Κορακάκης): Παπαδόπουλος, Κοντοές, Φυτανίδης, Ζησόπουλος, Κατράνης, Μπάγκα, Ουμπίντες, Λημνιός, Τόνσο, Μπρίτο, Ντάουντα.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πρόβλημα στα δίχτυα της μιας εστίας. Για αυτό υπάρχει καθυστέρηση στην έναρξη του ματς.

eeep eeep