Αναφορά Αγώνα: ΑΡΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Round 1 | 3Η ΦΑΣΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΡΗΣ εν ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
1 1

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Τετάρτη, 25 Ιανουάριος 2017
Ώρα Αγώνα: 19:30 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
97COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
96COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ του Μιλιβόγιεβιτς, ο Διούδης έδιωξε εντυπωσιακά στο παραθυράκι του.
91Βγήκε Λούκα Μιλούνοβιτς (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Σπύρος Καρβούνης (MΕΣΟΣ)
91COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ - Καρβούνης αντί Μιλούνοβιτς
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ
89COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Πίτου Γκαρσία ο Καπνίδης προσπάθησε να κάνει σουτ έξω από την περιοχή που ήταν αδύναμο.
85COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Άρης προσπαθεί να βγει μπροστά για να σημειώσει δεύτερο γκολ παρότι αγωνίζεται με δέκα ποδοσφαιριστές.
82Βγήκε Μάρκος Ντούνης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Πίτου Γκαρσία (MΕΣΟΣ)
82COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ - Πίτου Γκαρσία αντί Ντούνη
81COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-1 Ο Αρσαριφάρντ μετά από ωραία σέντρα του Φιγκέιρας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά για την ισοφάριση.
76COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Αρσανριφάρντ έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή και ο Διούδης έδιωξε σε κόρνερ.
76Βγήκε Δημήτρης Ανάκογλου (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Χαράλαμπος Παυλίδης (MΕΣΟΣ)
76COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ - Παυλίδης αντί Ανάκογλου
75COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΜΠΙΑΚΟ - Σεμπά αντί Μανθάτη και Μιλιβόγεβιτς αντί Καμπιάσο.
71COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ανδρούστος από καλή θέση δεν κατάφερε να κάνει σωστά το σουτ και η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Άρη.
70COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ στον Ρόβα του Άρη με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
68COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ - Ανδρούστος αντί Μπουχαλάκη
60ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ούγκο Σόουζα
60COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟΝ Ούγκο Σόουζα του Άρη για φάουλ πάνω στον Ανσαριφάρντ
59COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ του Καρντόσο, αυτή τη φορά μπλόκαρε ο Διούδης.
50COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ωραία στρώσιμο της μπάλας του Καρντόσο στον Μανθάτη, εκείνος έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα εκατοστά δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Άρη.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45 2COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΠΡΩΤΟΥ ΜΕΡΟΥΣ
45 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα σουτ του Ελιονούτσι από λάθος επέμβαση του Διούδη, ο Καρντόσο έκανε την κεφαλιά, αλλά ο Διούδης επέστρεψε στην εστία του και έδιωξε πάνω στην γραμμή.
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ για τον Ρόβα του Άρη
45ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Βασίλης Ρόβας
44COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πολλά φάουλ στα τελευταία λεπτά που έχουν ρίξει τον ρυθμό της αναμέτρησης
38COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΟΚΑΡΙ για τον Ολυμπιακό με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καρντόσο από πλάγια.
30COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ολυμπιακός πιέζει την άμυνα του Άρη που καταφέρνει να ανταποκριθεί και παράλληλα ψάχνει την επικίνδυνη αντεπίθεση για το δεύτερο γκολ.
26COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα του Ελιονούτσι από αριστερά, ο Τσουμάνης έκοψε με κεφαλιά πριν βρεθεί μόνος στο δεύτερο δοκάρι ο Ανσαριφάρντ.
19COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαγώνιο σουτ του Καπνίδη από αριστερά, ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού μπλόκαρε.
13ΓΚΟΛΛούκα Μιλούνοβιτς
13COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-0 Ο Ντούνης έφυγε στην κόντρα από την δεξιά πλευρά, έκανε την κατάλληλη στιγμή την σέντρα και ο Μιλούνοβιτς με ωραίο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
13ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Λούκα Μιλούνοβιτς
10COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ του Μπουχαλάκη με γέμισμα στην περιοχή του Άρη, η άμυνα έδιωξε και ο Μανθάτης δοκίμασε το σουτ έξω από την περιοχή που πέρασε πολλά μέτρα άουτ.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Τίκας (Καρδίτσας) Βοηθοί: Δημητριάδης (Καστοριάς), Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πάουλο Μπέντο): Καπίνο, Φιγκέιρας, Σισοκό, Ρέτσος, Νικολάου, Καμπιάσο, Μπουχαλάκης, Ελιονούσι, Μανθάτης, Ανσαριφάρντ, Καρντόσο.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΡΗΣ (Νίκος Αναστόπουλος): Διούδης, Τσουμάνης, Τζανακάκης, Νέτο, Ιντζίδης, Ντούνης, Ανάκογλου, Καπνίδης, Σόουζα, Μιλούνοβιτς, Ρόβας.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ντεμπούτο κάνει στον Άρη ο Πορτογάλος αμυντικός, Ούγκο Σόουζα.

eeep eeep