AEK εν ΑΕ ΛΑΡΙΣΑ
1 1

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
95COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τέλος της αναμέτρησης
92COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Μαρκάρισμα πάνω στον Αραβίδη στην περιοχή, ο επιθετικός της ΑΕΚ έπεσε, φάνηκε να υπάρχει παράβαση, αλλά ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.
90ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΙΤΡΙΝΗ Μπανούσης
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΟΚΚΙΝΗ ο Μπανούσης είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και η ΑΕΛ στα πέντε λεπτά των καθυστερήσεων θα συνεχίσει με δέκα παίκτες.
87COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Παράλληλη σέντρα του Αραβίδη, ο Πλατέλλας στο δεύτερο δοκάρι έκανε την προβολή, αλλά η μπάλα έφυγε εκτός εστίας.
87Βγήκε Μουλόπουλος (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Παμλίδης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
80Βγήκε Μπαρμπόσα (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Γροντής (MΕΣΟΣ)
79Βγήκε Κορέιρα Σίλβα (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Σταθάκης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
73COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Eκτέλεση φάουλ του Ελιομάρ στην περιοχή της ΑΕΚ, η μπάλα έσκασε και στο έδαφος, αλλά ο Ανέστης την τελευταία στιγμή έδιωξε σε κόρνερ.
73ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Πλατέλλας
71Βγήκε Κρισάντους (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Ντακόλ (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
64Βγήκε Κορδέρο (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Ανάκογλου (MΕΣΟΣ)
58COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Η ΑΕΚ έχει τον έλεγχο της μπάλας, αλλά δεν μπορεί να βρει διαδρόμους για την περιοχή της ΑΕΛ και προσπαθεί με γεμίσματα να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις.
52COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...σουτ του Πλατέλλα έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε και σε πόδια αμυντικών της ΑΕΛ και έφυγε ελάχιστα έξω από την εστία.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...έναρξη δεύτερου μέρους
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...τέλος πρώτου μέρους
41COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...1-1 ΓΚΟΛ Ο Κοντοδήμος με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ΑΕΚ μετά από εκτέλεση φάουλ με γέμισμα στην περιοχή από τον Ελιομάρ.
41ΓΚΟΛΚοντοδήμος
41ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Κοντοδήμος
35COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Νέα προσπάθεια του Αραβίδη στην περιοχή της ΑΕΛ, αυτή τη φορά τον σταμάτησε όμως ο Αποστολίδης.
32ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Αραβίδης
31ΓΚΟΛΑραβίδης
31ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Αραβίδης
31COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...1-0 ΓΚΟΛ Ο Αραβίδης πήρε την μπάλα στην πλάτη της άμυνας της ΑΕΛ και παρότι ήταν οφσάιντ ο βοηθός δεν το υπέδειξε και έτσι ...μόνος με τον Αποστολίδη έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
27ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Κοντοδήμος
23COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ του Αραβίδη, η μπάλα πέρασε ελάχιστα δίπλα από την εστία της ΑΕΛ.
18COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαγώνιο σουτ του Μπαρμπόσα μέσα από την περιοχή, μπλόκαρε ο τερματοφύλακας της ΑΕΛ.
13COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Προσπάθεια του Πλατέλλα στην περιοχή της ΑΕΛ, αλλά ο Αποστολίδης του έκοψε το σουτ.
10COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Μπόγιοβιτς έκανε την κεφαλιά μετά από σέντρα από τον Καρανίκα, αλλά ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ έσωσε.
09COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα του Μπαρμπόσα στην περιοχή, ο Κρισάντους έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια.
04COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...O Σερτζίνιο έστειλε την μπάλα στην περιοχή της ΑΕΚ, αλλά ο Μπόγιοβιτς δεν πρόλαβε να κάνει την προβολή.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...έναρξη της αναμέτρησης
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Βοηθοί: Κουρομιχελάκης (Πειραιά), Μπετσόγλου (Κορινθίας)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Σελεμίδης (Πέλλας)
ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Γεωργέας
ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Κορέιρα Σίλβα

eeep eeep