Αναφορά Αγώνα: ΚΑΛΛΟΝΗ - ΓΙΑΝΝΙΝΑ | Round 3 | 4ος ΟΜΙΛΟΣ Κυπέλλου

ΚΑΛΛΟΝΗ εν ΓΙΑΝΝΙΝΑ
1 3

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Πέμπτη, 15 Δεκέμβριος 2016
Ώρα Αγώνα: 17:00 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΡΙΑ ΛΕΠΤΑ ΟΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ
83ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Λάμπρος Τριανταφύλλου
83COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-3 Ο Τριανταφύλλου τελείωσε ωραία την σέντρα του Ποζατζίδη από αριστερά και με σουτ την έσπρωξε στην εστία.
83ΓΚΟΛΛάμπρος Τριανταφύλλου
81ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Στέλιος Ποζατζίδης
81COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ στον Ποζατζίδη
79COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ στον Γαρουφαλιά του ΠΑΣ Γιάννινα
74Βγήκε Αλέξανδρος Χιντασέλι (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Ευθύμης Γκαμάγκας (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
74COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΟΝΗ - Γκαμάγκας αντί Χιντασέλι
73COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Χιντατσέλι εκτός περιοχής, η μπάλα πάνω από τα δοκάρια του ΠΑΣ Γιάννινα.
67Βγήκε Γιώργος Σοφιάνης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Λάμπρος Τριανταφύλλου (MΕΣΟΣ)
67COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΟΝΗ - Τριανταφύλλου αντί Σοφιάνη
66COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Μασούρας αντί Μαυροπάνου
62COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-3 Ο Δώνης εκτέλεσε το κόρνερ, ο Σκόνδρας πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στην απέναντι γωνία του Μανιάτη.
56Βγήκε Ραφαήλ Γιουκαρής (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Γιάννης Γιώργου (MΕΣΟΣ)
56COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΟΝΗ - Γιώργου αντί Γιουκαρή
55COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Μοιρασμένο παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο, με τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα να έχουν πιο καλές επιλογές και την Καλλονή να προσπαθεί να μειώσει.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ
45 2COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΥΟ ΛΕΠΤΑ ΟΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
42COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-2 Ο Γαρουφαλιάς με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα μετά από εκτέλεση κόρνερ του Δώνη.
35COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Λαμπράκης βρέθηκε σε θέση βολής στο σημείο του πέναλτι, αλλά οι αμυντικοί του ΠΑΣ του έκλεισαν τον χώρο και δεν κατάφερε να κάνει το σουτ.
29COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ατομική ενέργεια του Ποζατζίδη που μπήκε στην μεγάλη περιοχή, αλλά το σουτ που έκανε πέρασε πάνω από την εστία του ΠΑΣ Γιάννινα.
27COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Γιάκος βρέθηκε μόνος με τον τερματοφύλακα της Καλλονής έπειτα από ωραία πάσα του Δώνη, αλλά το σουτ του εξουδετέρωσε ο Μανιάτης.
15COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Η Καλλονή μετά το γρήγορο γκολ που δέχθηκε προσπαθεί να πατήσει στην περιοχή του ΠΑΣ Γιάννινα και φτάσει στην ισοφάριση, αλλά δεν έχει κάνει φάσεις μέχρι τώρα.
05COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-1! Από σέντρα του Ναδάλες, ο Σκόνδρας έπιασε την κεφαλιά και ο Γιάκος που επωφελήθηκε από τις κόντρες με κοντινό σουτ σκόραρε.
02COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον στο ματς. Η μεν Καλλονή έχει αποκλειστεί, ο δε ΠΑΣ Γιάννινα έχει καταλάβει την 1η θέση.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Μιχελής (Πειραιά) Βοηθοί: Πρέντζας (Δυτ. Αττικής), Μήταρης (Αν. Αττικής)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Πασχαλάκης, Σκόνδρας, Ναδάλες, Μαυροπάνος, Γαρουφαλιάς, Καρανίκας, Νικολιάς, Βιντάλ, Δώνης, Φερφελής, Γιάκος.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΑΛΛΟΝΗ (Δημήτρης Γαβαλάς): Μανιάτης, Ευαγγελιδάκης, Ποζατζίδης, Τζελίδης, Σάββα, Αποστόλου, Γιουκαρής, Χιντασέλι, Λαμπράκης, Κέρι, Σοφιάνης.

eeep eeep