Αναφορά Αγώνα: ΑΕ ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ | Round 2 | 1oς ΟΜΙΛΟΣ Κυπέλλου

ΑΕ ΛΑΡΙΣΑ εν ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ
2 1

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Τετάρτη, 30 Νοέμβριος 2016
Ώρα Αγώνα: 15:00 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
96COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.
95ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Νίκος Δημόπουλος
95COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ στους Δημόπουλο της Ελευσίνας και τον Ποτουρίδη της ΑΕΛ
94COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ στον Ναζλίδη για προβολή στον Γραικό.
92COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα σουτ του Κόντορ που πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Πανελευσινιακού.
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ ΟΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ
87COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ στον Κουτσιανικούλη που έπεσε στην περιοχή μετά από μαρκάρισμα του Κορομηλά.
83COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο ρυθμός της αναμέτρησης έχεις πέσει και υπάρχουν λιγότερες τελικές προσπάθειες, με την ΑΕΛ να γυρίζει την μπάλα έξω από την περιοχή του Πανελευσινιακού.
74ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Κώστας Τσούπρος
74COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ για τον Τσούπρο του Πανελευσινιακού για φάουλ πάνω στον Ναζλίδη.
72Βγήκε Νίκος Αγγελούδης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Ζήσης Ναούμ (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
72COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟ Ναούμ αντί Αγγελούδη
68Βγήκε Λεωνίδας Κασνέτση (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Κώστας Παλαιολόγος (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
68COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟ Παλαιολόγος αντί Κασνέτση
65COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Χοτζάλι έξω από την περιοχή του Πανελευσινικού, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία.
60COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ στον Γκόμεζ του Πανελευσινιακού.
60ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Φελίπε Γκόμες
55COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΡΙΠΛΗ ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΛ - Κουτσιανικούλης αντί Αβραάμ, Ναζλίδης αντί Ντοντό, Χοτζάλι αντί Λαμπρόπουλου
54COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 2-1 Ο Αβραάμ με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Πανελευσινιακού μετά από πάσα του Πορτουρίδη.
51ΓΚΟΛΝίκος Αγγελούδης
51ΓΚΟΛ ΚΕΦΑΛΙΑΝίκος Αγγελούδης
51COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-1 Ο Αγγελούδης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ΑΕΛ. Προηγήθηκε σέντρα του Ζέλιου που χτύπησε και στο κεφάλι του Σουλιώτη και στρώθηκε καλύτερα στον Αγγελούδη.
46 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ
46Βγήκε Γιάννης Στόγιος (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Γιώργος Μέξης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΕΥΣΙΝΙΑΚΟ _ Μέξης αντί Στόγιου
45 2COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Απόλυτη κυριαρχία της ΑΕΛ με σκορ στα κόρνερ 16-0
40COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Κόντορ βρήκε χώρο να κάνει το διαγώνιο σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε αρκετά πάνω από την εστία.
34COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ποτουρίδη, η μπάλα πέρασε λίγο έξω από την εστία του Πανελευσινιακού.
29COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-0 Ο Ντοντό άνοιξε το σκορ για την ΑΕΛ με σουτ. Μετά από σέντρα του Κάππου ο Ουρτάδο δεν κατάφερε να βρει την μπάλα, ο Καμπούρης προσπάθησε να διώξει και έστειλε την μπάλα να χτυπήσει στα πόδια του Ντοντό και να κυλήσει στο βάθος της εστίας.
27COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΟΚΑΡΙ για την ΑΕΛ σε προσπάθεια του Αβραάμ από αριστερά και κόντρα στο πόδι του Γραικού με αποτέλεσμα η μπάλα να καταλήξει στην ρίζα της κάθετης δοκού.
25COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κυριαρχεί η ΑΕΛ, αφού η Ελευσίνα δεν μπορεί να κρατήσει μπάλα και η κατοχή είναι 77-33 τοις εκατό.
24COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Προσπάθεια του Γκόλια με βολ πλανέ μέσα από την περιοχή έπειτα από λάθος επέμβαση του τερματοφύλακα της Ελευσίνας, αλλά έσωσε ο Γκόμεζ με δεύτερη επέμβαση.
20COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Μεγάλη πίεση από την ΑΕΛ στην περιοχή του Πανελευσινιακού, η οποία δεν έχει φέρει ακόμη γκολ.
12COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ έξω από την περιοχή του Ποτουρίδη, ο Γκόμεζ έδιωξε για ακόμη μια φορά σε κόρνερ.
06COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Νέο σουτ του Λαμπρόπουλου, η μπάλα πάλι σε κόρνερ μετά την επέμβαση του τερματοφύλακα της Ελευσίνας.
02COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Λαμπρόπουλου μέσα από την περιοχή, ο τερματοφύλακας της Ελευσίνας έδιωξε σε κόρνερ.
1 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Η αναμέτρηση γίνεται σε χαμηλή θερμοκρασία, στους 5 βαθμούς Κελσίου
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Σκουλάς (Σερρών) Βοηθοί: Ευθυμιάδης, Ζέρβας (Πιερίας)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΕΛ (Σάκης Τσιώλης): Καβουσάκης, Μασούρας, Κοντόρ, Σουλιώτης, Γκόλιας, Ποτουρίδης, Λαμπρόπουλος, Ουρτάδο, Ντοντό, Αβραάμ, Καπός.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Θανάσης Δημόπουλος): Γκόμεζ, Καμπούρης, Τσούπρος, Κορομηλάς, Ζέλιος, Σιλιγαρδάκης, Δημόπουλος, Κασνέτση, Γραικός, Στόγιος, Αγγελούδης.

eeep eeep