Αναφορά Αγώνα: ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ - ΟΦΗ | Round 2 | ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ 2016-17

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ εν ΟΦΗ
0 2

Περισσότερες πληροφορίες


Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Timeline

Substitution min 64 ::<img src='/images/com_joomleague/database/events//in.png' />Στέργιος Ψιάνος <br> <img src='/images/com_joomleague/database/events//out.png' />Γιάννης Σωτηράκος Substitution min 68 ::<img src='/images/com_joomleague/database/events//in.png' />Παναγιώτης Πλαβούκος <br> <img src='/images/com_joomleague/database/events//out.png' />Θανάσης Παπατόλιος Substitution min 78 ::<img src='/images/com_joomleague/database/events//in.png' />Δημήτρης Ντάγκρας <br> <img src='/images/com_joomleague/database/events//out.png' />Πολ Γουέρε ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ  Min. 73 ::<br />Μιχάλης Μαρής ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΙΤΡΙΝΗ  Min. 80 ::<br />Μιχάλης Μαρής
Substitution min 64 ::<img src='/images/com_joomleague/database/events//in.png' />Μανώλης Φαζός <br> <img src='/images/com_joomleague/database/events//out.png' />Βλάνταν Μιλοσάβλιεβ Substitution min 64 ::<img src='/images/com_joomleague/database/events//in.png' />Ίμπαν Ράντι <br> <img src='/images/com_joomleague/database/events//out.png' />Κώστας Κιάσσος Substitution min 82 ::<img src='/images/com_joomleague/database/events//in.png' />Ούγκο Μασάδο <br> <img src='/images/com_joomleague/database/events//out.png' />Πατρίκ Βουό ΓΚΟΛ Min. 88 ::<br />Ίμπαν Ράντι ΓΚΟΛ Min. 12 ::<br />Πατρίκ Βουό ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ  Min. 12 ::<br />Πατρίκ Βουό ΓΚΟΛ ΚΕΦΑΛΙΑ Min. 88 ::<br />Ίμπαν Ράντι ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ  Min. 56 ::<br />Βλάνταν Μιλοσάβλιεβ ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ  Min. 53 ::<br />Κώστας Κιάσσος ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ  Min. 45 ::<br />Νίκολα Μίκιτς

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
95COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ
88ΓΚΟΛ ΚΕΦΑΛΙΑΊμπαν Ράντι (1)
88ΓΚΟΛΊμπαν Ράντι (1)
88COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-2 Ο Ράντι από πολύ κοντά με κεφαλιάα στο δεύτερο δοκάρι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα έπειτα από σέντρα του Χαντί.
84COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ράντι βρέθηκε στην μεγάλη περιοχή, αλλά ο Αναστασίου πρόλαβε τον κίνδυνο και έδιωξε σε κόρνερ.
82Βγήκε Πατρίκ Βουό (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Ούγκο Μασάδο (MΕΣΟΣ)
82COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ - Μασάδο αντί Βουό
80COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Αχαρναϊκός πήρε δεύτερη κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα που σταμάτησε αντεπίθεση του ΟΦΗ και πλέον οι γηπεδούχοι συνεχίζουν με δέκα παίκτες.
80ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΙΤΡΙΝΗ Μιχάλης Μαρής (1)
78COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟ - Ντάγκρας αντί Γουέρε
78COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση κόρνερ από τον Ματσούκα, ο Τζιώρας πήρε την κεφαλιά που πέρασε ελάχιστα δίπλα από το κάθετο δοκάρι του ΟΦΗ.
78Βγήκε Πολ Γουέρε (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Δημήτρης Ντάγκρας (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
77COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Τζιώρας πήρε την κεφαλιά στην περιοχή, αλλά τελικά η μπάλα κατέληξε κόρνερ.
73ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Μιχάλης Μαρής
72COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ωραία προσπάθεια αό τον Γουέρε που έφυγε από αριστερά, αλλά ο Τζιώρας δεν πρόλαβε την πάσα του στο σημείο του πέναλτι αφού βγήκε ο Δερμιτζάκης.
69COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τάιμ άουτ για το δεύτερο ημίχρονο, με τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να έχουν την ευκαιρία να δροσιστούν.
68COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟ - Πλαβούκος αντί Παπατόλιου
68Βγήκε Θανάσης Παπατόλιος (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Παναγιώτης Πλαβούκος (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
64Βγήκε Κώστας Κιάσσος (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Ίμπαν Ράντι (MΕΣΟΣ)
64Βγήκε Βλάνταν Μιλοσάβλιεβ (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Μανώλης Φαζός (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
64COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ - Ράντι αντί Κιάσσου
64COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ - Φάζος αντι Μιλοσάβλιεβ
64Βγήκε Γιάννης Σωτηράκος  (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Στέργιος Ψιάνος (MΕΣΟΣ)
63COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟ - Ψιάνος αντί Σωτηράκου
62COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Προσπάθεια του Χαντί από αριστερά, μπήκε στην περιοχή και προσπάθησε να κάνει το σουτ, αλλά ο τερματοφύλακας του Αχαρναϊκού έδιωξε σε κόρνερ.
56ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Βλάνταν Μιλοσάβλιεβ (1)
55COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αρκετά πολύ πιο σκληρό και χωρίς φάσεις το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο.
53ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Κώστας Κιάσσος (1)
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Νίκολα Μίκιτς (1)
40COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο ΟΦΗ διατηρεί το προβάδισμα του με αρκετή ευκολία, αφοί οι ποδοσφαιριστές του Αχαρναϊκού δεν μπορούν να φτάσουν σε αξιόλογη τελική προσπάθεια.
35COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Χαμηλότερος ρυθμός, χωρίς φάσεις στα τελευταία λεπτά για τις δύο ομάδες με τον ΟΦΗ να διατηρεί το μεγαλύτερο ποσοστό κατοχής.
30COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο ΟΦΗ κρατά μακριά από την περιοχή του τον Αχαρναϊκό, ενώ προσπαθεί και για δεύτερο γκολ.
23COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Η υψηλή θερμοκρασία φέρνει αναγκαστικά τάιμ άουτ για να πάρουν δύο λεπτά ηρεμίας οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων.
19COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πολύ καλή προσπάθεια του Μίκιτς από δεξιά, έβγαλε την σέντρα, αλλά ο Γουό δεν κατάφερε να κάνει την προβολή και ο Μουστάκης έδιωξε σε κόρνερ υπέρ του ΟΦΗ.
14COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Μιλοσάβλιεφ μέσα από την περιοχή, ο τερματοφύλακας του Αχαρναϊκού μπλόκαρε την μπάλα.
12COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-1 Ο Βουό πρόλαβε την έξοδο του Αποστολίδη και έβαλε το πόδι για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα μετά από έξοχη πάσα του Χαντί
12ΓΚΟΛΠατρίκ Βουό (1)
12ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Πατρίκ Βουό (1)
06COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Νέα προσπάθεια του Γουέρε από την αριστερή πλευρά, αυτή τη φορά έκανε σέντρα και ο Τζιώρας στο κέντρο της εστίας βρήκε την μπάλα, αλλά δεν κατάφερε να την σπρώξει στα δίχτυα και έφυγε έξω από το κάθετο δοκάρι.
04COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Γουέρε έκανε την κούρσα από αριστερά, έφτασε στα όρια της περιοχής και επιχείρησε την σέντρα σουτ που έδιωξε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Αντωνίου (Αθηνών) Βοηθοί: Σίπκας (Σάμου), Τζάκος (Αθηνών)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΟΦΗ (Nίκος Νιόπλιας): Δερμιτζάκης, Κώτσιος, Μιλοσάβλιεφ, Οστοιτς, Χαντί, Μίκιτς, Bαλλιάνος, Κιάσσος, Κοιλιάρας, Αντουκόρ, Βουό.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Αρναούτης): Αποστολίδης, Μουστάκης, Αναστασίου, Σωτηράκος, Χριστοφιλέας, Τσεμπερίδης, Μαρής, Παπατόλιος, Ματσούκας, Γουέρε ,Τζιώρας.

eeep eeep