Αναφορά Αγώνα: ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ - ΣΠΑΡΤΗ | Round 1 | ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ 2016-17

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ εν ΣΠΑΡΤΗ
0 4

Περισσότερες πληροφορίες


Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Timeline

Substitution min 46 ::<img src='/images/com_joomleague/database/events//in.png' />Γιώργος Κατίδης <br> <img src='/images/com_joomleague/database/events//out.png' />Λεωνίδας Σκαρτσίλας Substitution min 63 ::<img src='/images/com_joomleague/database/events//in.png' />Παναγιώτης Ξόμπλιος <br> <img src='/images/com_joomleague/database/events//out.png' />Στέλιος Κρητικός Substitution min 79 ::<img src='/images/com_joomleague/database/events//in.png' />Σεραφείμ Μωϋσίδης <br> <img src='/images/com_joomleague/database/events//out.png' />Γιάννης Μπουρλάκης ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ  Min. 55 ::<br />Παναγιώτης Κοντοές ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ  Min. 19 ::<br />Λεωνίδας Σκαρτσίλας
Substitution min 70 ::<img src='/images/com_joomleague/database/events//in.png' />Κώστας Ηλιόπουλος <br> <img src='/images/com_joomleague/database/events//out.png' />Περικλής Βελλίνης Substitution min 76 ::<img src='/images/com_joomleague/database/events//in.png' />Βαγγέλης Αναστασόπουλος <br> <img src='/images/com_joomleague/database/events//out.png' />Νεμάνια Αρσενίεβιτς Substitution min 83 ::<img src='/images/com_joomleague/database/events//in.png' />Σταύρος Παναγιώτου <br> <img src='/images/com_joomleague/database/events//out.png' />Ηλίας Αναστασάκος ΓΚΟΛ Min. 88 ::<br />Γιώργος Μπουντόπουλος ΓΚΟΛ Min. 85 ::<br />Γιώργος Μπουντόπουλος ΓΚΟΛ Min. 75 ::<br />Ηλίας Αναστασάκος ΓΚΟΛ Min. 24 ::<br />Ηλίας Αναστασάκος ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ  Min. 85 ::<br />Γιώργος Μπουντόπουλος ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ  Min. 34 ::<br />Ηλίας Αναστασάκος ΓΚΟΛ ΚΕΦΑΛΙΑ Min. 75 ::<br />Ηλίας Αναστασάκος ΓΚΟΛ ΠΕΝΑΛΤΙ Min. 88 ::<br />Γιώργος Μπουντόπουλος ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ  Min. 73 ::<br />Τάσος Παπαχρήστος ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ  Min. 69 ::<br />Κώστας Μπανούσης ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ  Min. 58 ::<br />Γιώργος Μπουντόπουλος ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ  Min. 57 ::<br />Γιώργος Κορνέζος ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ  Min. 43 ::<br />Παναγιώτης Κατσίκης ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ  Min. 41 ::<br />Νεμάνια Αρσενίεβιτς ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΙΤΡΙΝΗ  Min. 89 ::<br />Κώστας Μπανούσης

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
94COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
89ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΙΤΡΙΝΗ Κώστας Μπανούσης (1)
89COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ για τον Μπανούση με δεύτερη κίτρινη κάρτα
88ΓΚΟΛ ΠΕΝΑΛΤΙΓιώργος Μπουντόπουλος (1)
88COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-4 Ο Μπουντόπουλος εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι.
88ΓΚΟΛΓιώργος Μπουντόπουλος (1)
87COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΕΝΑΛΤΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ Ο Πατινιώτης μάρκαρε μέσα στην περιοχή τον Αναστασόπουλο και ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι.
85ΓΚΟΛΓιώργος Μπουντόπουλος (1)
85ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Γιώργος Μπουντόπουλος (1)
85COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-3 Ο Ηλιόπουλος έκανε ωραίο άνοιγμα στον Μπουντόπουλο που με σουτ μέσα από την περιοχή έδωσε προβάδισμα τριών γκολ στην Σπάρτη.
84COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Παναγιώτου από τα όρια της μεγάλης περιοχής, η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια.
83Βγήκε Ηλίας Αναστασάκος  (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Σταύρος Παναγιώτου (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
83COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΠΑΡΤΗ - Παναγιώτου αντί Αναστασάκου
79Βγήκε Γιάννης Μπουρλάκης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Σεραφείμ Μωϋσίδης (MΕΣΟΣ)
79COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ - Μωυσίδης αντί Μπουρλάκη
76Βγήκε Νεμάνια Αρσενίεβιτς (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Βαγγέλης Αναστασόπουλος (MΕΣΟΣ)
76COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΠΑΡΤΗ Αναστασόπουλος αντί Αρσενίεβιτς
75COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-2 Ο Αναστασάκος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα μετά την σέντρα του Μπουντόπουλου
75ΓΚΟΛΗλίας Αναστασάκος (1)
75ΓΚΟΛ ΚΕΦΑΛΙΑΗλίας Αναστασάκος (1)
73COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Παπαχρήστος έκανε σουτ έξω από την περιοχή, αλλά ο Αναθασόπουλος παρότι ήταν δύο βήματα έξω από την εστία του έδιωξε σε κόρνερ.
73ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Τάσος Παπαχρήστος (1)
70Βγήκε Περικλής Βελλίνης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Κώστας Ηλιόπουλος (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
70COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΠΑΡΤΗ - Ηλιόπουλος αντί Βελλίνη
69ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Κώστας Μπανούσης
67COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ωραία μπαλιά του Μπουντόπουλου στον Αναστασάκο, εκείνος έκανε γύρισμα στον Βελλίνη που ήταν στην περιοχή, αλλά πρόλαβαν οι αμυντικοί και έδιωξαν σε κόρνερ.
63Βγήκε Στέλιος Κρητικός (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Παναγιώτης Ξόμπλιος (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
63COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ - Ξόμπλιος αντί Κρητικού
60COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πολύ λιγότερες οι καλές ενέργειες από τις δύο ομάδες στο δεύτερο ημίχρονο αφού κάνουν πολλά λάθη στα όρια της περιοχής.
58ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Γιώργος Μπουντόπουλος (1)
57ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Γιώργος Κορνέζος (1)
55ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Παναγιώτης Κοντοές (1)
55COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Χωρίς φάσεις αυτά τα πρώτα δέκα λεπτά του δεύτερου μέρους, με την ομάδα του Αιγίου να παίζει πιο ψηλά.
46 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ
46Βγήκε Λεωνίδας Σκαρτσίλας (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Γιώργος Κατίδης (MΕΣΟΣ)
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ - Κατίδης αντί Σκαρτσίλα
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
43ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Παναγιώτης Κατσίκης (1)
43COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Παναιγιάλειος ανέβηκε στα τελευταία λεπτά και προσπαθεί να απειλήσει, αλλά μέχρι τώρα έχει απλά κερδίσει κάποια φάουλ στα όρια της περιοχής.
41ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Νεμάνια Αρσενίεβιτς (1)
39COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Μπουντόπουλου από πλάγια δεξιά, αλλά η μπάλα έφυγε έξω από την εστία.
35COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Συνεχίζει την πίεση της η Σπάρτη, με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας να ψάχνουν και για δεύτερο γκολ.
34ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Ηλίας Αναστασάκος (1)
29COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Μπουντόπουλος κέρδισε την μπάλα έξω από την περιοχή, δοκίμασε το σουτ από 20 μέτρα, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Αθανασόπουλου.
25COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Παναιγιάλειος προσπάθησε να αντιδράσει άμεσα, αλλά το σουτ του Μπουρλάκη έδιωξε σε κόρνερ ο Μελίσσας.
24ΓΚΟΛΗλίας Αναστασάκος (1)
24COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-1 Εκτέλεση κόρνερ από τον Μποντόπουλο στην περιοχή, ο Γιαννίτσης έκανε την κεφαλιά πάσα στον Αναστασάκο που με σουτ από κοντά την έστειλε στα δίχτυα.
22COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Μπαλιά τρύπα του Αρσενίεβιτς στον Μπουντόπουλο που έκανε κίνηση στην περιοχή και γύρισε στον Αναστασάκο φάτσα με το τέρμα, αλλά ο επιθετικός της Σπάρτης δεν κατάφερε να κάνει την προβολή
19ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Λεωνίδας Σκαρτσίλας (1)
18COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Σκαρτσίλα, η μπάλα πέρασε αρκετά μέτρα έξω από την εστία του τερματοφύλακα της Σπάρτης.
15COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Οι ποδοσφαιριστές της Σπάρτης συνεχίζουν να κάνουν το δημιουργικό παιχνίδι και να πιέζουν για να δημιουργήσουν κινδύνους στην περιοχή της ομάδας του Αιγίου.
07COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα του Βελλίνη από δεξιά για τον Αναστασάκο ήταν αρκετά δυνατή και δεν την πρόλαβε ο επιθετικός των γηπεδούχων.
05COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αναγνωριστικά τα πρώτα λεπτά για τις δύο ομάδες, με την Σπάρτη να κυκλοφορεί περισσότερο την μπάλα.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Μιχαηλίδης (Βοιωτίας) Βοηθοί: Σπυρόπουλος (Αν. Αττικής), Πάγουρας (Βοιωτίας)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΣΠΑΡΤΗ (Σωτήρης Αντωνίου): Μελίσσας, Παπαχρήστος, Γκαλίτσιος, Κατσίκης, Γιαννίτσης, Μπανούσης, Ν. Αρσενίεβιτς, Οικονομόπουλος, Μπουντόπουλος, Αναστασάκος, Βελλίνης.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Λεωνίδας Βόκολος): Αθανασόπουλος, Σανδραβέλης, Πατινιώτης, Βλάχος, Κοντοές, Καζναφέρης, Μπούζας, Τσιλιγκίρης, Μπουρλάκης, Σκαρτσίλας, Κρητικός.

eeep eeep