Αναφορά Αγώνα: ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ - ΛΑΜΙΑ | Round 10 | STOIXIMAN.GR FOOTBALL LEAGUE 2016-17

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ εν ΛΑΜΙΑ
0 3

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Πέμπτη, 16 Φεβρουάριος 2017
Ώρα Αγώνα: 15:00 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
90 3COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τελικό αποτέλεσμα. Η Λαμία νίκησε 3-0 τον Πανσερραϊκό.
89COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Βασιλόγιαννη, η μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι.
85COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τώρα και υβριστικά συνθήματα κατά του Παναγιώτη Διλμπέρη, από τον οποίο οι λιγοστοί οπαδοί ζητούν να φύγει.
80COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Έξαλλοι οι οπαδοί του Πανσερραϊκού, ζητούν από τον προπονητή Παναγιώτη Διλμπέρη να αποχωρήσει από την ομάδα.
78ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Αλέξανδρος Καραγιάννης
78COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-3 για τη Λαμία! Ατομική προσπάθεια του Βασιλόγιαννη από αριστερά, μπήκε στην περιοχή, έδωσε στον αφύλαχτο Καραγιάννη, ο οποίος δεν αστόχησε με κοντινό πλασέ.
78ΓΚΟΛΑλέξανδρος Καραγιάννης
75Βγήκε Μίλος Τζόκιτς (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Δημήτρης Κοτσώνης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
75COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ για τη Λαμία. Ο Κοτσώνης αντί του Τζόκιτς.
74COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ από τον Κάκκο, έπεσε και μπλόκαρε ο Πίτκας.
70COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ για τον Πανσερραϊκό. Εκτός ο Ρούτσης, στη θέση του ο Άντριτς.
70Βγήκε Χρήστος Ρούτσης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Στέφαν Άντριτς (MΕΣΟΣ)
67Βγήκε Κόστα Βιάνα Βάντερσον (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Αλέξανδρος Καραγιάννης (MΕΣΟΣ)
67COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ για τη Λαμία. Ο Καραγιάννης αντί του τραυματία Βάντερσον.
60COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ από τον Κάκκο, η μπάλα έφτασε στον Τσελεπίδη, ο οποίος έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα κόντραρε στον Αναστασιάδη.
56COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Βάντερσον, η μπάλα πέρασε πάνω από το δοκάρι.
52COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ντεμπούτο για τη Λαμία κάνει ο Αντρέ Ρόσα, ο οποίος ήρθε προ ημερών στην Ελλάδα για τον Λεβαδειακό, αλλά δεν επετεύχθη συμφωνία.
50Βγήκε Στράτος Βαλιός (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Αντρέ Γκερέιρο Ρότσα (MΕΣΟΣ)
50COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ για τη Λαμία. Ο Ρότσα αντί του τραυματία Βαλιού, ο οποίος πιθανότατα έχει υποστεί θλάση.
49COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-2 για τη Λαμία. Ο Βασιλόγιαννης έδωσε στον Τζόκιτς, αυτός πέρασε κάθετη πάσα στον Ματσούκα, ο οποίος με πλασέ μέσα και δεξιά από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
49ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Λευτέρης Ματσούκας
49ΓΚΟΛΛευτέρης Ματσούκας
47COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τραυματισμός και για τον Βαλιό. Φαίνεται ότι θα γίνει αλλαγή.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ξεκίνησε το δεύτερο μέρος.
45 2COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Λήξη του πρώτου μέρους. Η Λαμία 1-0 μπροστά στο σκορ.
45 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ για τον Πανσερραϊκό. Ο Γκούρτσας αντί του τραυματία Κανούλα, που υπέστη διάταση στους προσαγωγούς.
45Βγήκε Θανάσης Κανούλας (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Δημήτρης Γκούρτσας (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
44COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Κανούλας αποχωρεί λόγω τραυματισμού. Να δούμε αν μπορέσει να συνεχίσει.
41ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Κόστα Βιάνα Βάντερσον
38COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Παρά το γκολ που έχει δεχτεί ο Πανσερραϊκός, αδυνατεί να φτάσει σε τελική.
34COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Θλάση στον οπίσθιο μοιριαίο υπέστη τελικά ο Αλέξανδρος Τσούτσης. Πλήγμα αυτό για τη σερραϊκή ομάδα.
33COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Λογομαχία Σιάκκα - Βάντερσον.
30COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΑΤΟΧΗ ΜΠΑΛΑΣ: 69% η Λαμία.
28COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Λανθασμένη υπόδειξη του β' βοηθού για οφσάιντ. Ο Κάκκο καλυπτόταν. Η προσπάθεια όμως του νεοεισελθόντα ολοκληρώθηκε με τον Πίτκα να διώχνει, αλλά να χτυπά, όχι όμως σοβαρά.
27Βγήκε Αλέξανδρος Τσούτσης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Γιώργος Κάκκο (MΕΣΟΣ)
27COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ για τον Πανσερραϊκό. Ο τραυματίας Τσούτσης εκτός, μέσα ο Κάκκο.
26ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Μίλος Τζόκιτς
26ΓΚΟΛΜίλος Τζόκιτς
26COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-1 για τη Λαμία! Ο Ρίστιτς έχασε τη μπάλα από τα χέρια μετά τη σέντρα του Ματσούκα και ο Τζόκιτς με κοντινό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
23COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα σουτ από τον Ματσούκα, από δεξιά, η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι.
22COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τη Λαμία. Ο Βάντερσον έφυγε στην αντεπίθεση, έδωσε στον Μπλάζιτς, αυτός έκανε το γύρισμα από αριστερά, ο Βασιλόγιαννης έκανε το πλασέ, αλλά δεν το έπιασε σωστά, με την παρέμβαση του Καψάλη.
18COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Παιχνίδι κέντρου σε αυτά τα λεπτά, με τη Λαμία να έχει την κυκλοφορία της μπάλας. Ο Πανσερραϊκός προσεκτικός στα μετόπισθεν και γενικά στην αμυντική λειτουργία.
10COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Η Λαμία έχει τον έλεγχο του ματς έως τώρα και την πολύ καλή στιγμή με τον Μπλάζιτς.
06COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ από τον Μπλάζιτς μέσα από την περιοχή, έπεσε και έδιωξε ο Ρίστιτς. Η πρώτη καλή φάση του αγώνα.
04COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα χωρίς αποτέλεσμα από αριστερά, από τον Παπαργυρίου, για τη Λαμία. Άουτ η μπάλα.
03COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ελάχιστος κόσμος στο γήπεδο των Σερρών.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ξεκίνησε το ματς.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Μπουμαρσόπουλος (Λάρισας) Βοηθοί: Αναστασίου, Νίκζας (Λάρισας)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Πίτκας, Σπυρόπουλος, Αναστασιάδης, Παπαργυρίου, Βαλιός, Όμο, Μπλάζιτς, Τζόκιτς, Βασιλόγιαννης, Ματσούκας, Βάντερσον.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Ρίστιτς, Καψάλης, Παπατζίκος, Βοσκόπουλος, Γαβριηλίδης, Σιάκκας, Ρούτσης, Τσελεπίδης, Τσιμίκας, Τσούτσης, Κανούλας.
ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Αλέξανδρος Καραγιάννης

eeep eeep