Αναφορά Αγώνα: ΛΑΜΙΑ - ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ | Round 9 | STOIXIMAN.GR FOOTBALL LEAGUE 2016-17

ΛΑΜΙΑ εν ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
2 1

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Σάββατο, 07 Ιανουάριος 2017
Ώρα Αγώνα: 15:00 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
92COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Δύο λεπτά οι καθυστερήσεις.
89ΓΚΟΛ ΚΕΦΑΛΙΑΓιάννης Γκέσιος
89ΓΚΟΛΓιάννης Γκέσιος
89COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 2-1! Ο Τάι εκτελεί φάουλ και ο Γκέσιος στην ονομαστική του εορτή μειώνει με κεφαλιά!
87Βγήκε Ανδρέας Βασιλόγιαννης  (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Κώστας Μπουλούλης (MΕΣΟΣ)
81Βγήκε Κώστας Τεγούσης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Βαγγέλης Γκότοβος (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
80ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Αλέξανδρος Καραγιάννης
80ΓΚΟΛΑλέξανδρος Καραγιάννης
80COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 2-0! Ο Ντουρμισάι κάνει το συρτό σουτ, ο Γουναρίδης δεν μπορεί να μπλοκάρει και ο Καραγιάννης από κοντά σπρώχνει τη μπάλα στα δίχτυα! Δεύτερο προσωπικό τέρμα.
67Βγήκε Κόστα Βιάνα Βάντερσον (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Μίλος Τζόκιτς (MΕΣΟΣ)
67COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...O Τζόκιτς επιστρέφει μετά τον τραυματισμό του στις 27 Οκτωβρίου.
65COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες από πλευράς φιλοξενούμενων, όμως ο Καραγιάννης έφυγε από κανονική θέση.
64ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ουσμάν Μπάρι Πάτο
64ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Αλέξανδρος Καραγιάννης
63ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Αλέξανδρος Καραγιάννης
63COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-0! Γέμισμα λίγο κάτω από τη σέντρα, ο Καραγιάννης φεύγει από κανονική θέση και με πλασέ νικά τον Γουναρίδη!
63ΓΚΟΛΑλέξανδρος Καραγιάννης
56COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Τεγούσης πέφτει δυνατά στον Σπυρόπουλο, αλλά ο διαιτητής του χαρίζεται και δεν δείχνει δεύτερη κίτρινη.
53COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ του Μπλάζιτς, ο Βαφέας απομακρύνει και ο Ντουρμισάι με δυνατό σουτ δεν βρίσκει στόχο.
52ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Κώστας Τεγούσης
51COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Τάι προσπαθεί να αιφνιδιάσει τον Τσέναμο με σουτ εκτός περιοχής, η μπάλα πάνω από τα δοκάρια.
49COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ του Μπλάζιτς, κεφαλιά Κοτσώνη, ο Γουναρίδης μπλοκάρει.
46 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο νεοεισελθών Καραγιάννης μετά από πάσα του Ντουρμισάι, κάνει το πλάσε και ο Γουναρίδης μπλοκάρει.
46Βγήκε Δημήτρης Φερφελής (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Αλέξανδρος Καραγιάννης (MΕΣΟΣ)
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ.
45 2COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΠΡΩΤΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ωραία ενέργεια του Γκέσιου από αριστερά, ο Κοτσώνης βάζει την κόντρα στο σουτ του πρώτου.
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Ντουρμισάι εκτός περιοχής, η μπάλα χτυπά πάνω στον Φερφελή που βρίσκεται σε θέση οφσάιντ.
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Δύο τα λεπτά των καθυστερήσεων.
44COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...8-1 οι τελικές υπέρ της Λαμίας ως τώρα.
43COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση κόρνερ από τον Μπλάζιτς, κεφαλιά του Όμο η μπάλα άουτ.
37ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Χρήστος Κουκόλης
35COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ένταση μεταξύ Γκέσιου, Αναστασιάδη, με τον πρώτο να διαμαρτύρεται ότι ο αμυντικός της Λαμίας του έριξε αγκωνιά.
30COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ για τη Λαμία. Ο Μπλάζιτς βγάζει ωραία κάθετη για τον Φερφελή που καλύπτεται, αλλά ο Γουναρίδης απομακρύνει τη μπάλα στο πλασέ του τελευταίου στο τετ α τετ. Στην εξέλιξη της φάσης ο Βασιλόγιαννης παίρνει κίτρινη για «θέατρο».
30COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κακό κοντρόλ του Βασιλόγιαννη, ο Γουναρίδης βγαίνει και μπλοκάρει.
30ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ανδρέας Βασιλόγιαννης
26COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα του Φιλίπε από δεξιά, ο Τάι γίνεται κάτοχος, αλλά στο σουτ που επιχειρεί, η μπάλα κοντράρει σε σώματα.
21COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Μακρινό σουτ του Βασιλόγιαννη, η μπάλα άουτ.
19COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Βάντερσον με ωραία ενέργεια περνά τον Κουκόλη, αλλά το τελείωμα εντός περιοχής είναι κακό.
17COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Με πάσα η εκτέλεση κόρνερ από τον Βάντερσον, ο Μπλάζιτς κάνει το σουτ και η μπάλα φεύγει πολλά μέτρα άουτ.
16COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διακοπή στο ματς λόγω τραυματισμού του Γουναρίδη.
15COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κακή απομάκρυνση από τον Χατζή, η Λαμία κερδίζει το πρώτο κόρνερ. Στην εκτέλεσή του ο Γουναρίδης με τη γροθιά παραχωρεί νέο.
13COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ελαφριά χιονόπτωση αυτή την ώρα στη Λαμία.
11COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ωραία σέντρα του Πάτο από αριστερά, ο Τσέναμο βγαίνει και μπλοκάρει.
06ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ιμπέρε Ταϊανάν
04COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κεφαλιά του Γκέσιου, η μπάλα άουτ.
02COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πρώτο σουτ στο ματς από τον Μπλάζιτς, είναι κακό και η μπάλα περνά άουτ.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Κοσικίδης (Αθηνών) Βοηθοί: Λυμπερόπουλος (Αθηνών), Βογιατζής (Καρδίτσας)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...H θερμοκρασία είναι στους -4 βαθμούς Κελσίου, αλλά το ματς θα διεξαχθεί κανονικά στο ΔΑΚ Λαμίας.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Τσέναμο, Σπυρόπουλος, Πεταυράκης, Αναστασιάδης, Κοτσώνης, Όμο, Μπλάζιτς, Φερφελής, Βασιλόγιαννης, Ντουρμισάι, Βάντερσον.
ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Στέφανος Γουναρίδης
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤ. (Νίκος Νεντίδης): Γουναρίδης, Αργυρίου, Μπουζίκος, Κουκόλης, Βαφέας, Τεγούσης, Χατζής, Τάι, Φιλίπε, Πάτο, Γκέσιος.

eeep eeep