Αναφορά Αγώνα: ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ | Round 9 | STOIXIMAN.GR FOOTBALL LEAGUE 2016-17

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ εν ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ
3 1

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Κυριακή, 08 Ιανουάριος 2017
Ώρα Αγώνα: 15:00 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
93COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
92ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑΛευτέρης Ματσούκας
92COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟΝ ΜΑΤΣΟΥΚΑ για σκληρό φάουλ στον Αμπλάνη
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΡΙΑ ΛΕΠΤΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ
87ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Γιάννης Κυριαζόπουλος
85Βγήκε Αντώνης Πετρόπουλος (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Δημήτρης Διαμαντόπουλος  (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
85COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ - Διαμαντόπουλος αντί Πετρόπουλου
81ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Αντώνης Πετρόπουλος
81ΓΚΟΛΑντώνης Πετρόπουλος
81COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 3-1 Ο Πετρόπουλος με διαγώνιο σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Προηγήθηκε σέντρα του Κρητικού και κεφαλιά του Κάσσου.
79ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Λάμπρος Ζαχαρός
76Βγήκε Σάββας Σιατραβάνης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Χρήστος Αλμπάνης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
76COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ - Αλμπάνης αντί Σιατραβάνη
76COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟ - Σταμούλης αντί Ντάγκα
76Βγήκε Δημήτρης Ντάγκρας (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Δημήτρης Σταμούλης (MΕΣΟΣ)
75COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση κόρνερ του Κονέ, ο Πετρόπουλος έπιασε την κεφαλιά, αλλά μπλόκαρε ο Αθανασόπουλος
67COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ωραία μπαλιά του Τσιάρα, κεφαλιά πάσα του Κονέ έξω από την περιοχή στον Σιατραβάνη, αλλά το σουτ που έκανε πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
60COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ - Κρητικός αντί Ρομάνο
60Βγήκε Ντιέγκο Ρομάνο (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Νίκος Κρητικός (MΕΣΟΣ)
55ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Αντώνης Τσιάρας
50COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πιο δυνατά μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο ο Απόλλων, αλλά δεν έχει καταφέρει να μπει με αξιώσεις στην περιοχή.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ENAΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ
45 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45ΓΚΟΛΔημήτρης Ντάγκρας
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 2-1 Ο Ντάγκρας μπήκε στην μεγάλη περιοχή του Απόλλωνα, πέρασε τον Δεληζήση και με ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι και στα δίχτυα του Χιώτη.
45ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Δημήτρης Ντάγκρας
41ΓΚΟΛΣάββας Σιατραβάνης
41ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Σάββας Σιατραβάνης
41COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 2-0 Ο Σιατραβάνης έπιασε το σουτ διαγώνια αριστερά έξω από την περιοχή, η μπάλα χτύπησε και στο έδαφος με αποτέλεσμα να ξεγελάσει τον Αποστολίδη και να καταλήξει στα δίχτυα.
37COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ρομάνο έκανε ιδανική πάσα στην μεγάλη περιοχή στον Σιατραβάνη, εκείνος έπιασε το σουτ στην κίνηση και η μπάλα πέρασε ελάχιστα δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Αποστολίδη.
36COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Μεγαλοοικονόμου πήρε την μπάλα στην περιοχή, έκανε την προβολή χωρίς δύναμη και ο Χιώτης μπλόκαρε την μπάλα.
30COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...O Αχαρναϊκός έχει πάρει μέτρα στην αντίπαλη περιοχή και προσπαθεί να δημιουργήσει φάσεις, αλλά χωρίς μέχρι τώρα να έχει σημαντική επιθετική ενέργεια.
21COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Τσιάρα έξω από την περιοχή του Αχαρναϊκού, η μπάλα πέρασε ελάχιστα έξω από την εστία.
18COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟ - Ζαχαρός αντί Τσεμπερίδη
18Βγήκε Αλέξανδρος Τσεμπερίδης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Λάμπρος Ζαχαρός (MΕΣΟΣ)
17ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Αντώνης Πετρόπουλος
17COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-0 Ο Πετρόπουλος βρέθηκε πλάγια στην μεγάλη περιοχή του Αχαρναϊκού και με ωραίο τρόπο πλάσαρε στην έξοδο τον Αποστολίδη.
17ΓΚΟΛΑντώνης Πετρόπουλος
16COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ έξω από την περιοχή του Κονέ, ο Αποστολίδης έπεσε και έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ.
15COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ του Κονέ, ο Αποστολίδης μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια.
14COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Φάση διαρκείας του Αχαρναϊκού μέσα στην περιοχή του Απόλλωνα, τελικά ο Τζιώρας μόνος με τον Χιώτη δεν καταφέρνει να πιάσει καλά τη μπάλα και εκείνη φεύγει πολλά μέτρα ψηλά.
13COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση κόρνερ του Ρομάνο από δεξιά, η μπάλα στρώθηκε στον Κύργια και εκείνος με σουτ από το σημείο του πέναλτι υποχρέωσε τον Αποστολίδη σε δύσκολη επέμβαση.
06COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαγώνιο σουτ του Ματσούκα από πλάγια πέρασε ελάχιστα δίπλα από την εστία του Απόλλωνα.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας) Βοηθοί: Μεσσήνης, Γκαβέρας (Αχαΐας)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΧΑΡΑΝΑΪΚΟΣ (Μ. ΚΟΣΙΤΣ): Αποστολίδης, Ψιάνος, Ματσούκας, Παπατόλιος, Κυριαζόπουλος, Πλαβούκος, Μουστάκης, Τζιώρας, Μεγαλοοικονόμου, Ντάγκρας, Τσεμπερίδης
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Α. ΜΑΝΤΖΙΟΣ): Χιώτης, Ντάσιος, Βαλεριάνος, Κύργιας, Δεληζήσης, Τσιάρας, Σιατραβάνης, Κονέ, Πετρόπουλος, Ρομάνο, Κάσσος

eeep eeep