Αναφορά Αγώνα: ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ | Round 2 | STOIXIMAN.GR FOOTBALL LEAGUE 2016-17

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ εν ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
0 0

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Κυριακή, 06 Νοέμβριος 2016
Ώρα Αγώνα: 15:00 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
90 3COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τέλος στην Κομοτηνή, χωρίς γκολ οι δύο ομάδες.
90 2COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Παραλίγο γκολ για τους φιλοξενούμενους από λάθος του Γκαραβέλη που έδωσε πάσα σε φιλοξενούμενο, αλλά πρόλαβε και έκοψε με αυτοθυσία ο Πολίμος.
84Βγήκε Γιώργος Σμίλτος (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Κώστας Ζδράβος (MΕΣΟΣ)
84COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΛΛΑΓΗ για την Αναγέννηση Καρδίτσας. Στη θέση του Σμίλτου πέρασε ο Ζδράβος-Ρίζος.
74COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ του ο Πανθρακικός. Εκτός ο Γαβριηλίδης, στη θέση του ο Ψάλτης.
74Βγήκε Βασίλης Γαβριηλίδης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Χάρης Ψάλτης (MΕΣΟΣ)
69ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Μαυρουδής Μπουγαΐδης
68COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΕΥΤΕΡΗ αλλαγή για την Αναγέννηση, βγήκε ο Τσιλούδης και μπήκε ο Ντάνκουα.
68Βγήκε Σωτήρης Τσιλούλης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Σάμουελ Ντάνκουα (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
66Βγήκε Μηνάς Χαλκιαδάκης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Νίκος Κουσίδης (MΕΣΟΣ)
66COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΛΛΑΓΗ για τον Πανθρακικό. Πέρασε εκτός ο Χαλκιαδάκης και μπήκε ο Κουσίδης.
64ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Φώτης Κισκαμπάνης
63ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Στέργιος Δημόπουλος
56Βγήκε Σεκούμπα Ντιατά (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Ηλίας Καραγιάννης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
56COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΡΩΤΗ ΑΛΛΑΓΗ και για την Αναγέννηση Καρδίτσας. Βγήκε ο Ντιατά, μπήκε ο Καραγιάννης.
54Βγήκε Κώστας Πλέγας (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Κώστας Κάρδαρης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
54COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΡΩΤΗ ΑΛΛΑΓΗ για τον Πανθρακικό. Εκτός ο Πλέγας, μέσα ο Κάρδαρης.
53COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα από δεξιά του Πολίμου, μπλόκαρε εύκολα ο Κουτσόπουλος.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ξεκίνησε το δεύτερο μέρος.
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ημίχρονο στην Κομοτηνή, χωρίς γκολ, αλλά με καλές φάσεις μετά το πρώτο 20λεπτο.
39COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ευκαιρία για τον Πανθρακικό, με τον Χαλκιαδάκη να σουτάρει από το ύψος του πέναλτι και τον Κουτσόπουλο να διώχνει σε κόρνερ.
34COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πάσα του Μυρθιανού στον Ρομπέρ, αυτός σούταρε, αλλά ο Κουτσόπουλος μπλόκαρε τη μπάλα.
33COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πιέζουν οι φιλοξενούμενοι, με τον Τσιλούλη να σουτάρει από το ύψος της μεγάλης περιοχής, αλλά η μπάλα να γλείφει το οριζόντιο δοκάρι του Γκαραβέλη.
27COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κοντά στο 0-1 η Αναγέννηση, με τον Φέτση να σεντράρει, τον Γκαραβέλη να διώχνει δύσκολα με τις γροθιές και τον Ντιατά από πλάγια θέση να στέλνει τη μπάλα άουτ.
21COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πρώτη επίσκεψη του Πανθρακικού στα αντίπαλα καρέ, όταν σε σέντρα του Μυρθιανού ο Ηλιάδης σούταρε, όμως η μπάλα κόντραρε και έφυγε κόρνερ.
18COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τίποτα το αξιόλογο στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης στην Κομοτηνή.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Έναρξη της αναμέτρησης.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΝ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Κουτσόπουλος, Τσόπελας, Δημόπουλος, Σμίλτος, Κισκαμπάνης, Φέτσης, Τσιλούλης, Μπλέντι, Τζέκος, Μπιτέλης, Ντιατά.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Κώστας Ανυφαντάκης): Γκαραβέλης, Πολίμος, Πετρούσης, Μπουγαΐδης, Μυρθιανός, Πλέγας, Γαβριηλίδης, Ηλιάδης, Χαλκιαδάκης, Ρομπέρ, Νικόλτσης.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Ζούγρας (Κοζάνης) Βοηθοί: Τζιουβάρας, Παπαδόπουλος (Κοζάνης)

eeep eeep