Αναφορά Αγώνα: ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΚΑΛΛΟΝΗ | Round 27 | STOIXIMAN.GR FOOTBALL LEAGUE 2016-17

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ εν ΚΑΛΛΟΝΗ
4 0

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Κυριακή, 23 Απρίλιος 2017
Ώρα Αγώνα: 16:00 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
94COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
93ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Μιχάλης Καλλέργης
93ΓΚΟΛΜιχάλης Καλλέργης
93COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 4-0 Ο Καλλέργης με σουτ από κοντά έστειλε την μπάλα για τέταρτη φορά στα δίχτυα της Καλλονής. Προηγήθηκε προσπάθεια του Σιατραβάνη και διώξιμο του Μανιάτη για να φτάσει η μπάλα στον Καλλέργη.
90ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ραφαήλ Γιουκαρής
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ωραίος συνδυασμός των ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα, με τριγωνάκι Βαλεριάνου - Σιατραβάνη και σουτ του Καλλέργη που έφυγε πάνω από την εστία.
84COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Γέμισμα στην περιοχή της Καλλονής, ο Ομπόντο προσπάθησε να πιάσει το ανάποδο ψαλίδι, αλλά τελικά έκανε φάουλ στον Μανιάτη.
81Βγήκε Αντώνης Πετρόπουλος (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Χρήστος Τζάνης (MΕΣΟΣ)
81COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ - Τζάνης αντί Πετρόπουλου
80ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Μιχάλης Καλλέργης
75COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πολλά λάθη από τις δύο πλευρές που έχουν χαλάσει τον ρυθμό και δεν υπάρχουν ευκαιρίες στις δύο εστίες.
73Βγήκε Μαχαμάνε Σισέ (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Γιώργος Δικαιόπουλος (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
73COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΟΝΗ - Δικαιόπουλος αντί Σισέ
68Βγήκε Χρήστος Αλμπάνης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Μιχάλης Καλλέργης (MΕΣΟΣ)
68Βγήκε Ντιέγκο Ρομάνο (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Αλέξανδρος Περογαμβράκης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
68COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΕΣΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ - Περογαμβράκης αντί Ρομάνο και Καλλέργης αντί Αλμπάνη
67Βγήκε Δημήτρης Λίταινας (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Γιώργος Μέξης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
67COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΟΝΗ - Μέξης αντί Λίταινα.
66COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα του Λίταινα από δεξιά στην περιοχή του Απόλλωνα, ο Σισέ προσπάθησε να την σπρώξει στα δίχτυα και η μπάλα κόντραρε και πήρε περίεργη τροχιά ώστε να καταλήξει ελάχιστα δίπλα από την εστία του Απόλλωνα.
59COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα Κονέ, κεφαλιά ψαράκι του Ομπόντο που μπλόκαρε ο Μανιάτης.
57ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Δημήτρης Λίταινας
52COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 3-0 Ο Πετρόπουλος πήρε την μπάλα στην μεγάλη περιοχή από μακρινή πάσα, έκανε το κοντρόλ μόνος με τον Μανιάτη και με σουτ την έστειλε στα δίχτυα.
52ΓΚΟΛΑντώνης Πετρόπουλος
52ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Αντώνης Πετρόπουλος
46 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ
46Βγήκε Ζήσης Ναούμ (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Γιώργος Σοφιάνης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΟΝΗ - Σοφιάνης αντί Ναούμ
45 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
42COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ωραίο σουτ του Αλμπάνη μέσα από την περιοχή, ο Μανιάτης έδιωξε δύσκολα και έσωσε την εστία της Καλλονής.
39COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 2-0 Ο Πετρόπουλος άνοιξε όμορφα αριστερά στον Αλμπάνη, εκείνος μέσα από την περιοχή γύρισε στον Σιατραβάνη που με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Καλλονής.
39ΓΚΟΛΣάββας Σιατραβάνης
39ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Σάββας Σιατραβάνης
32COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Αλμπάνης βγήκε από αριστερά στην περιοχή της Καλλονής, προσπάθησε να κόψει για τον Σιατραβάνη που ακολούθησε τη φάση, αλλά παρεμβλήθηκε ο Σάββα που παραλίγο να στείλει την μπάλα στην εστία της ομάδας του, αλλά τελικά έσωσε ο ίδιος πριν περάσει τη γραμμή.
24COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πάσα του Πετρόπουλου στον Αλμπάνη που βγήκε μόνος με τον τερματοφύλακα της Καλλονής. Τον πλάσαρε στην έξοδο του, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα έξω από το αριστερό δοκάρι του Μανιάτη.
23ΓΚΟΛΑντώνης Πετρόπουλος
23ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Αντώνης Πετρόπουλος
23COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-0 Ο Πετρόπουλος πήρε την μπάλα από διώξιμο αμυντικού μέσα στην περιοχή και με σουτ την έστειλε στην αριστερή γωνία του Μανιάτη.
17COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Δεύτερο διαδοχικό κόρνερ για τον Απόλλωνα που αυξάνει την πίεση του και ζητά το γκολ.
10COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Απόλλων έχει τον έλεγχο στην αναμέτρηση, προσπαθεί να βγει από τα άκρα για να ανοίξει το σκορ, αλλά εκτός από την φάση των πρώτων λεπτών δεν έχει άλλη τελική.
02COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Προσπάθεια του Πετρόπουλου από δεξιά, ο Ομπόντο από το σημείο του πέναλτι έκανε το σουτ και ο Ζουλιώτης έδιωξε την μπάλα πάνω στη γραμμή.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Τσαγκαράκης (Χανίων) Βοηθοί: Τζιλίρης (Πειραιά), Σκορδίλης (Κέρκυρας)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΑΛΛΟΝΗ (Δημήτρης Γαβαλάς): Μανιάτης, Ζουλιώτης, Ρεπετσάς, Σάββα, Ευαγγελιδάκης, Αποστόλου, Γιουκαρής, Λίταινας, Λαμπράκης, Σισέ, Ναούμ.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Άκης Μάντζιος): Χιώτης, Ντάσιος, Κύργιας, Δεληζήσης, Βαλεριάνος, Ομπόντο, Κονέ, Ρομάνο, Σιατραβάνης, Αλμπάνης, Πετρόπουλος.

eeep eeep