Αναφορά Αγώνα: ATHENS KALLITHEA - ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ | Round 20 | STOIXIMAN.GR FOOTBALL LEAGUE 2016-17

ATHENS KALLITHEA εν ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
1 2

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Κυριακή, 12 Μάρτιος 2017
Ώρα Αγώνα: 15:00 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
93COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Τσίπρας γύρισε και έκανε το σουτ μέσα στην περιοχή του Αγροτικού, αλλά στο κέντρο της εστίας μπλόκαρε ο Γιακουμής.
89COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Μπέλη έξω από την περιοχή, ακούμπησε και ο τερματοφύλακας και η μπάλα κόρνερ για την Καλλιθέα.
88Βγήκε Ουσμάν Μπάρι Πάτο (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Κώστας Θεοδωρίδης (MΕΣΟΣ)
88COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟ - Θεοδωρίδης αντί Πάτο
87Βγήκε Νίκος Σταματάκος (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Σάββας Ηλιάδης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
87COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ - Ηλιάδης αντί Σταματάκου
86ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Λούκας Μέρντοβιτς
85ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Γιόναταν Φιλίπε
85ΓΚΟΛΓιόναταν Φιλίπε
85COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-2 Αντεπίθεση του Αγροτικού, ο Φιλίπε δέχτηκε τη μπαλιά από τον Τριανταφυλλάκο και με σουτ μέσα από την περιοχή σκόραρε
80COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-1 Μπαλιά του Μπέλη στον Σμυρλή, εκείνος έδωσε στον Μασέδο που μπήκε στην περιοχή και με ωραίο διαγώνιο σουτ την έστειλε στα δίχτυα.
80ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Αλεχάντρε 'Ταλέντο' Μασέδο Ζούνιορ
80ΓΚΟΛΑλεχάντρε 'Ταλέντο' Μασέδο Ζούνιορ
74Βγήκε Ιμπέρε Ταϊανάν (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Γιάννης Γκέσιος (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
74COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΑΣΤΕΡΑ - Γκέσιος αντί Τάι
72COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ - Μασέδο αντί Κατσικογιάννη
72Βγήκε Γιώργος Κατσικογιάννης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Αλεχάντρε 'Ταλέντο' Μασέδο Ζούνιορ (MΕΣΟΣ)
70COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-1 Ο Τριανταφυλλάκος με προβολή στο δεύτερο δοκάρι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα μετά από ωραία σέντρα του Πάτο.
69ΓΚΟΛΒασίλης Τριανταφυλλάκος
69COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαγώνιο σουτ του Μέρντοβιτς έξω από την περιοχή της Καλλιθέας, μπλόκαρε με δεύτερη προσπάθεια ο Σταυριανός.
69ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Βασίλης Τριανταφυλλάκος
68COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κάθετη μπαλιά του Μπέλη στον Τσίπρα, εκείνος γύρισε παράλληλα στον Σταματάκο, αλλά έκοψαν οι αμυντικοί πριν σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.
65COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ - Σμυρλής αντί Γουόρντεν
65Βγήκε Έρικ Γουόρντεν (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Αλέξανδρος Σμυρλής (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
63ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Γιώργος Κατσικογιάννης
62Βγήκε Δημήτρης Ουνγιαλίδης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Λούκας Μέρντοβιτς (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
62COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΑΣΤΕΡΑ - Μέρντοβιτς αντί Ουνγιαλίδη
58COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Πάτο μέσα από την περιοχή, η μπάλα πέρασε αρκετά πάνω από την εστία.
55COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Φωνές από τους ποδοσφαιριστές της Καλλιθέας για ανατροπή του Τσίπρα στην μεγάλη περιοχή από τον Μπουτζίκο.
49COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Τριανταφυλλάκος έφυγε από αριστερά στην κόντρα επίθεση, μπήκε στην περιοχή της Καλλιθέας, αλλά το σουτ που έκανε μπλόκαρε ο Σταυριανός.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Ουνγιαλίδη, η μπάλα στα χέρια του Σταυριανού.
41COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Τάι δοκίμασε το σουτ από πλάγια αριστερά έξω από την περιοχή και η μπάλα πέρασε λίγο έξω από την εστία της Καλλιθέας.
38COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ του Μπέλη με γέμισμα στην περιοχή, αλλά βγήκε ο τερματοφύλακας του Αγροτικού και μάζεψε μπροστά από τον Τσίπρα.
32ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ανέστης Αργυρίου
30COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Παιχνίδι κέντρου, με τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να κάνουν πολλά λάθη και τους βοηθούς να σηκώνουν οφσάιντ και για τις δύο πλευρές
20COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Μετά τα πρώτα λεπτά που η Καλλιθέα πίεσε αρκετά, ο Αγροτικός έχει πάρει μέτρα στο γήπεδο και προσπαθεί να δημιουργήσει ευκαιρίες.
13COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Σταμόπουλος πήρε ωραία μπαλιά από τον Μπέλη, γύρισε στην περιοχή στον Γουόρντεν, αλλά το σουτ που έκανε ο επιθετικός της Καλλιθέας κόντραρε στον Βαφέα και έφυγε κόρνερ.
09COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Σταματάκος έφυγε από δεξιά, μπήκε στην περιοχή, αλλά αντί να γυρίσει στον Τσίπρα έκανε το σουτ που έδιωξε ο τερματοφύλακας του Αγροτικού Αστέρα.
08COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ωραία προσπάθεια του Σταμόπουλου από αριστερά που έβγαλε παράλληλη σέντρα, αλλά ο Γουόρντεν δεν έπιασε καλά το βολ πλανέ και η μπάλα έφυγε λίγο άουτ.
05COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ωραία μπαλιά στον Σταματάκο που πρόλαβε στην έξοδο τον τερματοφύλακα του Αγροτικού, αλλά ήταν αρκετά πλάγια και τον έκλεισαν με αποτέλεσμα να μην κάνει την τελική προσπάθεια.
45 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας) Βοηθοί:Πυργάκης (Κορινθίας), Αναστασάκης (Χανίων)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Νίκος Καραμπετάκης): Γιακουμής, Αργυρίου, Βαφέας, Γκότοβος, Μπουτζίκος, Χατζής, Τάι, Τριανταφυλλάκος, Πάτο, Φελίπε, Ουνγιαλίδης.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Κουρμπανάς): Σταυριανός, Λεβέντης, Σταμόπουλος, Συριόπουλος, Ντιαγκιτέ, Γκίνη, Κατσικογιάννης, Τσίπρας, Σταματάκος, Μπέλης, Γουόρντεν
ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ουσμάν Μπάρι Πάτο

eeep eeep