Αναφορά Αγώνα: ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ - ΧΑΝΙΑ | Round 26 | FOOTBALL LEAGUE 2017-18

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ εν ΧΑΝΙΑ
0 2

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Σάββατο, 14 Απρίλιος 2018
Ώρα Αγώνα: 15:00 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
93COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΡΙΑ ΛΕΠΤΑ ΟΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ξύδας άνοιξε την μπάλα στον Σάλιακα, αλλά το πλασέ του έδιωξε με τα πόδια ο τερματοφύλακας του Πανσερραϊκού.
89COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟ Χατζητερζόγλου αντί Κάκκο
89Βγήκε Γιώργος Κάκκο (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Οκάν Χατζητερζόγλου (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
84ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Μανώλης Σάλιακας
83ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Στέφανος Παπουτσογιαννόπουλος
80Βγήκε Ζαν Μπατίστ Λέο (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Γιώργος Νικόλτσης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
80Βγήκε Στέλιος Ποζατζίδης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Ντέιβιντ Ναζίμ (MΕΣΟΣ)
80COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟΚ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟ - Νικότσης αντί Λέο
80COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟ - Ναζίμ αντί Ποζατζίδη
78COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΟΚΑΡΙ - Ο Πόζογλου δοκίμασε το σουτ και η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του ΑΟΧ Κισσαμικού και στην επαναφορά μπλόκαρε ο Παπαδόπουλος.
78ΔΟΚΑΡΙΣτέλιος Πόζογλου
73COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟ - Σάλιακας αντί Χαλκιαδάκη
73Βγήκε Μηνάς Χαλκιαδάκης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Μανώλης Σάλιακας (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
72ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Μηνάς Χαλκιαδάκης
72ΓΚΟΛΜηνάς Χαλκιαδάκης
72COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-2 Εκτέλεση φάουλ από τον Γκίνη, άστοχη έξοδος του τερματοφύλακα του Πανσερραϊκού και ο Χαλκιαδάκης μόνος στο δεύτερο δοκάρι την έστειλε με εύκολο πλασέ στα δίχτυα.
64ΔΟΚΑΡΙΤάσος Κρητικός
62COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-1 Ο Λεμονής πήρε πολύ ωραία διαγώνια πάσα από τον Ξύδα και έκανε την προβολή και έδωσε το προβάδισμα στον ΑΟΧ Κισσαμικό.
62ΓΚΟΛΚαλούδης Λεμονής
62ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Καλούδης Λεμονής
60COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ από τον Δούμτσιο μέσα από την περιοχή του ΑΟΧ Κισσαμικού, ο Παπαδόπουλος έδιωξε δύσκολα με τα πόδια.
59Βγήκε Λάζαρος Ορφανίδης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Ντούσαν Στέβιτς (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
59COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟ - Στέβιτς αντί Ορφανίδη
51COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα του Ορφανίδη από δεξιά, βγήκε ο τερματοφύλακας του ΑΟΧ Κισσαμικού και μπλόκαρε.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45 2COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ από τον Γκίνη έξω από την μεγάλη περιοχή, η μπ΄λα πέρασε ελάχιστα δίπλα από το κάθετο δοκάρι.
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΥΟ ΛΕΠΤΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Δούμτσιος βγήκε μόνος με τον τερματοφύλακα του ΑΟΧ Κισσαμικού, αλλά τον νίκησε και έδιωξε την μπάλα.
43COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Πόζογλου, η μπάλα σε κόρνερ από τον τερματοφύλακα του ΑΟΧ Κισσαμικού.
42COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Κάκκο έκανε την προσπάθεια στην περιοχή, η μπάλα έφτασε στον Παπουτσογιαννόπουλο που δεν κατάφερε να πιάσει το σουτ.
38COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Λεό έφυγε στην πλάτη της άμυνας του Πανσερραϊκού, έφτασε στα όρια της περιοχής, αλλά το σουτ που έκανε πέρασε πάνω από την εστία.
35ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Γιώργος Κάκκο
33COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Λεό βγήκε μόνος με τον τερματοφύλακα του Πανσερραϊκού, αλλά η μπάλα μετά το σουτ που έκανε έφυγε λίγο δίπλα από το κάθετο δοκάρι.
31COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πάσα του Ξύδα στον Χαλκιαδάκη που έκανε το διαγώνιο σουτ, το οποίο πέρασε πάνω από τα δοκάρια.
22COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Γέμισμα στην περιοχή, η μπάλα έφτασε στον Τσελεπίδη που δεν κατάφερε να πιάσει καλά το σουτ και η μπάλα πέρασε αρκετά μέτρα άουτ.
15COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Χωρίς φάση τα πρώτα 15 λεπτά της αναμέτρησης, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να βρουν χώρους.
10Βγήκε Γιώργος Λαζαρίδης (ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ)
 Μπήκε Γιάννης Παπαδόπουλος (ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ)
10COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟ - Πάλι ενόχληση με τράβηγμα στον προσαγωγό για τον Λαζαρίδη και τελικά αλλαγή - με τον Παπαδόπουλο να παίρνει τη θέση του.
09COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Συνεχίζει τελικά ο πορτιέρο της ομάδας των Χανίων.
07COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο τερματοφύλακας του ΑΟΧ Κισσαμικού, Λαζαρίδης, έδειξε να έχει ένα τράβηγμα και θα φανεί σε λίγο αν μπορεί να συνεχίσει.
04COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Κρητικός έκανε το σουτ από τα όρια της περιοχής του ΑΟΧ Κισσαμικού, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Κοτσάνης (Δράμας) Βοηθοί: Νατσιόπουλος (Μακεδονίας), Κουβαλάκης (Δράμας)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Γιώργος Πετράκης): Λαζαρίδης, Μαρκοπουλιώτης, Παντελάκης, Ζιούλης, Αρναούτογλου, Σελινιωτάκης, Γκίνη, Λεμονής, Ξύδας, Χαλκιαδάκης, Λέο.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Ρίστιτς, Ορφανίδης, Ποζατζίδης, Τσελεπίδης, Ρούσσος, Αναστασόπουλος, Παπουτσογιαννόπουλος, Κρητικός, Κάκκο, Πόζογλου, Δούμτσιος.

eeep eeep