Αναφορά Αγώνα: ΧΑΝΙΑ - ΑΡΗΣ | Round 23 | FOOTBALL LEAGUE 2017-18

ΧΑΝΙΑ εν ΑΡΗΣ
2 3

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Σάββατο, 24 Μάρτιος 2018
Ώρα Αγώνα: 15:00 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
94COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
90ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ούγκο Σόουζα
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΣΣΕΡΑ ΛΕΠΤΑ ΕΞΤΡΑ ΧΡΟΝΟΣ
85ΓΚΟΛ ΚΕΦΑΛΙΑΓιάννης Πασάς
85COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 2-3: Ο Πασάς δίνει την λύση για τον Άρη. Σέντρα από δεξιά του Ντούνη, από το ύψος της μικρής περιοχής η αλλαγή του Δημήτρη Σπανού με κεφαλιά στέλνει την μπάλα αρχικά στο οριζόντιο δοκάρι και στην συνέχεια στο βάθος της εστίας.
85ΓΚΟΛΓιάννης Πασάς
81Βγήκε Χαράλαμπος Παυλίδης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Κενάν Μπαργκάν (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
81COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ: Εκτός ο Παυλίδης, εντός ο Μπαργκάν.
81COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαγώνιο σουτ του Αποστολίδη φεύγει λίγο άουτ.
78COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟ ΧΑΝΙΑ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟ: Ο Αποστολίδης αντί του Βρεττού.
78COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Λάθος εκτίμηση του Σόουζα, ο Χαλκιαδάκης μπαίνει στην φάση, κάνει την προβολή, όμως ο Αναγνωστόπουλος έχει προλάβει και έχει βγει από την εστία του και μπλοκάρει την μπάλα στα πόδια του επιθετικού των γηπεδούχων.
78Βγήκε Νίκος Βρεττός (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Γιώργος Αποστολίδης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
76COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ευκαιρία για τον Άρη. Σουτ του Πλατέλλα μέσα από την περιοχή, ο Λαζαρίδης αποκρούει προσωρινά και στην συνέχεια απομακρύνει ο Γκίνη.
75COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ: Ο Κανακούδης αντί του Μπούρμπου.
75Βγήκε Χρήστος Μπούρμπος (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Πέτρος Κανακούδης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
68COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Ξύδα μέσα από την περιοχή, ελάχιστα άουτ από το κάθετο δοκάρι του Αναγνωστόπουλου.
62COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 2-2: Αδράνεια στην άμυνα του Άρη, ο Ξύδας μπαίνει στην περιοχή την κατάλληλη στιγμή γυρίζει την μπάλα στον Λέο, που με προβολή την στέλνει στα δίχτυα.
62ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Ζαν Μπατίστ Λέο
62ΓΚΟΛΖαν Μπατίστ Λέο
60COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ: Στην θέση του Κάσσου ο Πασάς.
60Βγήκε Πασχάλης Κάσσος (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Γιάννης Πασάς (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
57COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟ ΧΑΝΙΑ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟ: Ο Χαλκιαδάκης αντί του Τασιούλη.
57Βγήκε Δημήτρης Τασιούλης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Μηνάς Χαλκιαδάκης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
51COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τεράστια ευκαιρία για τον Άρη. Κεφαλιά του αμαρκάριστου Ντούνη από το ύψος της μικρής περιοχής φεύγει άουτ.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ
45 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΕΞΤΡΑ ΧΡΟΝΟΣ
43COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-2: Γέμισμα του Πλατέλλα στην καρδιά της άμυνας του ΑΟ Χανιά Κισσαμικού, ο Διαμαντόπουλος με κεφαλιά νικάει για δεύτερη φορά τον Λαζαρίδη.
43ΓΚΟΛΔημήτρης Διαμαντόπουλος
43ΓΚΟΛ ΚΕΦΑΛΙΑΔημήτρης Διαμαντόπουλος
38COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εξαιρετικό σουτ του Πλατέλλα από μακρινή απόσταση, ο Λαζαρίδης διώχνει με δυσκολία στην γωνία του.
25COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-1: Ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος με εκπληκτικό σουτ από περίπου 35 μέτρα, στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Λαζαρίδη.
25ΓΚΟΛΔημήτρης Διαμαντόπουλος
25ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Δημήτρης Διαμαντόπουλος
20COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Επικίνδυνο διαγώνιο σουτ του Μπούρμπου, η μπάλα φεύγει άουτ.
17ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Ζαν Μπατίστ Λέο
17COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-0: Εκτέλεση φάουλ του Βρεττού, απομάκρυνση του Δεληζήση, ο Λέο με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Αναγνωστόπουλου.
17ΓΚΟΛΖαν Μπατίστ Λέο
06COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πρώτη καλή στιγμή στο ματς για τους γηπεδούχους. Σέντρα από αριστερά του Λέο, προ του Βρεττού διώχνει σωτήρια ο Τζανακάκης.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΡΗΣ (Δημήτρης Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Μπούρμπος, Σόουζα, Δεληζήσης, Βαλεριάνος, Ιντζόγλου, Παυλίδης, Κάσσος, Ντούνης, Πλατέλλας, Διαμαντόπουλος.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Ζαραβίνος (Αθηνών) Βοηθοί: Οικονόμου (Δυτ. Αττικής), Πολυχρονιάδης (Αν. Αττικής)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Γιώργος Πετράκης): Λαζαρίδης, Μαρκοπουλιώτης, Παντελάκης, Ζιούλης, Αρναούτογλου, Γκίνη, Λεμονής, Τασιούλης, Βρεττός, Ξύδας, Λέο.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Βροχερός ο καιρός στα Χανιά, ωστόσο ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου των Περιβολίων δείχνει σε πολύ καλή κατάσταση.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Λιγοστός κόσμος στις εξέδρες, μεταξύ των οποίων και περίπου 50 οπαδοί του Άρη.

eeep eeep