Αναφορά Αγώνα: ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ - ΒΕΡΟΙΑ | Round 13 | FOOTBALL LEAGUE 2017-18

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ εν ΒΕΡΟΙΑ
2 0

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Κυριακή, 28 Ιανουάριος 2018
Ώρα Αγώνα: 15:00 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
94COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΣΣΕΡΑ ΤΑ ΛΕΠΤΑ ΤΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΩΝ
86ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Νίκος Μπουτζίκος
82ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Γιάννης Σωτηράκος
80Βγήκε Νίκος Κοζάκης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Ιωακείμ Ζυγκερίδης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
80COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ: Ο Ζυγκερίδης στην θέση του Κοζάκη.
75COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πολύ κοντά σε ένα τρίτο γκολ η Παναχαϊκή. Διαδοχικά σουτ των Βασιλείου, Μαστραντωνάκη, διώχνουν πάνω στην γραμμή οι αμυντικοί της Βέροιας.
74COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Στον αγωνιστικό χώρο ο Βασιλείου, εκτός ο Μωραϊτης. Ολοκληρώνουν τις αλλαγές τους οι γηπεδούχοι.
74Βγήκε Παναγιώτης Μωραΐτης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Στέλιος Βασιλείου (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
70Βγήκε Βαγγέλης Λαζόπουλος (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Γιώργος Μέξης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
70ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Γιώργος Μπλέτσας
70COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ: Ο Μέξης στην θέση του Λαζόπουλου.
64COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Εκτός ο Ελευθεριάδης, εντός ο Μαστραντωνάκης.
64Βγήκε Χρήστος Ελευθεριάδης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Ανδρέας Μαστραντωνάκης (MΕΣΟΣ)
60Βγήκε Γιώργος Φωτάκης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Νίκος Λουμπαρδέας (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
60Βγήκε Στέργιος Καψάλης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Άλεξ Γιαμόα (MΕΣΟΣ)
60COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Ο Λουμπαρδέας στην θέση του Φωτάκη.
60COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ: Ο Γιαμόα αντί του Καψάλη.
55COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Ελευθεριάδη, η μπάλα βρίσκει σε αμυντικό της Βέροιας και καταλήγει κόρνερ.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ
45 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΟΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ
38COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 2-0: Ο Γιώργος Φωτάκης είναι εύστοχος από το σημείο του πέναλτι και δίνει "αέρα" δύο τερμάτων στην ομάδα του.
38ΓΚΟΛΓιώργος Φωτάκης
38ΓΚΟΛ ΠΕΝΑΛΤΙΓιώργος Φωτάκης
37ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Γιώργος Γιαγκιόζης
37COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πέναλτι για την Παναχαϊκή, σε ανατροπή του Μωραϊτη από τον Γιαγκιόζη.
30ΓΚΟΛΠαναγιώτης Μωραΐτης
30COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-0: Κεφαλιά του Μωραϊτη, η μπάλα αφού βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι καταλήγει στα δίχτυα του Γιαγκιόζη. Προβάδισμα για την Παναχαϊκή.
30ΓΚΟΛ ΚΕΦΑΛΙΑΠαναγιώτης Μωραΐτης
22COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα-σουτ του Ντάσιου, η μπάλα παίρνει τροχιά προς την εστία της Βέροιας, με δυσκολία ο Γιαγκιόζης βγάζει σε κόρνερ.
17COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Μετά από φάση διαρκείας στην περιοχή της Βέροιας, νέο σουτ του Μωραϊτη και πάλι φεύγει άουτ.
16COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κάθετη μπαλιά του Ελευθεριάδη, ο Μωραϊτης από καλή θέση σουτάρει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
15COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Απειλεί η Βέροια. Ατομική προσπάθεια του Μπαστιάνου, το σουτ του νεαρού μεσοεπιθετικού καταλήγει ελάχιστα άουτ.
09COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ακυρώνεται γκολ του Μακρυδημήτρη, με τον κεντρικό αμυντικό της Παναχαϊκής να υποδεικνύεται σε θέση οφ σάιντ.
03COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι. Παράλληλη μπαλιά του Στεργίδη, λάθος απομάκρυνση της άμυνας της Βέροιας, ο επερχόμενος Ντάσιος κάνει το σουτ η μπάλα όμως φεύγει άουτ.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Σούλης, Ντάσιος, Μπουτζίκος, Μακρυδημήτρης, Γκίνο, Αργυρόπουλος, Σωτηράκος, Στεργίδης, Φωτάκης, Ελευθεριάδης, Μωραΐτης.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Μπακογιάννης (Αθηνών) Βοηθοί: Τριανταφύλλου, Τσιλίκας (Αιτ/νίας)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΒΕΡΟΙΑ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Γιαγκιόζης, Κοζάκης, Ουνγιαλίδης, Δαμιανάκης, Καψάλης, Δόρης, Μπλέτσας, Λαζόπουλος, Βανκεβάι, Λίταινας, Μπαστιάνος.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Για την Βέροια οι Σουλιώτης και Λάσκαρης που είχαν ενοχλήσεις δεν βρίσκονται στο αρχικό σχήμα. Μάλιστα ο δεύτερος έμεινε εκτός αποστολής και έτσι ο Απόστολος Χαραλαμπίδης έχει 17 παίκτες στην διάθεσή του.

eeep eeep