Αναφορά Αγώνα: ΚΕΡΚΥΡΑ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ | Round 17 | SUPER LEAGUE 2

ΚΕΡΚΥΡΑ εν ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ
1 0

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Δευτέρα, 17 Φεβρουάριος 2020
Ώρα Αγώνα: 15:00 h


Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
90 4COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τέλος του αγώνα. Η Κέρκυρα νίκησε 1-0 και κατέκτησε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα.
90 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-0 για την Κέρκυρα με σκόρερ τον Παναγιωτίδη. Ο αρχηγός άνοιξε το σκορ για τους Φαίακες.
90 1ΓΚΟΛ ΚΕΦΑΛΙΑΠαναγιωτίδης
90 1ΓΚΟΛΠαναγιωτίδης
80COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αλλαγή για τον Απόλλωνα Πόντου. Ο Αναστασιάδης αντί του Χριστοδούλου.
74COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Μεγάλη ευκαιρία για την Κέρκυρα. Ο Μίσκου μετά από κόντρα βρέθηκε μόνος στην επίθεση από δεξιά, πέρασε και τον τελευταίο αμυντικό, έκανε το γύρισμα όπου βρήκε τον αμαρκάριστο Νικολούδη, αλλά το σουτ ήταν πολύ κακό.
60COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κεφαλιά του Λεπενιώτη, μπλόκαρε εύκολα ο Μπαταλαμάς.
58COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Δεύτερη αλλαγή για την Κέρκυρα. Ο Γκασίδης αντί του Μαρλόν.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αναγκαστική αλλαγή για την Κέρκυρα. Ο τραυματίας Τσάνης εκτός, στη θέση του ο Νικολούδης.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο.
45 2COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Λήξη του πρώτου ημιχρόνου.
44COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Δύο λεπτά καθυστερήσεων.
43COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Φράγκος εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά, το οποίο πέρασε ανεκμετάλλευτο.
34COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σημαντικό λάθος από τον Παγκράτη, που στην προσπάθειά του να διώξει, έδωσε τη μπάλα σε αντίπαλο. Ο Αμαραντίδης έβγαλε σέντρα με αποδέκτη τον Φράγκο, ο οποίος έκανε την κεφαλιά, αλλά αστόχησε.
23COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πιο επιθετική η Κέρκυρα σε αυτό το πρώτο 20λεπτο.
20COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ του Μίσκου, αρκετός κόσμος στην περιοχή, ο Μπαταλαμάς ήλεγχε και άφησε τη μπάλα να περάσει άουτ.
03COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σε αντίθεση με προηγούμενα παιχνίδια, η Κέρκυρα κατέβηκε με 18άδα αυτή τη φορά.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα του αγώνα.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΕΡΚΥΡΑ (Κώστας Χριστοφοράκης): Παγκράτης, Βλάχος, Παναγιωτίδης, Γκίτσης, Ζερβόπουλος, Γεωργακόπουλος, Πεδράο, Μαρλόν, Τσάνης, Μίσκου, Λεπενιώτης.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Μπαταλαμάς, Δαλιανόπουλος, Καλλίας, Φράγκος, Τουρσίδης, Καλογέρης, Τσουμάνης, Αμαραντίδης, Χριστοδούλου, Χατζηαθανασίου, Γιαννακόπουλος.

eeep eeep