Αναφορά Αγώνα: ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ | Round 18 | FOOTBALL LEAGUE 2017-18

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ εν ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
0 1

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Κυριακή, 25 Φεβρουάριος 2018
Ώρα Αγώνα: 15:00 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
90 3COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τέλος αγώνα
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τρία τα λεπτά των καθυστερήσεων
89ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ηλίας Βούρας
84Βγήκε Βασίλης Βιτλής (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Γκέρμαν Ντατίδης (MΕΣΟΣ)
84COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Ο Βιτλής εκτός, ο Ντατίδης εντός.
77COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Στη θέση του Γουνδουλάκη, ο Ντιμιτρόφσκι.
77Βγήκε Φανούρης Γουνδουλάκης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Βλαντιμίρ Ντιμιτρόφσκι (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
73Βγήκε Γιάννης Σταματάκης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Δημήτρης Ντάγκρας (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
73COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Ο Ντάγκρας μέσα, ο Σταματάκης έξω.
70COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Καλή ευκαιρία για την Αναγέννηση Καρδίτσας: Σέντρα του Μπιτέλη, ο Τζέκος έπιασε την κεφαλιά και ο Βούρας έδιωξε.
65COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Μετά το γκολ και τις δύο φάσεις, έπεσε ο ρυθμός του αγώνα.
62Βγήκε Λευτέρης Ματσούκας (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Ντενίζ Μπαϊκαρά (MΕΣΟΣ)
62COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΡΩΤΗ ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Στη θέση του Ματσούκα, ο Μπαϊκαρά.
56ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Νίκος Κουσκουνάς
53COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Δυνατό σουτ του Βαλλιάνου, ο Γκέκας έδιωξε.
50COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Αντί του Χαντζάρα, ο Τζέκος.
50Βγήκε Δημοσθένης Χαντζάρας (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Δημοσθένης Τζέκος (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
48COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Σουντουρά, άουτ η μπάλα.
47ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Νίκος Κουσκουνάς
47ΓΚΟΛΝίκος Κουσκουνάς
47COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: 0-1: Συρτή μπαλιά του Γουνδουλάκη, ο Καρρίκι δεν βρήκε μπάλα, αλλά αέρα, αυτή κατέληξε στον Κουσκουνά και ο τελευταίος με πλασέ εντός περιοχής έκανε το 0-1 για τους Μαυραετούς.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ξεκίνησε το δεύτερο μέρος
45 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τέλος ημιχρόνου
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ένα λεπτό οι καθυστερήσεις
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Σταματάκη, άουτ.
42COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαμαρτυρίες των παικτών της Δόξας Δράμας, που ζήτησαν πέναλτι για χέρι του Σουντουρά. Ο διιατητής έδειξε "παίζεται".
40COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Η Δόξα Δράμας απειλεί με δύο πολύ καλές ευκαιρίες μέσα σε επτά λεπτά.
39COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Μαρκόπουλου απέναντι από τον Γκέκα, ο τελευταίος έδιωξε εντυπωσιακά με τα πόδια σε κόρνερ.
32ΔΟΚΑΡΙΒασίλης Βιτλής
32COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Η πρώτη φάση στην αναμέτρηση ανήκει στη Δόξα Δράμας: Σέντρα σουτ του Βιτλή, η μπάλα χτύπησε στο πάνω μέρος του οριζόντιου δοκαριού και κατέληξε άουτ.
25COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Δεν παίζεται ποδόσφαιρο στην Καρδίτσα. Λασπομαχίες μεταξύ των ποδοσφαιριστών.
15COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Καμία φάση στο ματς με το πέρας του 15άλεπτου.
10COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Χωρίς κάτι ιδιαίτερο στα πρώτα λεπτά του αγώνα. Τις προσπάθειες των παικτών δυσκολεύει ο βαρύς αγωνιστικός χώρος που έχει μετατραπεί σε βούρκο σε ορισμένα σημεία του από τη βροχόπτωση.
04COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Ο Θεοδωράκης έχει ενοχλήσεις στον δικέφαλο και αντικαταστάθηκε από τον Καραγιάννη.
04Βγήκε Δημήτρης Θεοδωράκης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Μάριος Καραγιάννης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Έναρξη του αγώνα
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Στον πάγκο της ΑΣΑ βρίσκεται κανονικά ο Γιώργος Βαζάκας, που είναι καθιστός στον πάγκο, καθώς ταλαιπωρείται από λουμπάγκο. Τις οδηγίες όρθιος δίνει ο συνεργάτης του, Παναγιώτης Μπούτας.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Οι λιγοστοί οπαδοί της Δόξας Δράμας έχουν τοποθετηθεί στη Θύρα 1, στη σκεπαστή εξέδρα, λόγω της βροχής.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Νίκος Κωστένογλου): Βούρας, Γκότοβος, Όστοϊτς, Σιώπης, Βαλλιάνος, Μαρκόπουλος, Βιτλής, Ματσούκας, Γουνδουλάκης, Κουσκουνάς, Ριζογιάννης.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Βουρνέλης (Μακεδονίας) Βοηθοί: Τσιότσιος (Μακεδονίας), Καλύβας (Φθιώτιδας)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιώργος Βαζάκας): Γκέκας, Κωνσταντινόπουλος, Θεοδωράκης, Μπούσδρας, Καρρίκι, Σουντουρά, Σταματάκης, Μπιτέλης, Πλαβούκος, Χαντζάρας, Κονέ.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Βαρύς και κακός ο αγωνιστικός χώρος από τη συνεχή βροχόπτωση στην Καρδίτσα.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Στην εξέδρα του σταδίου της Καρδίτσας δίνει το παρών ο πρόεδρος της Football League, Λεωνίδας Λεουτσάκος.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Το παρών στον αγώνα της Αναγέννησης Καρδίτσας με τη Δόξα Δράμας δίνει και ο πρόεδρος της Κιτρινόμαυρης ΠΑΕ, Κλάους Ντίτερ Μίλερ.

eeep eeep