Αναφορά Αγώνα: ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ - ΤΡΙΚΑΛΑ | Round 3 | FOOTBALL LEAGUE 2017-18

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ εν ΤΡΙΚΑΛΑ
0 0

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Σάββατο, 11 Νοέμβριος 2017
Ώρα Αγώνα: 15:00 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
90 4COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
90ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Λευτέρης Ματσούκας
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΣΣΕΡΑ ΛΕΠΤΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Μαχαίρα από 35 μέτρα, η μπάλα πήγαινε προς την εστία των Τρικάλων με τον Αποστολίδη να μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια.
85COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα σουτ του Ματσούκα προς την περιοχή των Τρικάλων, ο Αποστολίδης μπλόκαρε, αφού ο Λίτσκας δεν πρόλαβε να μπει σστην πορεία της μπάλας.
83COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Λίτσκας πήρε την μπάλα στην κόντρα, ο βοηθός υπέδειξε οφσάιντ σε μια φάση που μοιάζει να μην είναι μπροστά, αλλά η φάση ήταν οριακή και δύσκολη για τον βοηθό.
83ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Γιώργος Λίτσκας
81Βγήκε Μίλος Τζόκιτς (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Δημήτρης Γροντής (MΕΣΟΣ)
81COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ - Γροντής αντί Τζόκιτς για τα Τρίκαλα
80Βγήκε Αντώνης Πετρόπουλος (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Γιώργος Λίτσκας (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
80COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ - Λίτσκας αντί Πετρόπουλου για την Δόξα Δράμας
79COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή της Δόξας Δράμας του Τζόκιτς, η μπάλα πέρασε εκτός εστίας.
78COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Μίλιεβιτς είχε μια "κοκορομαχία" μέσα στην μεγάλη περιοχή με τον Τσούτση, ο οποίος έπεσε εύκολα για να πάρει την κόκκινη του Μίλιτς, αλλά ο διαιτητής έκανε μόνο παρατηρήσεις και στους δύο.
76COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Μαρκόπουλου έξω από την περιοχή των Τρικάλων, η μπάλα πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι.
74COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πολύ ωραία προσπάθεια του Πεταυράκη από αριστερά, ο οποίος έκανε τις προσποιήσεις στην μεγάλη περιοχή και το διαγώνιο σουτ που έδιωξε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας των Τρικάλων.
71COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Καπός πήρε ωραία την μπάλα στην πλάτη της άμυνας της Δόξας Δράμας, αλλά ο Γκότοβος τον πρόλαβε με τάκλιν πριν κάνει το σουτ και η μπάλα κατέληξε κόρνερ.
70ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Μίλος Τζόκιτς
69Βγήκε Ντενίζ Μπαϊκαρά (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Αλέξανδρος Τσούτσης (MΕΣΟΣ)
69COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ - Τσούτσης αντί Μπαϊκαρά για την Δόξα Δράμας
67COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ στην κίνηση του Μίλιεβιτς έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία της Δόξας Δράμας.
66Βγήκε Μιχάλης Γιαννίτσης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Κριστιάν Μίλιεβιτς (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
66COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ - Μίλιεβιτς αντί Γιαννίτση για τα Τρίκαλα
66ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Παντελής Ριζογιάννης
64COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Μαχαίρας γέμισε στην περιοχή με εκτέλεση φάουλ από αριστερά, αλλά ο Αποστολίδης βγήκε και μάζεψε την μπάλα.
60ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Δημήτρης Μαχαίρας
58Βγήκε Ανδρέας Τσίπρας (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Θανάσης Ντίνας (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
58COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ - Ντίνας αντί Τσίπρα για τα Τρίκαλα.
54COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ματσούκας μπήκε στην μεγάλη περιοχή από αριστερά, βρήκε τον χώρο και έκανε το σουτ που πέρασε πάλι εκτός εστίας.
50COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ματσούκας πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή μετά από πάσα του Πετρόπουλου, αλλά το σουτ στην κίνηση ήταν κακό και πέρασε πολλά μέτρα πάνω από την εστία.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΟΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
45ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ντενίζ Μπαϊκαρά
40COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο ρυθμός έχει πέσει και γίνονται λιγότερες φάσεις στην αναμέτρηση και αρκετά λάθη στη μεσαία γραμμή.
40ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Άγγελος Βέρτζος
36COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Γέμισμα στην περιοχή από εκτέλεση φάουλ του Γκόλια, δεν μπόρεσαν να διώξουν εύκολα οι αμυντικοί, αλλά τελικά το σουτ από τον Καπό πήγε στην αγκαλιά του Μένκα.
34Βγήκε Χοσέ Μαρία Κάσες (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Δημήτρης Μαχαίρας (MΕΣΟΣ)
34COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ - Μαχαίρας αντί Κάσες για την Δόξα Δράμας.
32COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Κάσες έκανε νόημα στον πάγκο της Δόξας Δράμας πως δεν μπορεί να συνεχίσει και ζητά αλλαγή επειδή αισθάνθηκε κάποιο τράβηγμα.
27COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα του Πετρόπουλου στην περιοχή των Τρικάλων, η μπάλα στα χέρια του Αποστολίδη.
23COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Νεύρα ανάμεσα σε Καπό και Γκότοβο για μια διεκδίκηση πλάγια, έξω από την περιοχή της Δόξας Δράμας, αλλά η φάση έληξε με τον καταλογισμό άουτ υπέρ των γηπεδούχων.
19COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα του Τσίπρα στην περιοχή της Δόξας Δράμας, ο Καπός έπιασε την κεφαλιά, αλλά πάλι έφυγε λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι.
16ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Βασίλης Γκόλιας
14COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα του Μαρκόπουλου από δεξιά, ο Μπαϊκαρά πήρε την μπάλα στο δεύτερο δοκάρι στην περιοχή των Τρικάλων, αλλά το σουτ που έκανε πέρασε ελάχιστα δίπλα από την εστία του Αποστολίδη.
12COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Τσίπρα έξω από την περιοχή, η μπάλα έφυγε λίγο δίπλα από την εστία της Δόξας Δράμας χωρίς να ανησυχήσει ο Μένκα.
10COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα από δεξιά για την Δόξα Δράμας, αλλά ο Μπαϊκαρά δεν κατάφερε να πιάσει την κεφαλιά και έκανε και φάουλ πάνω στους αμυντικούς.
05COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σκληρό μαρκάρισμα του Ματσούκα πάνω στον Γκόλια σε διεκδίκηση της μπάλας, αλλά η ένταση πέρασε γρήγορα με τον διαιτητή να μην δείχνει κίτρινη ώστε να διατηρήσει το παιχνίδι σε ηρεμία.
03COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Κάπος έπιασε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι μετά την σέντρα του Γιαννίτση, αλλά ο τερματοφύλακας της Δόξας Δράμας έδιωξε σε κόρνερ.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Τζουμαλάκης (Σερρών) Βοηθοί: Εμπλιούκ (Ξάνθης), Κρυωνάς (Σερρών)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Σωτήρης Αντωνίου): Αποστολίδης, Πάνος, Γκόλιας, Κοτσώνης, Βέρτζος, Ανδρεόπουλος, Γιαννίτσης, Τσιάρας, Τζόκιτς, Καπός, Τσίπρας.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Άγγελος Διγκόζης): Μένκα, Σπυρόπουλος, Πεταυράκης, Γκότοβος, Ντιμιτρόφσκι, Ριζογιάννης, Κάσες, Μπαϊκαρά, Ματσούκας, Μαρκόπουλος, Πετρόπουλος.

eeep eeep