Αναφορά Αγώνα: ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ - ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ | Round 6 | FOOTBALL LEAGUE 2015-16

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ εν ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
2 0

Περισσότερες πληροφορίες


Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
93COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
90ΔΟΚΑΡΙΔημήτρης Γιάντσης
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΟΚΑΡΙ για τον Αγροτικό Αστέρα. Ο Γιάντσης έκανε το σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή του Αχαρναϊκού. η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και η μπάλα στη συνέχεια απομακρύνθηκε από τους αμυντικούς των γηπεδούχων.
85COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Αγροτικός Αστέρας προσπαθεί να πιέσει για να μειώσει το σκορ, αλλά ο Αχαρναϊκός κλείνει τους διαδρόμους.
75Βγήκε Αλέξανδρος Χριστόπουλος (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Βασίλης Ιωαννίδης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
75Βγήκε Ιβάν Γέσιτς (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Χρήστος Παλάσκας (MΕΣΟΣ)
75COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟ - Ιωαννίδης αντό Χριστόπουλου
75COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΑΣΤΕΡΑ - Παλάσκας αντί Γέσιτς
73COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 2-0 Ο Παβίσεβιτς εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι στην αριστερή γωνία του Γιακουμή.
73ΓΚΟΛ ΠΕΝΑΛΤΙΜάρκο Παβίσεβιτς
73ΓΚΟΛΜάρκο Παβίσεβιτς
72COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΕΝΑΛΤΙ υπέρ του Αχαρναϊκού. Ο Ομπράντοβιτς δέχθηκε μαρκάρισμα στην μεγάλη περιοχή από τον Αμαραντίδη και σωστά ο διαιτητής έδειξε το σημείο.
70ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Περικλής Βελλίνης
68Βγήκε Γιάννης Καραμπάς (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Δημήτρης Γιάντσης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
68COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ για τον ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΑΣΤΕΡΑ - Γιάντσης αντί Καραμπά
63COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ για τον ΑΧΑΡΝΑΪΚΟ - Μαρής αντί Αθανασίου
63Βγήκε Αντώνης Αθανασίου (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Μιχάλης Μαρής (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
61ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Νεμάνια Ομπράντοβιτς
60COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-0 Ο Ομπράντοβιτς με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Προηγήθηκε κεφαλιά πάσα του Παβίσεβιτς.
60ΓΚΟΛΝεμάνια Ομπράντοβιτς
60ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Νεμάνια Ομπράντοβιτς
54COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Το ίδιο μοτίβο στην αναμέτρηση, παιχνίδι ανοικτό και στις δύο περιοχές, αλλά με τους ποδοσφαιριστές να μπορούν να φτάσουν μόνο μέχρι τα όρια της και με δυσκολία έχουν προϋποθέσεις για τελικές προσπάθειες.
46Βγήκε Γουόλτερ Φιγκέιρα (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Γιώργος Καλογερόπουλος  (MΕΣΟΣ)
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ για τον ΑΧΑΡΝΑΪΚΟ - Καλογερόπουλος αντί Φιγκέιρα.
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
41COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλση κόρνερ από δεξιά για τον Αχαρναϊκό, ο Φιγκέιρα έκανε την προσποίηση, έγιναν κόντρες και η μπάλα έφτασε έξω από την περιοχή, αλλά μπλόκαρε ο Γιακουμής.
31ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Λευτέρης Ματσούκας
30COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αρκετά ανοικτό παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες, αλλά χωρίς να έχουν κάνει πολλές τελικές προσπάθειες.
25COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Τοπούζης κέρδισε μια χαμένη μπαλιά, πήγε να βγει στην εστία του Αχαρναϊκού, αλλά με έξοδο ο Παγούδης πρόλαβε και μπλόκαρε.
20COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Φάουλ του Αθανασίου στην περιοχή, ο Κωστόπουλος πήρε την κεφαλιά, αλλά δεν δημιούργησε πρόβλημα.
14ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Γιάννης Καραμπάς
06COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ομπράντοβιτς έκανε ξαφνικό σουτ από τα όρια της περιοχής του Αγροτικού, ο Γιακουμής αυτή τη φορά χρειάστηκε να διώξει σε κόρνερ.
05COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Ματσούκα έξω από την περιοχή του Αγροτικού, η μπάλα πάνω από την εστία του Γιακουμή.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΛΜΠΕΡΗΣ): Γιακουμής, Σκλιοπίδης, Αμαραντίδης, Σαρακατσάνος, Καπίας, Καραμπάς, Βελλίνης Μακρυδημήτρης, Τοπούζης, Οικονόμου, Γέσιτς
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Αδαμόπουλος (Ζακύνθου) Βοηθοί: Πίττας (Ηλείας), Μαρνέζος (Χανίων)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (ΣΙΝΙΣΑ ΓΚΟΓΚΙΤΣ): Παγούδης, Σωτηράκος, Μωϋσίδης, Αθανασίου, Ματσούκας, Φιγκέιρα, Χριστόπουλος, Ομπράντοβιτς, Παβίσεβιτς, Χριστοφιλέας, Κωστόπουλος

eeep eeep