Αναφορά Αγώνα: ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ | Round 29 | FOOTBALL LEAGUE 2015-16

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ εν ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ
2 1

Περισσότερες πληροφορίες


Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
94COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
93COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Ματσούκα έξω από την περιοχή του Πανσερραϊκού, η μπάλα στα χέρια του τερματοφύλακα.
91COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟ - Ματσούκας αντί Παβίσεβιτς
91Βγήκε Μάρκο Παβίσεβιτς (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Λευτέρης Ματσούκας (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΡΙΑ ΛΕΠΤΑ ΟΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ
86Βγήκε Σταμάτης Καρράς (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Γιάννης Στεργιανός (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
86COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟ - Στεργιανός αντί Καρρά
85COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Παβίσεβιτς από τα όρια της περιοχής, η μπάλα χτύπησε σε σώματα. Ο επιθετικός του Αχαρναϊκού προτίμησε να κάνει το σουτ ενώ μπορούσε να δώσει πάσα.
83ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Σουλαϊμόν Όμο
79Βγήκε Εμίλιο Φουρτάδο (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Γιώργος Παπαστεργίου (MΕΣΟΣ)
79COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟ - Παπαστεργίου αντί Φουρτάδο
75COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 2-1 Ο Ομπράντοβιτς πήρε την μπάλα στην περιοχή από αριστερά, έδειξε πως θα κάνει πάσα, αλλά τελικά με διαγώνιο σουτ την έστειλε στα δίχτυα.
75ΓΚΟΛΝεμάνια Ομπράντοβιτς
75ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Νεμάνια Ομπράντοβιτς
72ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Γιάννης Βοσκόπουλος
69COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Μουστάκης έκανε προσπάθεια από δεξιά, γύρισε την μπάλα στον Όμο που έκανε το διαγώνιο σουτ και η μπάλα πέρασε ελάχιστα δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Πανσερραϊκού.
64COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟ - Καλογερόπουλος αντί Ταμπάκη
64Βγήκε Βασίλης Ταμπάκης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Γιώργος Καλογερόπουλος  (MΕΣΟΣ)
63COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ομπράντοβιτς έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο έξω από την εστία.
62COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Παβίσεβιτς έβγαλε ωραία πάσα στον Ταμπάκη, ο οποίος δεν πρόλαβε την έξοδο του Μέλκα.
58COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟ - Ολίσε αντί Ανδρέου
58Βγήκε Ανδρέας Ανδρέου (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Εγκούτου Ολίσε (MΕΣΟΣ)
58COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα Μουστάκη από αριστερά, ο Καρράς έδιωξε σε κόρνερ πριν προλάβει ο Παβίσεβιτς να κάνει το σουτ μόνος με τον τερματοφύλακα.
57COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟ - Παπατόλιος αντί Αναστασίου
57Βγήκε Αντώνης Αναστασίου (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Θανάσης Παπατόλιος (MΕΣΟΣ)
53COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Μουστάκης έκανε σέντρα σουτ από δεξιά, αλλά μπλόκαρε ο τερματοφύλακας του Πανσερραϊκού.
47ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Γιώργος Ιωαννίδης
47ΓΚΟΛΓιώργος Ιωαννίδης
47COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-1 Ο Γιάντσης εκτέλεσε κόρνερ από την δεξιά πλευρά, οι αμυντικοί του Αχαρναϊκού έδιωξαν εκτός περιοχής και η μπάλα στρώθηκε στον Ιωαννίδη που με σουτ την έστειλε στα δίχτυα.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΟΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ
38COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ωραία ενέργεια του Αχαρναϊκού, ο Αναστασίου όμως δεν καταφέρνει να κάνει καλά την σέντρα από αριστερά και η μπάλα έφυγε άουτ.
30COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Παραμένει ο επιθετικός μονόλογος του Αχαρναϊκού, αλλά δεν έχει μέχρι τώρα γίνει κάποιο επικίνδυνο σουτ.
24COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαγώνιο σουτ του Παβίσεβιτς έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε ελάχιστα δίπλα από την ρίζα του κάθετου δοκαριού.
21COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ωραίο γύρισμα στην περιοχή με ανάποδο ψαλίδι από τον Μαρή, ο Ταμπάκης βρέθηκε στην πορεία της μπάλας, αλλά ο τερματοφύλακας του Πανσερραϊκού μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια.
15COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Προσπάθεια του Πανσερραϊκού να βγει από τα πλάγια στην επίθεση έφεραν δύο κόρνερ που πέρασαν ανεκμετάλλευτα, αφού οι εκτελέσεις τους ήταν άσχημες.
10COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Αχαρναϊκός συνεχίζει να έχει τον έλεγχο της αναμέτρησης και κυνηγά το δεύτερο γκολ.
06ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Βασίλης Ταμπάκης
06COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-0 Ο Όμο πήρε την μπάλα στη μεσαία γραμμή, έδωσε στον Ταμπάκη και εκείνος με σουτ από τα όρια της περιοχής την έστειλε στα δίχτυα.
06ΓΚΟΛΒασίλης Ταμπάκης
05COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Καλή προσπάθεια από πλάγια για τον Αχαρναϊκό, ο Ομπράντοβιτς προσπάθησε να γυρίσιε την μπάλα, αλλά μπλόκαρε ο τερματοφύλακας.
45 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
03COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Παβίσεβιτς μέσα από την περιοχή, η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΈΝΑΡΞΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ (ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΚΑΚΟΓΛΟΥ): Μέλκας,, Παπατζίκος, Βοσκόπουλος, Καρράς, Ιωαννίδης, Καψάλης, Ανδρέου, Τριανταφυλλάκος, Γιάντσης, Ρούτσης, Φουρτάδο
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΗΣ): Μπαμπανιώτης, Μωϋσιάδης, Μουστάκης, Μαρής, Κωστόπουλος, Χριστοφιλέας, Αναστασίου, Ομο, Ταμπάκης, Ομπράντοβιτς, Παβίσεβιτς

eeep eeep