Αναφορά Αγώνα: ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΛΑΜΙΑ | Round 28 | FOOTBALL LEAGUE 2015-16

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ εν ΛΑΜΙΑ
0 1

Περισσότερες πληροφορίες


Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
94COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Μπουλούλης πήρε την μπάλα στην περιοχή από τον Σιατραβάνη, μόνος με το τέρμα, αλλά το σουτ που έκανε πέρασε πάνω από τα δοκάρια.
87COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ - Κοτσώνης αντί Μίλιεβιτς
87Βγήκε Κριστιάν Μίλιεβιτς (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Δημήτρης Κοτσώνης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
84ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Κώστας Μπουλούλης
84COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Σιατραβάνης δοκίμασε νέο σουτ εκτός περιοχής, αλλά ο Κουτσόπουλος έδιωξε σε κόρνερ.
83COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Μπαλού πήρε την μπάλα από δεξιά, την γύρισε παράλληλα με την εστία, όπου ο Σιατραβάνης δεν πρόλαβε να κάνει την προβολή και το σουτ του Μίλιεβιτς από το δεύτερο δοκάρι ήταν αδύναμο.
81COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Μίλιεβιτς προσπάθησε να περάσει την μπάλα πάνω από τον Κουτσόπουλο που είχε βγει, αλλά πρόλαβε να κάνει βήματα πίσω και να μπλοκάρει ο τερματοφύλακας της Αναγέννησης.
78COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Μπαλού, η μπάλα πάνω στα σώματα των αμυντικών της Αναγέννησης.
73Βγήκε Γιόνε Ντα Σίλβα Πίντο (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Κώστας Μπουλούλης (MΕΣΟΣ)
73COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ - Μπουλούλης αντί Πίντο
70COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Οι γηπεδούχοι πιέζουν για την ισοφάριση, κάνουν προσπάθειες για να βάλουν την μπάλα στην περιοχή, αλλά δεν έχουν σημαντικές λύσεις.
68ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ζήσης Καραχάλιος
62ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΙΤΡΙΝΗ Νίκος Γκόλιας
62COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ για τον Γκόλια με δεύτερη κίτρινη κάρτα με αποτέλεσμα πλέον να παίζουν και οι δύο ομάδες με δέκα παίκτες.
58Βγήκε Στέργιος Δημόπουλος (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Δημοσθένης Τζέκος (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
58COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - Τζέκος αντί Δημόπουλου
57Βγήκε Αλέξανδρος Καραγιάννης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Χαράλαμπος Σιλιγαρδάκης (MΕΣΟΣ)
57COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ - Σιλιγαρδάκης αντί Καραγιάννη
56ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Γιώργος Σκαθαρούδης
54COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ στον Τζόκιτς με δύο κίτρινες μέσα σε δύο λεπτά. Η Λαμία συνεχίζει με δέκα ποδοσφαιριστές.
54ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΙΤΡΙΝΗ Μίλος Τζόκιτς
52ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Μίλος Τζόκιτς
50ΔΟΚΑΡΙΣάββας Σιατραβάνης
50COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Σιατραβάνης έκανε το σουτ έξω από την περιοχή της Αναγέννησης και η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια έδιωξαν οι αμυντικοί.
47COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Σιατραβάνη από 25 μέτρα, ο Κουτσόπουλος έδιωξε με διπλή προσπάθεια.
46 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - Τσιλούλης αντί Υφαντή και Σκαθαρούδης αντί Ακασού
46Βγήκε Ζαν Ακασού (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Γιώργος Σκαθαρούδης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
46Βγήκε Γιώργος Υφαντής (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Σωτήρης Τσιλούλης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ
45 3COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45 2COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ από 30 μέτρα του Τσούκαλου, πέρασε ελάχιστα πάνω από την εστία της Λαμίας.
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΥΟ ΛΕΠΤΑ ΟΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ
40COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Σιατραβάνης έκανε ωραία ντρίμπλα στην περιοχή της Αναγέννησης, αλλά το σουτ του δεν ήταν καλό στην κίνηση και μπλόκαρε ο Κουτσόπουλος.
35COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Μίλιεβιτς από 30 μέτρα, η μπάλα έφυγε λίγο δίπλα από την ρίζα του κάθετου δοκαριού της Αναγέννησης.
30COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο ρυθμός της αναμέτρησης είναι υψηλός, με την Λαμία να κρατά περισσότερο τη μπάλα στα πόδια της και την Αναγέννηση να ψάχνει φάσεις στην κόντρα.
22COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Από την εκτέλεση κόρνερ του Γιαλούση, οι Πίντο - Μπαλού μπερδεύτηκαν και δεν κατάφεραν να κάνουν σουτ με αποτέλεσμα να διώξει τελευταία στιγμή ο Υφαντής.
21COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ του Γιαλούση από το ημικύκλιο της περιοχής, η μπάλα πέρασε πάνω από το τείχος και έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο Κουτσόπουλος.
20ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Νίκος Γκόλιας
20COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Πίντο κέρδισε την μπάλα έξω από την περιοχή της Αναγέννησης, αλλά το σουτ που έκανε πέρασε έξω από την εστία.
18COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κάθετη μπαλιά στην περιοχή της Λαμίας για τον Τσούλακο, βγήκε ο Πίτκας και έκοψε.
15ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Στέργιος Δημόπουλος
12COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Μαυριάς έκανε την προβολή μέσα στην περιοχή της Λαμίας ανάμεσα από πολλούς ποδοσφαιριστές, αλλά η μπάλα πέρασε έξω από την εστία.
10COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Η Λαμία διατηρεί τον έλεγχο στην αναμέτρηση μετά και το γρήγορο γκολ που της έδωσε ψυχολογία. Από την άλλη η Αναγέννηση Καρδίτσας προσπαθεί να συνέλθει.
02ΓΚΟΛΚριστιάν Μίλιεβιτς
02COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-1 Ο Μίλιεβιτς με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της Αναγέννησης.
02ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Κριστιάν Μίλιεβιτς
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Πουλημάς (Κέρκυρας) Βοηθοί: Σκορδίλης (Κέρκυρας), Καρακώστας (Λάρισας)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΛΑΜΙΑ (Δημήτρης Σπανός): Πίτκας, Ζουλιώτης, Κυριακόπουλος, Γιαλούσης, Ντάσιος, Μπαλού, Τζόκιτς, Καραγιάννης, Σιατραβάνης, Μίλιεβιτς, Πίντο.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Κουτσόπουλος, Σάββας, Δημόπουλος, Γκόλιας, Κισκαμπάνης, Καραχάλιος, Υφαντής, Μπλέντι, Τσούκαλος, Ακασού, Μαυριάς.

eeep eeep