Αναφορά Αγώνα: ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ | Round 23 | FOOTBALL LEAGUE 2015-16

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ εν ΚΕΡΚΥΡΑ
2 2

Περισσότερες πληροφορίες


Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
93COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
93ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Βασίλης Τριανταφυλλάκος
92ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Αλέξανδρος Κόντος
92ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Βασίλης Τριανταφυλλάκος
92ΓΚΟΛΒασίλης Τριανταφυλλάκος
92COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 2-2 Ο Τριανταφυλλάκος ήταν ο τελικός αποδέκτης της μπάλας μετά από την αναταραχή στην περιοχή της Κέρκυρας με αλλεπάλληλες κεφαλιές και με σουτ από το σημείο του πέναλτι την έστειλε στα δίχτυα.
91ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Γιάννης Βοσκόπουλος
90ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ζορντάο Ντιόγκο
88COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ρούτσης έκανε παράλληλη σέντρα με την εστία, ο Χιντζίδης έσωσε όμως πριν φτάσει η μπάλα στους ποδοσφαιριστές του Πανσερραϊκού.
87COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Τριανταφυλλάκου, ο Αραμπατζής έδιωξε και έσωσε την εστία της Κέρκυρας.
83Βγήκε Ζόραν Μπαλντοβαλίεφ  (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Ζορντάο Ντιόγκο (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
83COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ - Ντιόγκο αντί Μπαλντοβαλίεφ
82Βγήκε Δημήτρης Γιάντσης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Χρήστος Ρούτσης (MΕΣΟΣ)
82Βγήκε Αργύρης Μπαρέττας (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Γιάννης Δωματάς (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
82COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟ Δωματάς αντί Μπαρέττα
82COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟ Ρούτσης αντί Γιάντση
77Βγήκε Παναγιώτης Ζορμπάς (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Γιώργος Παμλίδης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
77COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ - Παμλίδης αντί Ζορμπά
72COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Φουρτάδο προσπάθησε να κάνει το σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά τελευταία στιγμή έκανε την επέμβαση στα πόδια του από τον Μπαλντοβαλίεφ και έδιωξε με τάκλιν.
70ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Παναγιώτης Ζορμπάς
69ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Τάσος Βενέτης
66COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Ζορμπά μέσα από την περιοχή, αλλά ο Ανδρούτσος έδιωξε δύσκολα με τις γροθιές.
63ΓΚΟΛΠαναγιώτης Ζορμπάς
63COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-2 Ο Ζορμπάς με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για την ανατροπή του σκορ... με την μπάλα να παίρνει περίεργη τροχιά αφού χτύπησε και σε πόδια αμυντικών.
63ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Παναγιώτης Ζορμπάς
61Βγήκε Βιέρα Ελονγκ Ντουαλά (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Αλέξανδρος Κόντος (MΕΣΟΣ)
61COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ - Κόντος αντί Ντουαλά.
57ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Ζόραν Μπαλντοβαλίεφ
57COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-1 Ο Χιντζίδης χτύπησε φάουλ έξω από την περιοχή του Πανσερραϊκού, η μπάλα χτύπησε στο τείχος και στρώθηκε στον Μπαλντοβαλίεφ που μόνος με τον τερματοφύλακα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
57ΓΚΟΛΖόραν Μπαλντοβαλίεφ
50COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Φουρτάδο έφυγε από την δεξιά πλευρά πλάγια, έκανε το γύρισμα στο σημείο του πέναλτι, όπου ο Τριανταφυλλάκος κατάφερε να κάνει το σουτ που έφυγε λίγο έξω από την εστία με την παρεμβολή αμυντικών της Κέρκυρας.
48COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ του Χιντζίδη, η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από την εστία του Πανσερραϊκού.
47ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Εγκούτου Ολίσε
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
43ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Κυριάκος Ανδρεόπουλος
40COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πολύ ωραία πάσα του Τριανταφυλλάκου στον Φουρτάδο έξω από την περιοχή της Κέρκυρας, ο Φουρτάδο προσπάθησε να "κρεμάσει" τον τερματοφύλακα, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο έξω από την εστία του Αραμπατζή.
35COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Το παιχνίδι πάλι είναι μονόλογος της Κέρκυρας, με πίεση για να ισοφαρίσει και αφήνει κενούς χώρους στην κόντρα για τις αντεπιθέσεις του Φουρτάδο.
28COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Προσπάθεια του Αρναρέλλη να απειλήσει με κεφαλιά, αλλά χωρίς ιδιαίτερη δύναμη με αποτέλεσμα να μπλοκάρει εύκολα ο Ανδρούτσος.
23ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Γιώργος Ιωαννίδης
21COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-0 Ο Φουρτάδο με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή της Κέρκυρας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Προηγήθηκε ιδανική μπαλιά 25 μέτρων του Ιωαννίδη.
21ΓΚΟΛΕμίλιο Φουρτάδο
21ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Εμίλιο Φουρτάδο
17COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ωραίος συνδυασμός των παικτών της Κέρκυρας, αλλά ο τερματοφύλακας του Πανσερραϊκού βγήκε και μπλόκαρε την μπάλα πριν κάνει το σουτ ο Ντουαλά.
15COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Η Κέρκυρα έχει τον πρώτο λόγο στην αναμέτρηση και πιέζει ψηλά την άμυνα του Πανσερραϊκού με γεμίσματα και σουτ έξω από την περιοχή.
08COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Ντουαλά έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε δίπλα από τα δοκάρια του Πανσερραϊκού.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Τζοβάρας (Φθιώτιδας) Βοηθοί: Νικολαΐδης (Μακεδονίας), Τζάνης (Τρικάλων)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΕΡΚΥΡΑ (Αλέκος Βοσνιάδης): Αραμπατζής, Γκόμες, Χιντζίδης, Ιωάννου, Βενέτης, Ανδρεόπουλος, Ντουαλά, Νίκιτς, Ζορμπάς, Αρναρέλλης, Μπαλντοβαλίεφ.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Πάουλο Κάμπος): Ανδρούτσος, Καρράς, Ιωαννίδης, Βοσκόπουλος, Παπατζίκος, Σιάκκας, Ολίσε, Τριανταφυλλάκος, Μπαρέττας, Γιάντσης, Φουρτάδο.

eeep eeep