Αναφορά Αγώνα: ΑΕ ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ | Round 20 | FOOTBALL LEAGUE 2015-16

ΑΕ ΛΑΡΙΣΑ εν ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ
1 2

Περισσότερες πληροφορίες


Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
94COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
93ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Αρμάντο Γκούφας
92ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Χρήστος Αθανασόπουλος
89Βγήκε Ρομπέρτο Ζουνίνιο (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Χρήστος Ρέλλας (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
89COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ - Ρέλλας αντί Ζουνίνιο
88COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κεφαλιά του Μαρουκάκη στην καρδιά της άμυνας μετά από εκτέλεση φάουλ του Κοντοχρήστου, η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια.
85Βγήκε Παναγιώτης Λινάρδος (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Μιχάλης Ζαχαρόπουλος (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
85COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ - Ζαχαρόπουλος αντί Λινάρδου
84ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ματθαίος Μαρουκάκης
84ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Νίκολα Κρισμάρεβιτς
83ΓΚΟΛΛεωνίδας Σκαρτσίλας
83ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Λεωνίδας Σκαρτσίλας
83COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-2 Ο Λινάρδος έβγαλε κάθετη στον Γκούφα, εκείνος τράβηξε τον Ξενοδόχοφ και γύρισε την μπάλα στον Σκαρτσίλα που έσπρωξε απλά την μπάλα στα δίχτυα.
81ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Νίκο Βαρέλα
80COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ - Γκούφας αντί Μπουρλάκη
80Βγήκε Γιάννης Μπουρλάκης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Αρμάντο Γκούφας (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
78COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΛ - Καπός αντί Λαμπρόπουλου
78Βγήκε Ανδρέας Λαμπρόπουλος (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Δημήτρης Καπός (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
76COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Νέο γέμισμα του Κοντοχρήστου με φάουλ, πρώτη κεφαλιά από τον Πάτο που έδιωξε ο Αθανασόπουλος, δεύτερο σουτ που βρήκε στο χέρι του Σανδραβέλη που φαίνεται στο τρίτο ριπλέι να είναι μαζεμένο.
75ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Τάσος Παπαχρήστος
74COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ με γέμισμα στην περιοχή από τον Κοντοχρήστο και ο Πάτο έκανε κεφαλιά που πέρασε λίγο έξω από την εστία.
73COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-1 Ο Λινάρδος εκτέλεσε το πέναλτι και έστειλε την μπάλα πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα.
73ΓΚΟΛ ΠΕΝΑΛΤΙΠαναγιώτης Λινάρδος
73ΓΚΟΛΠαναγιώτης Λινάρδος
72COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΕΝΑΛΤΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΥ - σε μαρκάρισμα του Κοντοχρήστου πάνω στον Λινάρδο.
70ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Χρήστος Κοντοχρήστος
63Βγήκε Μίλαν Μπόγιοβιτς (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Ουσμάν Μπάρι Πάτο (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
63COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΛ - Πάτο αντί Μπόγιοβιτς
61COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Λινάρδος πήρε την μπάλα αρκετά μέτρα εκτός περιοχής, ευνοήθηκε από τις κόντρες και έφτασε στην περιοχή της ΑΕΛ, αλλά το σουτ που έκανε πέρασε λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι του Ξενοδόχοφ.
60COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ουρτάδο έκανε το σουτ έξω από την περιοχή και ο Αθανασόπουλος έπεσε στη γωνία του και έδιωξε δύσκολα.
56ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Πολ Ουρτάδο
55COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Βαρέλα δοκίμασε το σουτ έξω από την περιοχή και η μπάλα έφυγε λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι.
50COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Νέο σουτ του Μαρουκάκη, αυτή τη φορά από τα όρια της περιοχής με την μπάλα να φεύγει άουτ.
49COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Μαρουκάκης έγινε αποδέκτης της μπάλας στην μεγάλη περιοχή, αλλά το σουτ που έκανε δεν ήταν καλό και έφυγε πάνω από την εστία.
48COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Υπόδειξη οφσάιντ πίσω από την σέντρα για τον Βαρέλα, με τον βοηθό να πέφτει σε λάθος χωρίς δικαιολογία.
46 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΛ - Ρέντζας αντί Μασούρα
46Βγήκε Γιάννης Μασούρας (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Βασίλης Ρέντζας (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
43COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Μπόγιοβιτς στην κίνηση από τα όρια της μεγάλης περιοχής, αλλά η μπάλα έφυγε έξω από την εστία.
42COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση κόρνερ, ο Μαρουκάκης σε θέση βολής μετά από λάθος κεφαλιά στην άμυνα, αλλά το σουτ που έκανε έφυγε έξω από την εστία.
39ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ρομπέρτο Ζουνίνιο
38COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Ζουνίνιο αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή της ΑΕΛ, η μπάλα χτυπά στην πάνω πλευρά του οριζόντιου δοκαριού.
38ΔΟΚΑΡΙΡομπέρτο Ζουνίνιο
34ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Νίκος Αναστασόπουλος
34COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-0 Εκτέλεση φάουλ έξω από την περιοχή με κομπίνα. Ο ουρτάδο έδωσε πάσα δεξιά στον Βαρέλα, εκείνος γύρσισε την μπάλα παράλληλα στο πέναλτι για τον Ουρτάδο που έκανε το σουτ και η μπάλα από την επέμβαση του Αθανασόπουλου με τα πόδια έφτασε στον Αναστασόπουλο που με σουτ την έστειλε στα δίχτυα.
34ΓΚΟΛΝίκος Αναστασόπουλος
30COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Η ΑΕΛ κυκλοφορεί περισσότερο την μπάλα, αλλά ο Παναιγιάλειος δεν αφήνει διαδρόμους και πιέζει ψηλά για να μην αφήσει εύκολες μεταβιβάσεις στους γηπεδούχους.
24COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα του Ουρτάδο δεν έχει πρόβλημα να μπλοκάρει ο Αθανασόπουλος.
17COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Μπουρλάκη, μπλόκαρε ο Ξενοδόχοφ
16ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Νίκος Αναστασόπουλος
13COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Μπόγιοβιτς μπήκε στην περιοχή αφού κέρδισε τις κόντρες λίγο πάνω από τη μεσαία γραμμή, αλλά από ιδανική θέση έκανε κακό σουτ και η μπάλα έφυγε αρκετά μέτρα άουτ.
10COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαγώνιο σουτ του Μαρουκάκη μέσα από την περιοχή του Παναιγιαλείου, η μπάλα πάνω από τα δοκάρια.
04COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Ζουνίνιο έξω από την περιοχή της ΑΕΛ, ο Ξενοδόχοφ έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ.
02ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Γιάννης Μασούρας
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Μουρτζάκης (Ηρακλείου) Βοηθοί: Νικολακάκης (Ηρακλείου), Καραγιαννίδης (Αθηνών)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Χρήστος Παρασκευόπουλος): Αθανασόπουλος, Σανδραβέλης, Παπαχρήστος, Κολόκας, Σπίνουλας, Κρισμάρεβιτς, Γκοτσούλιας, Λινάρδος, Ζουνίνιο, Μπουρλάκης, Σκαρτσίλας.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΕΛ (Ράτκο Ντόστανιτς): Ξενοδόχοφ, Μασούρας, Κοντοχρήστος, Γιοβάνοβιτς, Κομεσίδης, Λαμπρόπουλος, Αναστασόπουλος, Ουρτάδο, Βαρέλα, Μπόγιοβιτς, Μαρουκάκης.

eeep eeep