Αναφορά Αγώνα: ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΧΑΝΙΑ | Round 19 | FOOTBALL LEAGUE 2015-16

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ εν ΧΑΝΙΑ
1 0

Περισσότερες πληροφορίες


Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
93COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τελικό αποτέλεσμα στη Ριζούπολη. Ο Απόλλων νίκησε 1-0.
93ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Αναστάσιος Παγώνης
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τρία τα λεπτά των καθυστερήσεων.
88ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Τάσος Ρουσάκης
87COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Παραμένει το «εύθραστο» 1-0 υπέρ του Απόλλωνα.
80COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ για τον Απόλλωνα. Ο Στεργίδης αντί του Μπουντόπουλου.
80Βγήκε Γιώργος Μπουντόπουλος  (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Λυμπέρης Στεργίδης (MΕΣΟΣ)
76COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Καλή στιγμή για τον Απόλλωνα. Σουτ του Φαρινόλα μέσα από την περιοχή, η μπάλα χτύπησε στον Διαμαντόπουλο και πέρασε κόρνερ.
71Βγήκε Μιχαλανδρέας Νύκταρης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Ανέστης Χατζηλιάδης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
71COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟ ΧΑΝΙΑ - Χατζηλιάδης αντί Μιχ. Νύκταρη
66COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΟΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ.Ο Βάντρσον βρέθηκε σε θέση βολής, έδωσε δίπλα του στον Φαρινόλα για να σιγουρέψει το γκολ, αλλά ο Φαρινόλα έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια έφυγε άουτ.
66ΔΟΚΑΡΙΠάολο Φαρινόλα
63Βγήκε Χρήστος Τζιώρας (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Ανρί Καμαρά (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
63COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ - Ανρί Καμαρά αντί Τζιώρα
61COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Γέμισμα του Μασάδο στην περιοχή, αλλά ο Μπριλάκης δεν έπιασε καλά την κεφαλιά και στη συνέχεια ο Δεινόπαπας δεν πρόλαβε α κάνει το σουτ.
60COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Συνεχίζεται ο κακός ρυθμός στην αναμέτρηση, με τον ΑΟ Χανιά να έχει αυξήσει την πίεση του προς την εστία του Απόλλωνα, αλλά χωρίς επικίνδυνη φάση.
55COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟ ΧΑΝΙΑ - Νάκας αντί Καμινιώτη
55Βγήκε Πέτρος Καμινιώτης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Στέλιος Νάκας (MΕΣΟΣ)
50COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Πάνου έξω από την περιοχή του ΑΟ Χανιά, η μπάλα στα χέρια του Πρίφτη που δεν αιφνιδιάστηκε.
46 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ
46Βγήκε Δημήτρης Σουνάς (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Τάσος Ρουσάκης (MΕΣΟΣ)
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ - Ρουσάκης αντί Σουνά
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...TEΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
44COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Τζιώρας πήρε την μπάλα στην περιοχή του ΑΟ Χανιά μετά από προσπάθεια του Μπουντόπουλου, αλλά το σουτ που έκανε έφυγε δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Πρίφτη.
40COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Παλιάτσιου έξω από την περιοχή του Απόλλωνα, η μπάλα πέρασε μακριά από την εστία.
38COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ με γέμισμα στην μεγάλη περιοχή από τον Μασάδο, ο Κατσαμπάς γύρισε και έκανε το σουτ που πέρασε έξω από την εστία.
35ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Γιάννης Γκέσιος
35Βγήκε Γιάννης Γκέσιος (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Παρασκευάς Παλιάτσιος (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
35COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟ ΧΑΝΙΑ - Παλιάτσιος αντί Γκέσιου που έφυγε με πρόβλημα τραυματισμού από το γήπεδο.
29ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Μιχαλανδρέας Νύκταρης
27COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Νέο γέμισμα του Βάντερσον στην περιοχή του ΑΟ Χανιά, αυτή τη φορά με εκτέλεση φάουλ από δεξιά, αλλά ο Δεληζήσης έπιασε την κεφαλιά που πέρασε άουτ.
25ΓΚΟΛ ΚΕΦΑΛΙΑΓιώργος Δεληζήσης
25COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-0 Εκτέλεση κόρνερ του Βάντερσον, ο Δεληζήσης με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Πρίφτη.
25ΓΚΟΛΓιώργος Δεληζήσης
21COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κεφαλιά του Μπριλάκη στην καρδιά της περιοχής του Απόλλωνα έπειτα από κόρνερ του Μασάδο, η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ.
15COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πολλά λάθη από την πλευρά των ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα στην τελική πάσα, φτάνουν μέχρι τα όρια της περιοχής του ΑΟ Χανιά, αλλά δεν έχουν κάνει μέχρι τώρα τελική.
10COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Παιχνίδι κέντρου σε αυτά τα πρώτα λεπτά, με τον Απόλλωνα να μην έχει βρει διαδρόμους και τον ΑΟ Χανιά να κλείνει καλά τους χώρους.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Γιώργος Λυρώνης): Πρίφτης, Παγώνης, Μπριλάκης, Διαμαντόπουλος, Καρτσαμπάς, Τσούτσης, Μασάδο, Μ. Νύκταρης, Καμινιώτης, Γκέσιος, Δεινόπαπας.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Τσαμούρης (Πειραιά) Βοηθοί: Γκαβέρας (Αχαΐας), Γιαννίκος (Πειραιά)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Μπάμπης Τεννές): Αποστολίδης, Πάνος, Ψιάνος, Κύργιας, Δεληζήσης, Φατιόν, Σουνάς, Βάντερσον, Φαρινόλα, Μπουντόπουλος, Τζιώρας.
ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Χρήστος Καρτσαμπάς

eeep eeep