Αναφορά Αγώνα: ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ - ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ | Round 18 | FOOTBALL LEAGUE 2015-16

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ εν ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ
3 1

Περισσότερες πληροφορίες


Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
94COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
93ΓΚΟΛΝεμάνια Ομπράντοβιτς
93ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Νεμάνια Ομπράντοβιτς
93COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 3-1 Ο Ομπράντοβιτς πήρε την μπάλα από τον Κωστόπουλο, μπήκε στην περιοχή και έκανε το γύρισμα και το σουτ για το τρίτο γκολ του Αχαρναϊκού.
90ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Νεμάνια Ομπράντοβιτς
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΣΣΕΡΑ ΤΑ ΛΕΠΤΑ ΤΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΩΝ
90ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Τάσος Χριστοφιλέας
88ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Γιώργος Γκουτσίδης
83COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟ - Ματσούκας αντί Μήλιου
83Βγήκε Νίκος Μήλιος (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Λευτέρης Ματσούκας (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
82Βγήκε Γιάννης Μπουρλάκης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Γιώργος Γκουτσίδης (MΕΣΟΣ)
81COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ - Γκουτσίδης αντί Μπουρλάκη
77ΓΚΟΛΑρμάντο Γκούφας
77COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 2-1 Ο Γκούφας εκμεταλλεύθηκε την κάθετη μπαλιά στην περιοχή του Αχαρναϊκού και το μπέρδεμα των αμυντικών... με αποτέλεσμα να περάσει την μπάλα ανάμεσα τους πριν βγει ο Παγούδης και να μειώσει για τον Παναιγιάλειο.
77ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Αρμάντο Γκούφας
75Βγήκε Χρήστος Ρέλλας (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Βασίλης Μαυρόπουλος (MΕΣΟΣ)
75COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ - Μαυρόπουλος αντί Ρέλλα
71COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 2-0 Ο Παβίσεβιτς έγινε αποδέκτης της μπάλας στη μεγάλη περιοχή μετά από αρκετές κόντρες σε εκτέλεση κόρνερ και με σουτ την έστειλε στα δίχτυα για δεύτερη φορά.
71ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Μάρκο Παβίσεβιτς
71ΓΚΟΛΜάρκο Παβίσεβιτς
66ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Νίκος Μήλιος
64Βγήκε Ρομπέρτο Ζουνίνιο (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Αρμάντο Γκούφας (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
64COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ - Γκούφας αντί Ζουνίνιο
63COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟ - Καλογερόπουλος αντί Μπέλιτς
63Βγήκε Νίκολα Μπέλιτς (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Γιώργος Καλογερόπουλος  (MΕΣΟΣ)
55ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Μάρκο Παβίσεβιτς
55COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-0 Ο Παβίσεβιτς με διαγώνιο σουτ που χτύπησε στο δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα άνοιξε το σκορ για τον Αχαρναϊκό, μετά από ωραία πάσα γύρισμα του Παγώνη.
55ΓΚΟΛΜάρκο Παβίσεβιτς
50COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Γκοτσούλια αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή του Αχαρναϊκού, αλλά ο Παγούδης έπεσε στην γωνία του και μπλόκαρε την μπάλα.
49ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Σουλαϊμόν Όμο
49COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟ - Κωστόπουλος αντί Μαρή που έφυγε τραυματατίας από το γήπεδο.
48Βγήκε Μιχάλης Μαρής (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Γιάννης Κωστόπουλος (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
48COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Ομπράντοβιτς στην κίνηση, η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
40COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαδοχικές αλλαγές τακτικής από τον τεχνικό του Αχαρναϊκού ώστε να βρει χώρους ο Μπέλιτς και να δημιουργήσει παιχνίδι.
35COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ελάχιστες τελικές προσπάθειες στο παιχνίδι, με τον Αχαρναϊκό να μην μπορεί να σπάσει την καλή αμυντική λειτουργία του Παναιγιάλειου.
30COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Παναιγιάλειος προσπαθεί να βγει στην κόντρα επίθεση με κάθετες μπαλιές και καταφέρνει να δημιουργήσει προβλήματα στην άμυνα του Αχαρναϊκού.
26COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ του Μπέλιτς, η μπάλα πέρασε πάνω από το τείχος και μπλόκαρε ο Αθανασόπουλος.
15ΔΟΚΑΡΙΠαναγιώτης Λινάρδος
15COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΟΚΑΡΙ Ο Λινάρδος μπήκε στην περιοχή του Αχαρναϊκού, αλλά το σουτ που έκανε βρήκε το κάθετο δοκάρι, χτύπησε στην πλάτη του Παγούδη και δεν πήγε στα δίχτυα, με τον τερματοφύλακα των δηπεδούχων να μπλοκάρει με δεύτερη προσπάθεια.
10COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πολλά λάθη στη μεσαία γραμμή από τους ποδοσφαιριστές του Αχαρναϊκού, αποτέλεσμα της πίεσης που κάνουν ψηλά οι ποδοσφαιριστές του Παναιγιάλειου.
03COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ωραίο γύρισμα του Παγώνη στον Μπέλιτς, αλλά το σουτ που έκανε από το ύψος του πέναλτι έφυγε πάνω από τα δοκάρια του Αθανασόπουλου.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Κουλούδης (Λέσβου) Βοηθοί: Γεωργακόπουλος, Χαλβατζάκος (Πειραιά)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Χρήστος Παρασκευόπουλος): Αθανασόπουλος, Κολόκας, Παπαχρήστος, Φωτιάς, Ρέλλας, Κρισμάρεβιτς, Λινάρδος, Γκοτσούλιας, Ζουνίνιο, Μπουρλάκης, Σκαρτσίλας.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Τίμος Καβακάς): Παγουδης, Εμέκα, Μαρής, Χριστοφιλέας, Παγώνης, Όμο, Μήλιος, Πολίμος, Ομπράντοβιτς, Παβίσεβιτς, Μπέλιτς.

eeep eeep