Αναφορά Αγώνα: ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ - ΧΑΝΙΑ | Round 13 | FOOTBALL LEAGUE 2015-16

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ εν ΧΑΝΙΑ
3 1

Περισσότερες πληροφορίες


Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
89ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Γιάννης Τσολακίδης
89ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Γιάννης Τσολακίδης
89ΓΚΟΛΓιάννης Τσολακίδης
89COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 3-1 Ο Τσολακίδης σε αντεπίθεση με σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για τρίτη φορά.
87ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Ανδρέας Κορνελάτος
87COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 2-1 Λάθος υπολογισμός του Μπλάζιτς σε γύρισμα του Χατζηλιάδη, ο Κορνελάτος μπήκε στη φάση και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
87ΓΚΟΛΑνδρέας Κορνελάτος
85Βγήκε Αντώνης Ρίκκα (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Ανδρέας Σταματής (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
85COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟ ΧΑΝΙΑ - Σταματής αντί Ρίκκα.
82COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ Λίτσου για τον Πανελευσινιακό που δεν έχει άλλη αλλαγή και θα συνεχίσει με δέκα παίκτες μέχρι να τελειώσει το ματς.
82COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ Κορνελάτου για τον Πανελευσινιακό που δεν έχει άλλη αλλαγή και θα συνεχίσει με δέκα παίκτες μέχρι να τελειώσει το ματς.
77COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ του Μασάδο, αυτή τη φορά ο Καρτσαμπάς την κεφαλιά, αλλά μπλόκαρε ο Μανιάτης.
70COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟ ΧΑΝΙΑ - Ν. Νύκταρης αντί Δεινόπαπα
70Βγήκε Θανάσης Δεινόπαπας (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Νικομανώλης Νύκταρης (MΕΣΟΣ)
69COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟ - Κορνελάτος αντί Μποτωνάκη
69Βγήκε Γιάννης Μποτωνάκης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Ανδρέας Κορνελάτος (MΕΣΟΣ)
66COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-1 Ο Πλαβούκος με γυριστό σουτ ισοφάρισε για την ομάδα της Ελευσίνας.
66ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Παναγιώτης Πλαβούκος
66ΓΚΟΛΠαναγιώτης Πλαβούκος
60COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Γκέσιος είχε δεύτερη μεγάλη ευκαιρία με σουτ, αλλά ο Μανιάτης αυτή τη φορά έδιωξε σε κόρνερ.
57COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-1 Ο Μασάδο έκανε γέμισμα στην μεγάλη περιοχή και ο Γκέσιος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα να χτυπήσει αρχικά στο δοκάρι και στη συνέχεια να καταλήξει στα δίχτυα.
57ΓΚΟΛ ΚΕΦΑΛΙΑΓιάννης Γκέσιος
57ΓΚΟΛΓιάννης Γκέσιος
56COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟ - Γκεμίσης αντί Γιαννιτσάνη
56Βγήκε Νίκος Γιαννιτσάνης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Νίκος Γκεμίσης (MΕΣΟΣ)
53COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Γέμισμα με εκτέλεση φάουλ του Μασάδο, αλλά η κεφαλιά του Καρτσαμπά έφυγε πάνω από την εστία του Πανελευσινιακού.
51Βγήκε Άγγελος Πούρνος (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Γιάννης Τσολακίδης (MΕΣΟΣ)
51COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟ - Τσολακίδης αντί Πούρνου
47ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ούγκο Μασάδο
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
43COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Γυριστή κεφαλιά του Παληγεώργου, δέυτερη κεφαλιά του Πούρνου, η μπάλα πάνω από την εστία του ΑΟ Χανιά.
42COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Γέμισμα του Μασάδο με φάουλ, ο Τσούτσης την κεφαλιά άουτ.
35COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ του Μασάδο, έδιωξαν σε κόρνερ οι αμυντικοί του Πανελευσινιακού.
30ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Στέλιος Ανδρίκος
28COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κακή εκτέλεση φάουλ από τον Μασάδο, έδιωξαν οι αμυντικοί του Πανελευσινιακού.
25COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αρκετά δυνατό παιχνίδι με σκληρά μαρκαρίσματα από τις δύο πλευρές και μάχες, κυρίως στη μεσαία γραμμή.
24COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Φωνές από τους ανθρώπους του Πανελευσινιακού για την υπόδειξη του βοηθού που έκοψε τον Πούρνο σε αντεπίθεση με υπόδειξη οφσάιντ.
23ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Χρήστος Παληγεώργος
22ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Γιάννης Γκέσιος
19COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Γιαννιτσάνη, η μπάλα περνά έξω από την εστία του ΑΟ Χανιά.
15ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Γιάννης Μποτωνάκης
13COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ρίκκα έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή του Πανελευσινιακού, η μπάλα κόρνερ μετά την επέμβαση του Μανιάτη.
05COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Γυριστό σουτ του Πλαβούκου μέσα από την περιοχή μπλόκαρε ο Μπλάζιτς.
02ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Λεωνίδας Κασνέτση
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Μίαρης (Δωδ/νήσου) Βοηθοί: Παπανικολάου (Κορινθίας), Χαραλαμπόπουλος (Αρκαδίας)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Γ. Λυρώνης): Μπλάζιτς, Καρτσαμπάς, Γκέσιος, Χατζηλιάδης, Διαμαντόπουλος, Δεινόπαπας, Ρίκκα, Μπριλάκης, Μασάδο, Τσούτσης, Σαΐν.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Θ. Δημόπουλος): Μανιάτης, Παληγεώργος, Κακαράς, Τσίγκρος, Γιαννιτσάνης, Ανδρίκος, Πλαβούκος, Μποτωνάκης, Λίτσος, Πούρνος, Κασνέτση
ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Νικομανώλης Νύκταρης

eeep eeep