Αναφορά Αγώνα: ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΑΕ ΛΑΡΙΣΑ | Round 12 | FOOTBALL LEAGUE 2015-16

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ εν ΑΕ ΛΑΡΙΣΑ
1 1

Περισσότερες πληροφορίες


Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
94COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΣΣΕΡΑ ΛΕΠΤΑ ΟΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ
89COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα του Μπλέντι, μπερδεύτηκε η άμυνα της ΑΕΛ, αλλά με δεύτερη προσπάθεια μπλόκαρε ο Ξενοδόχοφ.
86COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Κουτσιανικούλης είδε την κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία παρότι ήταν στον πάγκο της ΑΕΛ.
86ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Βασίλης Κουτσιανικούλης
85ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ματθαίος Μαρουκάκης
84ΔΟΚΑΡΙΜατθαίος Μαρουκάκης
84COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΟΚΑΡΙ σε σουτ του Μαρουκάκη από πλάγια στην περιοχή της Αναγέννησης.
82COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ωραία προσπάθεια του Λαμπρόπουλου, η μπάλα έφτασε στην περιοχή, όπου ο Μαρουκάκης έκανε την πρώτη κεφαλιά, ο Κουτσόπουλος μπλόκαρε και πάλι ο Μαρουκάκης προσπάθησε να σπρώξει την μπάλα στην εστία, αλλά υπήρξε φάουλ στον τερματοφύλακα.
79COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Γκόλιας με προβολή πριν προλάβει ο Μαρουκάκης να κάνει το σουτ έσωσε την ετσία της Αναγέννησης και έστειλε την μπάλα κόρνερ.
77Βγήκε Σεμπάστιαν Ναγιάρ (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Ανδρέας Λαμπρόπουλος (MΕΣΟΣ)
75Βγήκε Γιώργος Μπιτέλης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Ζαν Ακασού (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
72COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Μπόγιοβιτς μετά από προσπάθεια και ασίστ του Μαρουκάκη βρέθηκε μόνος με τον τερματοφύλακα της Αναγέννησης έστειλε την μπάλα έξω από την εστία.
70Βγήκε Γιώργος Μπουντόπουλος  (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Μίλαν Μπόγιοβιτς (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
67COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Νέο σουτ του Μαυριά, αυτή τη φορά έξω από την περιοχή της ΑΕΛ, αλλά ο Ξενοδόχοφ την έδιωξε σε κόρνερ δύσκολα.
60ΓΚΟΛΔημήτρης Μαυριάς
60COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-1 Σέντρα του Μπλέντι από αριστερά, οι αμυντικοί της ΑΕΛ προσπάθησαν να διώξουν, αλλά η μπάλα στρώθηκε στον Μαυριά που με κεραυνό την έστειλε στο βάθος της εστίας της ΑΕΛ.
60ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Δημήτρης Μαυριάς
58Βγήκε Στέργιος Δημόπουλος (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Αντώνης Πιτταράς (MΕΣΟΣ)
57Βγήκε Γιώργος Υφαντής (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Γιώργος Μοσχάκης (MΕΣΟΣ)
55COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Μαρουκάκης δοκίμασε σουτ έξω από την περιοχή της Αναγέννησης, αλλά η μπάλα πέρασε αρκτετά έξω από την εστία.
49COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Προσπάθεια της Αναγέννησης Καρδίτσας στην περιοχή της ΑΕΛ έσωσε με πολύ καλή επέμβαση ο Ξενοδόχοφ. Η μπάλα έφτασε στον Τσούκαλο, εκείνος έκανε το σουτ, ο τερματοφύλακας της ΑΕΛ προσπάθησε να σταματήσει με το πόδι την μπάλα, αλλά αυτή χτύπησε στο κεφάλι του Μονιάκη και υποχρέωσε σε δύσκολη επέμβαση τον Ξενοδόχοφ για να σώσει το αυτογκόλ.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ
45 2COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-1 Ο Μπουντόπουλος έκανε το τεχνικό σουτ έξω από την περιοχή και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Αναγέννησης Καρδίτσας αφού είδε εκτός εστίας τον Κουτσόπουλο.
45ΓΚΟΛΓιώργος Μπουντόπουλος
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ENA ΛΕΠΤΟ ΟΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Γιώργος Μπουντόπουλος
42ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Θανάσης Σάββας
40COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Προσπάθεια της Αναγέννησης στην περιοχή της ΑΕΛ, φωνές για χέρι από τον πάγκο της ομάδας, σε χέρι του Κομεσίδη στην προσπάθεια του Μπιτέλη, αλλά ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι αφού οι δύο ποδοσφαιριστές ήταν αρκετά κοντά.
33ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ζήσης Καραχάλιος
32COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Μαρουκάκης πήρε την μπάλα στην κόντρα για την ΑΕΛ, αλλά επειδή ήταν κλεισμένος δοκίμασε ένα σουτ χωρίς προϋποθέσεις που πέρασε έξω απο την εστία της Αναγέννησης Καρδίτσας.
26ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Κώστας Μπανούσης
24COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Υφαντής προσπάθησε να βρει χώρο στην περιοχή για να κάνει το σουτ, αλλά η μπάλα χτύπησε στην πλάτη του Μασούρα.
22COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Μαρουκάκη, πάλι ο Κουτσόπουλος έκανε την επέμβαση.
18COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Μαρουκάκης πήρε την μπάλα πλάγια στην περιοχή, κατάφερε να κάνει το σουτ, αλλά η μπάλα δεν είχε την ανάλογη δύναμη για να απειλήσει τον τερματοφύλακα της Αναγέννησης.
16COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Μαρουκάκη μέσα από την περιοχή της Αναγέννησης Καρδίστας, ο Κουτσόπουλος έδιωξε με διπλή προσπάθεια.
14COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Δημοπουλος βρήκε χώρο για να κάνει το σουτ μέσα από την περιοχή της ΑΕΛ, αλλά ο Ξενοδόχοφ έδιωξε.
10COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Γέμισμα στην περιοχή της Αναγέννησης από αριστερά, η μπάλα έφτασε στον Μπουντόπουλο, αλλά ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων βγήκε και μπλόκαρε την μπάλα.
07COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Μπιτέλη μέσα από την περιοχή της ΑΕΛ, η μπάλα κόρνερ μετά την επέμβαση του Ξενοδόχοφ.
06COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αναγκαστική αλλαγή για την ΑΕΛ, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις και αντικαταστάθηκε πολύ νωρίς από τον Γιοβάνοβιτς.
06Βγήκε Άγγελος Βέρτζος (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Μπόρισλαβ Γιοβάνοβιτς (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
04COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ του Ουρτάδο με γέμισα στην περιοχή της Αναγέννησης, η μπάλα στα χέρια του Κουτσόπουλου.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Μπαλατσούκας (Θεσπρωτίας) Βοηθοί: Χ. Τίκας (Θεσπρωτίας), Θεοδώρου (Πιερίας)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Το παιχνίδι διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών έπειτα από ποινή που επιβλήθηκε στην Αναγέννηση Καρδίτσας για το παιχνίδι με τον ΑΟ Τρίκαλα.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΕΛ (Ράτκο Ντόστανιτς): Ξενοδόχοφ, Μασούρας, Μονιάκης, Βέρτζος, Κομεσίδης, Μπανούσης, Ναγιάρ, Μπουντόπουλος, Ροβίθης, Ουρτάδο, Μαρουκάκης.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Κουτσόπουλος, Σάββας, Δημόπουλος, Γκόλιας, Κισκαμπάνης, Καραχάλιος, Υφαντής, Μπλέντι, Τσούκαλος, Μπιτέλης, Μαυριάς.