Αναφορά Αγώνα: ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ - ATHENS KALLITHEA | Round 7 | FOOTBALL LEAGUE 2015-16

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ εν ATHENS KALLITHEA
1 1

Περισσότερες πληροφορίες


Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
92COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
86Βγήκε Άντονι Εμέκα (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Θανάσης Παπατόλιος (MΕΣΟΣ)
86COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟ - Παπατόλιος αντί Εμέκα
82COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ έχει κλείσει στην περιοχή του την Καλλιθέα, αλλά οι ποδοσφαιριστές του δείχνουν να μην έχουν καθαρό μυαλό για να φτάσουν σε σωστή τελική προσπάθεια.
79COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Καλογερόπουλος άνοιξε ιδανικά για τον Ομπράντοβιτς στην μεγάλη περιοχή, αλλά το σουτ που έκανε μπλόκαρε ο τερματοφύλακας της Καλλιθέας.
75COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ - Γκίνης αντί Ρουσάκη
75Βγήκε Τάσος Ρουσάκης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Νταμιάν Γκίνη (MΕΣΟΣ)
74Βγήκε Βασίλης Ταμπάκης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Γουόλτερ Φιγκέιρα (MΕΣΟΣ)
74COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟ - Φιγκέιρα αντί Ταμπάκη
72ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Κώστας Τεγούσης
68COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ - Σταύρου αντί Μπέλη
67Βγήκε Διονύσης Μπέλης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Ηλίας Σταύρου (MΕΣΟΣ)
64COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ γκολ του Αχαρναϊκού. Ο Κωστόπουλος έκανε το σουτ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αλλά ο Καλογερόπουλος έβαλε το πόδι του να κάνει προβολή χωρίς να βρει την μπάλα, αλλά ήταν οφσάιντ.
63COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ με δεύτερη ΚΙΤΡΙΝΗ στον Λεβέντη της Καλλιθέας για μαρκάρισμα έξω από την περιοχή πάνω στον Ταμπάκη, ενώ έμπαινε μόνος του.
63ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΙΤΡΙΝΗ Πέτρος Λεβέντης
58ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Πέτρος Λεβέντης
55Βγήκε Λευτέρης Ματσούκας (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Γιώργος Καλογερόπουλος  (MΕΣΟΣ)
55COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟ - Καλογερόπουλος αντί Ματσούκα
53COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Μπέλης έκανε κάτι ενδιάμεσο από σουτ και πάσα από το σημείο του πέναλτι και η μπάλα έφυγε άουτ.
47COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Ομπράνοβιτς μέσα από την περιοχή της Καλλιθέας, μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Κατσούλης.
46Βγήκε Τζάκσον Φερέιρα (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Κώστας Παγώνης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ Παγώνης αντί Τζάκσον
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΈΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
44ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Αντώνης Αθανασίου
41ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ντάρκο Λουκάνοβιτς
40ΓΚΟΛΑλέξανδρος Αρναρέλλης
40ΓΚΟΛ ΚΕΦΑΛΙΑΑλέξανδρος Αρναρέλλης
40COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-1 Ο Αρναρέλλης έκανε ατομική προσπάθεια από αριστερά, μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε με ωραίο τρόπο τον Παγούδη που έκανε έξοδο.
37COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ επέλαση του Τζάκσον, ο οποίος ξεκίνησε κάτω από κέντρο, πέρασε όσους βρήκε μπροστά του και έφτασε μόνος με τον Παγούδη, αλλά το πλασέ του δεν ήταν καλό και μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο τερματοφύλακας του Αχαρναϊκού.
34ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Διονύσης Μπέλης
31ΓΚΟΛ ΚΕΦΑΛΙΑΓιάννης Κωστόπουλος
31COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-0 Ο Κωστόπουλος με κεφαλιά μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Προηγήθηκε εκτέλεση φάουλ με γέμισμα στην περιοχή του Ιωαννίδη.
31ΓΚΟΛΓιάννης Κωστόπουλος
29COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Παβίσεβιτς βρέθηκε μόνος με τον τερματοφύλακα μετά από μπαλιά του Ομπράντοβιτς, αλλά το σουτ που έκανε από πλάγια δεν ήταν καλό και μπλόκαρε ο Κατσούλης.
20COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Φράγκος δοκίμασε το σουτ έξω από την περιοχή του Αχαρναϊκού, η μπάλα πέρασε ελάχιστα δίπλα από το κάθετο δοκάρι.
16COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...O Ομπράντοβιτς έκανε εκπληκτική προσπάθεια από αριστερά, πέρασε και τον τερματοφύλακα, αλλά δεν πρόλαβε να γυρίσει την μπάλα και πέρασε άουτ.
12COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ωραία σέντρα από αριστερά από τον Ιωαννίδη, αλλά κανείς δεν βρέθηκε στην πορεία της μπάλας για να την σπρώξει στα δίχτυα της Καλλιθέας.
05COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα του Λουκάνοβιτς από δεξιά, αλλά οι αμυντικοί έδιωξαν πριν κάνει την προβολή από τα δύο μέτρα ο Φράγκος.
02COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Αθανασίου έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε αρκετά έξω από την εστία της Καλλιθέας.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΈΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Χρυσός (Χανίων) Βοηθοί: Κοντιζάς, Κουτσουμπού (Πειραιά)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΑΛΛΙΘΕΑ (ΝΙΚΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ): Κατσούλης, Λεβέντης, Τζάκσον, Ρουσάκης, Μουκτάρης, Τσώνης, Τεγούσης, Μπέλης, Φράγκος, Αρναρέλλης, Λουκάνοβιτς
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (ΣΙΝΙΣΑ ΓΚΟΓΚΙΤΣ): Παγούδης, Μουστάκης, Ιωαννίδης, Μωϋσιάδης, Κωστόπουλος, Εμέκα, Ματσούκας, Αθανασίου, Ταμπάκης, Ομπράντοβιτς, Παβίσεβιτς

eeep eeep