Αναφορά Αγώνα: ΧΑΝΙΑ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ | Round 2 | FOOTBALL LEAGUE 2015-16

ΧΑΝΙΑ εν ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
0 0

Περισσότερες πληροφορίες


Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
93COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
90ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Αλέξανδρος Τσούτσης
88Βγήκε Πάολο Φαρινόλα (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Παναγιώτης Συμελίδης (MΕΣΟΣ)
87ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ανδρέας Ηρακλής
86COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κεφαλιά του Κρητικού μετά από εκτέλεση φάουλ, η μπάλα περνά λίγο έξω από την εστία του ΑΟ Χανιά.
85ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Γιώργος Βαλεριάνος
83COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Τσούτσης δοκίμασε το σουτ αρκετά έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα έφυγε έξω από το κάθετο δοκάρι.
80COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αρκετά δυνατό το παιχνίδι, με μονομαχίες και δυσκολία των δύο ομάδων να φτάσουν σε τελικές προσπάθειες.
77Βγήκε Χρήστος Τζιώρας (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Στέλιος Κρητικός (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
74Βγήκε Βασίλης Γκόλιας (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Γιώργος Βαλεριάνος (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
73Βγήκε Θανάσης Δεινόπαπας (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Ανδρέας Σταματής (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
70COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Τσούτσης έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα κόντραρε στους αμυντικούς και έφυγε κόρνερ.
66COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΟΚΑΡΙ Ο Λαγός δοκίμασε το σουτ πλάγια έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα πήγε στο οριζόντιο δοκάρι του ΑΟ Χανιά και έφυγε έξω.
66ΔΟΚΑΡΙΠαναγιώτης Λαγός
65Βγήκε Μαμούτ Σαΐν (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Αλέξανδρος Τσούτσης (MΕΣΟΣ)
54COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Κονέ από τα όρια της περιοχής του ΑΟ Χανιά, ο Μπλάζιτς έδιωξε σε κόρνερ.
53ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Εμανουέλ Κονέ
48COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...O Γκόλιας συνεχίζει κανονικά στην αναμέτρηση.
47COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα σουτ του Γκόλια από αριστερά, η μπάλα στα χέρια του τερματοφύλακα του ΑΟ Χανίων. Ο Γκόλιας ένιωσε ενοχλήσεις μετά το σουτ και ο Απόλλων συνεχίζει με δέκα.
46Βγήκε Τζόρνταν Σάντερσον (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Ανδρέας Ηρακλής (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ
45 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΥΟ λεπτά οι καθυστερήσεις στο πρώτο ημίχρονο
42ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ανέστης Χατζηλιάδης
40COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο ρυθμός στην αναμέτρηση δεν έχει μειωθεί, οι δύο ομάδες παίζουν ανοικτά, αλλά έχουν περιοριστεί οι τελικές προσπάθειες.
34ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Τζόρνταν Σάντερσον
32ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Παναγιώτης Λαγός
30COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΓΚΟΛ του Απόλλωνα. Ο Βάντερσον στην προσπάθεια του να περάσει τον Μπριλάκη τον χτύπησε με το χέρι στο πρόσωπο και στη συνέχεια ελευθερώθηκε για να στείλει την μπάλα με σουτ στα δίχτυα.
22COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΟΚΑΡΙ για τον ΑΟ Χανιά σε εκτέλεση φάουλ του Μασάδο. Η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια δεν κατάφερε ο Μπριλάκης να κάνει το σουτ.
22ΔΟΚΑΡΙΟύγκο Μασάδο
20COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Συνεχίζεται η πίεση του Απόλλωνα, ο οποίος παίζε πιο ψηλά, αλλά και ο ΑΟ Χανιά έχει βρει χώρους για να βγει στην κόντρα.
13ΔΟΚΑΡΙΠαναγιώτης Λαγός
13COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΟΚΑΡΙ Ο Φαρινόλα έκανε το διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή σε ιδανική αντεπίθεση του Απόλλωνα, η μπάλα έφευγε άουτ και ο Λαγός προσπάθησε να την γυρίσει στην εστία, αλλά η μπάλα βρήκε στην εξωτερική πλευρά του δοκαριού.
11COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...EYKAIΡΙΑ για τα Χανιά, μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Μπριλάκης κατάφερε να πάρει την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο έξω από την εστία.
05COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Απόλλων πιέζει στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης ψηλά και οι παίκτες του ΑΟ Χανιά προσπαθούν να μην αφήνουν κενά.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Έναρξη της αναμέτρησης
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Θωμάς Γράφας): Μπλάζιτς, Χατζηλιάδης, Μπριλάκης, Καρτσαμπάς, Γεωργίου, Σαΐν, Σάντερσον, Μασάδο, Μπουζούκης, Δεινόπαπας, Λίτα.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Ρατσιάτος (Αργολίδας) Βοηθοί: Κοντιζάς, Σινιοράκης (Πειραιά)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΠΟΛΛΩΝ (Αλέκος Βοσνιάδης): Ταΐρης, Γκόλιας, Κύργιας, Ψιάνος, Δεληζήσης, Παρπέξ, Κονέ, Λαγός, Φαρινόλα, Τζιώρας, Βάντερσον.
ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ζοναθάν Παρπέξ

eeep eeep